دمت گرم آقا امیر. خیلی میخامت.
بابا جون آقا امیر اینها هم که همون ماله سایته! مشکل من تنظیم نبودن نیست. ناقصه بابا! انگلیسیش 1500 تا خطه اما فارسیش 700 تا. مشکل اینه.
سلام
شما پستهای اولیه تاپیک رو نگاه کردین ؟!
----------------------------------------------------
دوستان لطفا درخواست زیرنویس ندین
سلام
دانلود کردم
به زودی اضافه میکنم
~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~!~
سلام سلام
زیرنویس های زیر به تاپیک افزوده شدند
A Perfect Murder 1998
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
American History X 1998
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Arsène Lupin (2004) aka Arsenio Lupin
Arthur and the Minimoys (2006) aka Arthur et les Minimoys
Before Sunset 2004
Blood Diamond 2006
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Catch Me If You Can 2002
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Crash 2004
East of Eden 1955
Feast 2005
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Final Destination 2000
Harry Potter and the Order of the Phoenix 2007
Life Is Beautiful 1997
Live Free or Die Hard 2007
Ocean's Thirteen 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Once Upon a Time in America 1984
Se7en 1995
Son of the Mask 2005
Spider-Man 3 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Transformers 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We Are Marshall 2006
The Weight of Water 2000
White Chicks 2004
از پستهای (اگه چیزی رو جا انداختم شرمنده) ...
نوشته شده توسط S@eid
]زیرنویس فارسی فیلم innocence
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by arian007; 04-10-2007 at 13:14.
زیرنویس فارسی فیلم apartment,l`
[quote=پوول;1658384]بله امكان داره مشكل از اين decoder باشه حتما يه سري به configuration اون بزن . شايد تنظيماتي در اين مورد داشته باشه.من فكر ميكنم شما يه decoder مثل ffdshow نصب كردي يا اينكه توي تنظيمات vobsub توي تب misc گزينه flip pictore vertically رو تيك زدي . فكر ميكنم اگه تيكشو برداري مشكلت حل ميشه./QUOTE]
سلام عزيز ار پاسخت دمت گرم خدايي!!!
ولي اصلا هيچ كدوم از اون گزينه ها كه گفتيد براي من تيك نداشت!!!
اما يه مساله هستش!من تازگيا ورژن جديد K-Lite Codec Pack رو نصب كردم ممكنه ايراد از اين باشه؟
سلام
درسته
بعد از اینکه آپلود کردم متوجه شدم
+
از این فیلم زیرنویس کامل تر ندیدم
مثل The Holiday هستش ... خیلی ناقصه
+
این فیلم زمانی که کیفیت TS ازش پخش شده بود زیرنویس شده (تا اووونجا که یادمه)
به خاطر همین اووون موقع زیرنویس انگلیسی درست حسابی از فیلم نبوده و ...
2007 War
براتون زیرنویس فیلم 2007 War و Nacho Libre رو گذاشتم
Nacho Libreکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقدیم به همه بخصوص امین جان که اینقدر واسمون زحمت می کشن![]()
زيرنويس فارسي فيلم Don 2006
اين هم زيرنويس فارسي فيلم Don 2006 براي علاقمندان به فيلمهاي هندي با بازي شاهرخ خان.اين زيرنويس براي اولين بار با فرمت srt براي نسخه 2CD اين فيلم با كيفيت DVDRip ارايه ميشه.اميدوارم مورد استفاده دوستان علاقمند قرار بگيره.از نظر زماني هم كاملا با فيلم منطبق ميباشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)