تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 231 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2307

نام تاپيک: آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

محسن جان ممنون !
    احتمالا ماژول و کامپوننت Baneers رو دیدی !
    چطور میشه که از چند تا بنری که آپلود کردیم توش همرو نشون بده نه یکیشو به صورت random

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شما بايد در قسمت تبليغات يك تبليغ چند تا تبليغ كننده معرفي كنيد
    بعد هر تبليغي را متصل كنيد به يكي از اين تبليغ كننده ها
    بعد تبليغ را با ماژول نمايش دهيد

داره خودمونی میشه yasin_clip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

8 می گفتی بلد نیستم سنگین تر بودین

من الان 2 هفته دارم از شما سوال میکنم می تونیستین در این 2 هفته من رو راهنمایی کنین آقا محسن اما اگه نمی خواستین جواب بدین یا بلد نبودین این دیگه فرق می کرد خلاصه با تشکر از زحمات بی شمار شما آقا محسن امید وارم که اون موقه که ما چیزی بارتون نبود این جوری باهاتون بر خورد نکرده بودن تا .............

در آغاز فعالیت aida_msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

[quote=mohsen khan;1892871]

محسن خان سلام

برای اون مشکل content اول گفتین به قسمت home برم که نشد حالا میگین به این قسمت برم که فکر نمی کنم ربطی داشته باشه حالا اگر این مشکل راه حل داره یا علی اگر هم نداره علی یارت.
    شما هم که به ما بدهکار نیستین اگر دوست داشتین و بلد بودین کمک کنین شاید یک روزی ما هم به شما کمک کنیم.
    اون آقا یا خانم پیشی هم اون هندوانه خورده تو سرش حالش خوب نیست به دل نگیرید.
    (زکات علم آموختن است)

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

شما بايد در قسمت تبليغات يك تبليغ چند تا تبليغ كننده معرفي كنيد
    بعد هر تبليغي را متصل كنيد به يكي از اين تبليغ كننده ها
    بعد تبليغ را با ماژول نمايش دهيد
    محسن جان منظورت كامپوننت Adsmanager هست !؟؟؟ ( من منظورم Banners بود )
    اشكالي نداره مهم اينه كه من بتونم لوگو هاي ديگران و همكاران رو توش قرار بدم !
    ولي كامپوننت Adsmanager خيلي سخته كار كردن باهاش !

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

محسن جان خسته نباشی
    یه خواهشه نسبتا گنده داشتم

میتونی فایل ها و ... و خوده هسته یه جوملا رو تویه فایل rar یا ... آرشیو کنی آپلود کنی یه جایی بگیریم؟!
    اگه زیاد میشه حجمش ا مگ امگ جداش کن

اگه بتونی حرف نداره

هم ما رو از این ندونم کاری در میاری هم بقیه یه یوزر ها راحت تر میشه کارشون

بقیه یه دوستان هم اگه امکانش براشون باشه ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

محسن خان سلام

برای اون مشکل content اول گفتین به قسمت home برم که نشد حالا میگین به این قسمت برم که فکر نمی کنم ربطی داشته باشه حالا اگر این مشکل راه حل داره یا علی اگر هم نداره علی یارت.
    شما هم که به ما بدهکار نیستین اگر دوست داشتین و بلد بودین کمک کنین شاید یک روزی ما هم به شما کمک کنیم.
    اون آقا یا خانم پیشی هم اون هندوانه خورده تو سرش حالش خوب نیست به دل نگیرید.
    دوست عزيز
    من هم دفعه قبل همين مسير را به شما آدرس دادم
    شما اين موارد را كه تنظيم كنيد ،‌حتما صفحه اول سايت درست مي شه
    چون همون طور كه از اسم منو مشخصه home هستش
    زكات علم هم اموختن است ولي در صورتي كه فرصت باشه و دوستان قدر بدونند و زحمات را طو ر ديگر جبران نكنند !!!

محسن جان منظورت كامپوننت Adsmanager هست !؟؟؟ ( من منظورم Banners بود )
    اشكالي نداره مهم اينه كه من بتونم لوگو هاي ديگران و همكاران رو توش قرار بدم !
    ولي كامپوننت Adsmanager خيلي سخته كار كردن باهاش !
    1. اول به منوي component برويد ،‌بعد از زير منوي banners گزينه Banner Client Manager را انتخحاب كنيد
    يك تبليغ دهنده بسازيد مثلا p30world
    2. بعد از كار بالا از زير منوي banners گزينه Banner Manager را انتخاب كنيد
    اين جا يك تبليع جديد بسازيد در موقع ساخت تبليغ از گزينه Client Name نام تبليغ دهنده اي كه در مرحله قبل ساختيد ( p30world ) را انتخاب كنيد . با اين كار اين تبليغ مختص تبليغ دهنده فوق مي شود
    3. در نهايت به مديريت ماژول برويد . از ماژول بنر ،‌ يك كپي بسازيد . بعد از ساخت انتخابش كنيد ور روي اديت كليك كنيد. در اين صفحه در كادر Banner client اسم تبليغ دهنده را تايپ كنيد . كه همون p30world هستش

با اين كار ماژول فوق تبليغات p30world را نمايش مي دهد . حالا هر تعدا كه خواستيد تبليغ دهنده ،‌تبليغ و ماژول تبليغاتي بسازيد و نمايش دهيد .

