چرا محسن جان ، تنظیمات خود مودم هم مهمه،باید VPI و VCI مودم رو تنظیم کرد
--------------------------------
البته من اطلاعی از تنظیمات صبانت ندارم وگرنه میگفتم دوسته عزیز،البته کاره سختی نیست زنگ بزنی شرکت شاید راهنماییت کنن
چرا محسن جان ، تنظیمات خود مودم هم مهمه،باید VPI و VCI مودم رو تنظیم کرد
--------------------------------
البته من اطلاعی از تنظیمات صبانت ندارم وگرنه میگفتم دوسته عزیز،البته کاره سختی نیست زنگ بزنی شرکت شاید راهنماییت کنن
Last edited by Nikolas_95; 02-11-2007 at 17:18.
من از امین نت میگیرم مرکر دستغیب.از دیروز قطعی داشتم تا امروز عصر.زنگم که بزنی میگه میخواین براتون فرم خرابی پر کنم یا میگن فاصله شما از مرکز زیاده!!!!! به نظر شما این بهونه فاصله زیاد منطقیه؟؟؟؟؟
خب من هم امین نت هستم و این چندروز مشکلی نداشتم
فاصله از مرکز هم یه علت فنی داره،اما اینکه اینقدر شایع باشه بعید میدونم،از بس اینها از هر بهانه ای برای توجیه مشکلاتشون استفاده می کنند دیگه نمی دونیم کدوم درسته و کدوم غلط
من از همیار دارم.این روزا سرعت افتضاح شده.
قطع و وصل وحشتناک.
512 دارم انگار دایل اپه.
آخه مسئله اینجاست که من همیشه این مشکل رو ندارم.یعضی وقتا این طوری میشه.اولش که اصلا نمیتونستم کانکت شم.مودم ADE-4400 PLANET هم گرفته بودم.بعد به پیشنهاد خود شرکت یه مودم گرفتم به اسم STARNET که مارک آنچنان معروفی هم نیست ولی عالی جواب داد.از برو بچ کسی میدونه قیمت این مودم حدودا چنده؟
سلام به همگی
امروز رفتم ته توی لاوان رو در آوردم
قیمتها
adsl:64 2.5GB 8800
128 5GB 14000
256 20GB 48000
384 30GB 45000
512 40GB 150000
ADSL2:بدون محدودیت حجمی
64 17000
128 22000
256 39000
384 59000
512 170000
.
.
.
خودش که خیلی تعریفش میکرد.
من چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه میخواهم برم لاوان تمدید کنم.
بزودی تستش میکنم و خبرشو بهتون میدم.
قابل توجه اونایی که صبا دارن برای اتصال به لاوان نمیخواد دوباره هزینه ی نصب بدند
اگه میخوای فاصلتو تا مرکز بدونی line Attenuation رو بر 13.8 تقسیم کن
فاصله ی تقریبی رو البته با دقت نسبتا خوب بدست میاری
مثلا برای من:Line Attenuatoin=48db
فاصله تا :48/13.8=3.47KM
فاصله بالای 4km فاصله ی خوبی نیست.
و اما برای بررسی اینکه ببینی سیگنال رو خوب دریافت میکنی باید ببینی SNR MARGIN چقدر هست.
مال من بین 6 تا 20 متغیر هست.
SNR زیر 5 اصلا قابل قبول نیست بین 5 تا 10 معمولی و احتمال قطع شدن های مقطعی وجود داره و از 10 تا 20 نسبتا خوب و بالای 20 خیلی خوب هست.
SNR MARGIN به معنای نسبت سیگنال دریافتی به نویز دریافتی بر حسب دسی بل هست.و به همین دلیل معمولا متغیر هست.
تا هفته ديگه راه نمي افته
اتفاقا من که امروز اونجا بودم گفت همین امروز بخوای تا دو روز دیگه برات وصل میکنیم.
لاوان ديگه چي هست؟
من كه تا حالا نشنيدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)