تماشما گران استقلال معمولا عادت داشتند که استقلال 2-0 باخته رو 3-2 برنده ببینن ولی حالا آقای حجازی ثابت کردن که عکس این جریان نیز صادق است .
امیدوارم که با بازگشت امیرقلعه نوعی استقلال رو دوباره در دوران اوجش ببینیم.
تماشما گران استقلال معمولا عادت داشتند که استقلال 2-0 باخته رو 3-2 برنده ببینن ولی حالا آقای حجازی ثابت کردن که عکس این جریان نیز صادق است .
امیدوارم که با بازگشت امیرقلعه نوعی استقلال رو دوباره در دوران اوجش ببینیم.
سلام بابا به هوادارا تيمتون بگيد جوگير ميشن به برهاني نگن دلپيرو
بدبخت دلپيرو
حيف اين همه هوادار نيست كه ميرن براي همچين تيمي .....
دارم نا اميد ميشم .
اخه من چی بگم به شما ساده اندیشان کله نقلی دیگه کیه .حالا که بحث سر مربی عوض کردنه باید مربی بیاد که سرش به تنش بیاد.اون سالی که ما قهرمان شدیم بهترین بازیکنان ایرانو داشتیم خیارم اگه جا اقا نقلی وایمیستاد استفلال قهرمان میشد.دانش واقعی قللعه نویی را تو تیم ملی باید میدیدین که زندی رو گزاشته بود دفاع یا عنایتی رو سمت چپ .گزینه ایرانی فقط جلالی ذولفقار نسب یا اقا فیروز گزینه خارجیم با توجه به اینکه کسی نمیاد دنیزلی .
دانش واقعی قللعه نویی را تو تیم ملی باید میدیدین که . . .
خب هرکسی نظری داره ولی به نظر من دانش واقعی رو باید در کسی دید که اون رو سرمربی تیم ملی میکنه.
ایشون مربی خوبی هستن ولی در حد تیم های لیگ برتری نه تیم ملی !
این حجازی اگر دانش و اطلاعات خوزه مورینیهو رو هم داشته باشه ، حاشیه هایی که با خودش میاره هر تیمی رو داغون میکنه . من نمیدونم بر چه اساسی مربی استقلال شده ؟
اصلا اگر بهترین مربی جهان هم که باشه ، وقتی که چند سال در لیگ های برتر کار نکرده و هیچ دعوتی هم نداشته چرا باید بیاد و مربی پرافتخارترین تیم ایران بشه ؟!
اگر قلعه نوعی مربی بودن الان اسکلت اصلی تیم رو حفظ کرده بودن .
من قلعه نوعی رو قبول دارم ولی تو بد زمانی گذاشت رفت اون از نرفتن به جام باشگاها اونم از ول کردنه تیم تو اون برهه
به هر حال الانم داریم نتیجه رو میبینیم
واقعا" دیگه نمیدونم از استقلال چی باید بگم
دیدیم قلعه نوعی چه گلی به سر استقلال زد...........
اون3سال فرصت داشت یک فصل قهرمانمون کرد اونم با اون بازیکونا بعدشم تلافی شو دراورد با اون دخالت کردناش توی فرستادن اسم به afc
این فصل همه بازیکنوا تغیر کرداند اول فصل هم فرصت بدنسازی و هماهنگ شدن خیلی نبود که...........
حجازی مربی بزرگی است خوب بدشانسی هم می یاره این فصل خیلی دفاع بعد بازی می کند خیلی
به امید فردای بهتر
عشق من استقلال
این عشقتون کاملا مشخصه![]()
کسانی هم که با مربی گری قلعه نوعی در تیم ملی مخالف بودند باید خدا را هزاران مرتبه شکر و سپاس گویند که تیم ملی دست ایشون افتاده بود نه امثال مایلی کهن و جلالی و ذوالفقارنسب و . . .
وگرنه حتی به مالزی و بحرین و . . . هم میباختیم.
حاجی اول کوچک بنویس نزدیک بین نیستیم........
نه که حالا قهرمان جام ملتها شدیم با اون خرد جمعیش کم مونده بود مربی تیم محاه مارو هم دعوت به همکاری کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)