محسن جان خسته نباشی
    یه خواهشه نسبتا گنده داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونی فایل ها و ... و خوده هسته یه جوملا رو تویه فایل rar یا ... آرشیو کنی آپلود کنی یه جایی بگیریم؟!
    اگه زیاد میشه حجمش ا مگ امگ جداش کن

اگه بتونی حرف نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم ما رو از این ندونم کاری در میاری هم بقیه یه یوزر ها راحت تر میشه کارشون

بقیه یه دوستان هم اگه امکانش براشون باشه ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منظورتو ن ورژن هاي انگليسي هستش ؟

من الان 2 هفته دارم از شما سوال میکنم می تونیستین در این 2 هفته من رو راهنمایی کنین آقا محسن اما اگه نمی خواستین جواب بدین یا بلد نبودین این دیگه فرق می کرد خلاصه با تشکر از زحمات بی شمار شما آقا محسن امید وارم که اون موقه که ما چیزی بارتون نبود این جوری باهاتون بر خورد نکرده بودن تا .............
    اول اينكه چند بار هم گفتم به علتي فعلا آموزش را نمي گذارم
    بعد هم اينكه فكر نمي كنم اصلا مناسب باشه در جواب افرادي كه مي يان توي انجمن و بدون هيچ چشم داشتي فعاليت مي كنند و به بقيه كمك مي كنند ،‌ اين طور جواب بديم .
    اگر شما به چند تا انجمن همين سايت هايي كه فارسي دهنده گذاشته اند سر بزنيد ، مي بينيد كه بعضي هاشون دائم در اين فكر هستند كه بابت هر مشكل كوچكي ،‌ ارجاع بدهند به آدرس ايميل و پشتيباني و در نهايت مثلا در ازا اين خدمات مبلغي را دريافت كنند

اگر يك نگاه كوچك بيندازيد تا الان حدود 450 پست و 8500 بازديد كننده داشتيم و مطالب خيلي مفيدي هم در اين تاپيك بوده است.
    كه من بابت هيچ كدومشون از هيچ كاربري توقعي نداشتم .
    حتي برخي از دوستان از طريق پيام خصوصي يوزر و پسورد هاست را داده اند كه رفع مشكل كنم و بازهم بدون اينكه توقعي داشته باشم تا اونجا كه توانسته ام ،‌مشكل را حل كرده ام .

بعد هم اينكه چرا خود شما نمي يايد و از موضوعاتي كه آشنايي داريد ،‌براي بقيه آموزش نمي گذاريد تا بقيه هم استفاده كنند ، تا الان كه فقط من مطلب گذاشته ام ،‌ و دوستان استفاده كرده اند ،‌الان هم كه شما اين طوري مي گيد .

به هر حال براي من فرقي ندارد ،‌من همچنان هستم كه تا اونجايي كه بتونم به بقيه كمك كنم . بدون هيچ مزد و منتي

به هر حال قضاوت با خود شما و ساير كاربران
    اگر مي دونيد من چيزي بارم نيست ،‌مشكلي نيست همينجا اعلام كنيد تا تاپيك را ببنديم تا همه خيالشون از دست من راحت بشه

همگي موفق باشيد
    محسن

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا محسن ای ول داری دستت درد نکنه. هم می خوام ازت اجازه بگیرم اگر کسی کمک خواست اکر بتونم بهش کمک کنکم که کارشما هم کمتر بشه هم اینکه شما توی اون شکل دور template site خط کشیدید ربطی به قسمت home نداره اگر امکان داره بیشتر توضیح بدین چون من از حل این مشکل نامید شده بودم ولی شما امیدوارم کردین .mer30

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

شايد من بد منظور شما را فهميدم
    ولي براي كنترل صفحه اول سايت از همون صفحه بايد كمك بگيريد

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ببخشید از کدومش شما دو قسمت گفتین یکی قسمت installer->templates sites که در این قسمت فقط می توان theme اضافه کرد و یکی home که اگر کلیک کنید سمت چپ کنترل پنل وسمت راست هم گزینه های دیگر مثلlogged components ,.........حالا شما دقیقا کدوم قسمت را میگین؟
    سئوال من هم اینه که اگر بیشتر از 2 content برای نمایش در front page تیک بخورد در سایت برای دیدین content های اضافی باید از next ,prev استفاده کرد حالا من میخوام تعداد content ها مثلا 10 عدد باشه بیشتر که شد از next استفاده بشه.خیلی این مطلب مهمه اگر امکان داره کامل توضیح بدین .بازهم تشکر میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •