سلام بچه ها به نظرتون با این رتبه کجا برق در میام روزانه
اهواز - منطقه 2
رتبه منطقه 2 - 1291
رتبه کشوری 2913
لطفا یکی برام تعیین رشته کنه بفرسته به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا همش روزانه باشه
سلام بچه ها به نظرتون با این رتبه کجا برق در میام روزانه
اهواز - منطقه 2
رتبه منطقه 2 - 1291
رتبه کشوری 2913
لطفا یکی برام تعیین رشته کنه بفرسته به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا همش روزانه باشه
Last edited by miladweb; 07-02-2009 at 23:21.
مگه کسی این ورا تعیین رشته میکنه؟
اگه آره ما هم هستیم ها----خبر بدین
داره صبح میشه ولی خبری نیه.........از این سایت درپیت
ممون از كمكتون
به نظر شما اين نفت شيراز اينده خوبي داره ؟؟؟؟
همچنين رشته برق چطور چون من چندجا پرسيدم ميگفتند رشته هاي برق و مكانيك و... اشباع هستش و خيليها اين رشته رو ميرن و ...
من انتخاب رشته کردم جواب داد ولی چه چیزای چرتی بهم داده
فکر کنم قضیه سنجش به اونجا بکشه که واسه راه اندازی سیستم انتخاب رشته مجازی، انتخاب رشته اصلی رو عقب بندازن!!!
آخه بابا این همه بی برنامگی، تا کی!
این همه شریف و امیر کبیر و ... مهندس نرم افزار میده یکیشون نمی تونن واسه سنجش برنامه بنویسه.
اون از صبح که لینک گذاشته بود داخلش نمی رفت
اون از ظهر که تجربی ها به زور کار می کرد
اینم از شب که گفته ساعت 20 میاد الان 22 هست نیومده
خوبه اینا قسمت های اطلاعاتی ارتش رو بر عهده ندارن چون این طوری فکر کنم تمام محل های موشکی مون شناسایی شده بود و موشک باران شده بود و اینا تازه داشتن اطلاعات گمراه کننده به دشمن میدادن![]()
Last edited by Arsa Persian; 31-07-2008 at 21:03.
این نام کاربری و رمز ورود چی هست؟
من یه موضوع جدید گذاشته بودم تا در موزد انتخاب رشته سوال کنم .حالا پرت شده توی ص 40 این قسمت....![]()
Last edited by hsnkzm; 31-07-2008 at 21:11.
بابا اینا (البته نه فقط اینا. کل موسسات دولتی) کودوم کارشون درست بوده که این دومیش باشه.
مثلا همین معدل. قرار بود که امسال تاثیرش 25 درصد بشه. ولی چی شد؟ وقتی نتایج 86 آمد ، به کلی تناقض رسیدند. کلی از رتبه ها الکی جا به جا شد و کلی از افراد غیر منطقانه جای خوبی قبول نشدند.
آخرسر چی شد، تازه فهمیدند که این فورمولی که برای محاسبه ی معدل به کار برده بودند ، کلا غلط است. همین شد که امسال به جای معدل ، میانگین وزنی آوردند ، ضریب هایی هم بهش دادند که عملا تاثیرش به صفر درصد برسد. الکی هم گفتند 15 درصد. چونکه اگر پایین تر می آوردند دیگه خیلی آبرو ریزی بود.
به امید روزی که دیگه این مشکلات رو نبینیم. البته با این سیاست ها ، آن روز شاید بعد از روز قیامت باشد!!!
همون که تو کارت اعتباری نوشته![]()
سلام
واسه انتخاب رشته من بايد اون رشته هايي رو كه خيلي دوست دارم يعني اولويت اول هستند و احتمال قبولي تو اونها كمتره رو از بالا به پايين مرتب كنم؟
لطفآ كمكم كنيد؟تورو خدا!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)