اولین پست تاپیک رو بخونی نوشته ورود استقلالیها ممنوع!!!!![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اولین پست تاپیک رو بخونی نوشته ورود استقلالیها ممنوع!!!!![]()
والا بعضی از دوستان پرسپولیسی میان توی تاپیک ما واسه همین ما هم خواستیم مقایله به مثل کنیم![]()
به هر حال به این میثاقیان باید گفت اگه تیمت برای کسب نتیجه مساوی میاد جلوی مدعیا بشینه خونه هی روی
کاغذ واسه خودش عدد بنویسه.اگه اومدی تو لیگ میخوای فوتبال بازی کنی نه اینکه هی خودتو بندازی زمین.
حالا ببین اگه 4 تا بازی بعدی رو نباختن.خدایی فجر با اینکه بازیکناش بدتر از راه آهن هستن با اینکه هر دفعه
به تیمای قوی میبازن ولی همه اونارو تحسین میکنن.چون فوتبال خوب بازی میکنن.
در ضمن من میگم این استیلی داره به ضرر تیم کار میکنه.نیکی هم اصلا آماده نبود.هنوز تو صدریم.سپاهانم نتونست اینارو ببره.
اگه اینجوریه پس باید اون داور بازی استقلال و سایپا رو که گل درست آلوز رو خطا گرفت 20 جلسه محروم کنن
برای اینکه تو بازی پرسپولیس کمک داور یک موقعیت صد در صد رو از راه آهن گرفت ولی اون یکی یک گل صد در صد رو از سایپا گرفت
هر چند من مطمئنم که واعظی اون تک به تک رو هم می گرفت![]()
آقا اشکان تازه بادامکی گل زد داور خطا گرفت ولی تابلو بود که خطا نبود.
بودن استيلي خيلي هم خوبه!چرا بد باشه؟؟؟
حالم از هر چي ضد فوتباله ( به خصوص اين اكبره!) بهم ميخوره!
طوری نیست ما با این نتیجه مساوی ضرر نکردیم چون دیگر مدعیان( سایپا و سپاهان) هم به این تیم امتیاز داده بودند
بازی هفته بعد رو بچسب
با مقاومت بازی داریم تو آزادی
عزیزم اون اشتباه توی نتیجه بازی تاثیری نداشتو به هر حال سایپا پیروز شد ولی اگه اون تک به تک رو کمک داور اشتباه نمیگرفت و راه آهن توی دقیقه 93 گل میزد پرسپولیس چطور میخواست جبران کنه
![]()
تا اونجایی که من یادم هست
رخی دوستان طرفدار پرسپولیس نبودند
و خیلی دوست دارم بدونم به چه علت اینجا پست می دن؟
در هر حال هر بحثی که اینجا راه بیفته منجر به کل کل میشه و تاپیک از بحث اخبار و حواشی تیم خارج می شه و منجر به انجمام عمل متقابل در تاپیک اخبار و حواشی تیم روبرو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)