تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 97 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام و با تشکر به خاطر ارسال پاسخهای خوب و درستتون
    تمام اون کارایی که گفته بودین را در مورد گلدون بگونیام دارم انجام میدم و سعی میکنم رطوبت و هوای خنک بهش برسه، ولی یه سوال اینکه چون بگونیام به جز 2 ،3 برگ چیزی ازش نموده آیا میتونم ساقه هاش و بچینم یا نه بذارم به همین شکل بمونه؟
    و یه سوال دیگه در مورد گیاه دیفن باخیا، همانطور که گفته بودین من این گیاه و قلمه هوازی زدم ، حدود یک هفته است ، میخواستم ببینم چقدر طول میکشه که این گیاه ریشه بده چون داخل خزه است و دیده نمیشه و این که آیا خزه ها که داخل پلاستیک پچیدم خشک نمیشن و تو این مدت احتیاج به آب ندارن
    با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان

2 روز پیش من 2 تا گلدون حسن یوسف خریدم. اونا رو توی اتاق خوابم که دارای 2 پنجره یکی ظلع غربی و یکی جنوبی هست گذاشتم و از لحاظ نور فکر نمی کنم مشکلی باشه.

آبیاری هم از همون قانون خشک شدن سطح خاک انجام می دم یعنی به محض اینکه سطح خاکم خشک شد آبیاری می کنم البته اتاق خواب من زیاد گرم نیست و کولر همیشه روشنه و هوای خنکی داره.

اما از 2 روز پیش که این گیاه رو خریدم یکی از گلدان ها 2 برگ پایینیش کمکم به زردی متمایل شده و فکر می کنم داره خشک می شه.

1- آیا ممکنه دلیل خشک و زرد شدن این 2 برگ از تغییر محیط گیاه باشه؟ ( با توجه به اینکه من این گیاه رو 2 روز بیشتر نیست خریدم و اونجایی که این گیاها رو خریدم محیط باز و مسلما هوای گرم بیرون بوده و نور بیشتری هم در اختیارش بوده) یعنی این طبیعی هست؟

2- با توجه به عکس آیا این گلدان ها برای گیاهم مناسبه یا باید به گلدون بزرگتری منتقلش کنم؟ چه زمانی باید منتقل کنم؟

3- بهترین کود برای این گیاه چیه ؟ از کجا باید خرید کنم؟

با تشکر از لطف شما دوستان خوب و عزیزم.

سلام باید بگم از نظر نور تقریبا مشکلی ندارد گیاه شما باید نور غیر مستقیم آفتاب را داشته باشد ولی ریز برگ پایین گیاه باید بگم مربوط میشه به آبیاری آن درمورد حسن یوسف قانون خشک شدن سطح خاک را فراموش کنید این گیاه نیاز به آب فراوان دارد در تابستان هر روز زمستان بستگی به گرمای اتاق شما دارد بهتره دو روز درمیان آبیاری کرد خاک گیاه باید همیشه مرطوب و باشد
    محیط کشت خاک باغچه خاک برگ

3. این کاربر از mania2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

آخه من از آبیاری یه ذهنیت بد دارم چون چند وقت پیش یه آگلونما داشتم که به خاطر آبدادن زیاد از بین رفت. حالا در مورد حسن یوسف یکم می خوام با احتیاط ازش مراقبت کنم.

راستی جواب سوال 3 رو هم لطفا بدید. در مورد کود اینو باید بگم که من از کود کریستالون ابی رنگ استفاده می کنم که هم میشه روی برگها پاشید و هم به صورت ابیاری به گیاه داد.

من شنیدم برای حسن یوسف باید از فروردین تا مهر اقدام به کود دهی کرد یعنی 6 ماه دوم سال رو نیاز به کود نداره؟

یه سوال دیگه با توجه به عکس حسن یوسف سمت چپی به صورت تک شاخ رشد کرده و پر پشت نیست شنیدم اگر مریستم انتهایی اون رو قطع کنم جوانه های جانبی رشد می کنن و پر شاخه می شه؟ به جز این راه دیگه ای هم هست آخه دلم نمی یاد ازاری به اون برسونم.

Last edited by mehrdad38; 21-08-2010 at 21:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من یک کاج مطبق دارم اون روزی که این گیاه رو خریداری کردم نوک شاخه هاش محکم و به سمت بالا بود ولی با گذشت زمان نوک شاخه هاش به سمت پائین افتاده و شل شده ، وقتی به این گیاه در بانکها و خانه ها دقت کردم دیدم اکثراٌ به همین حالت درآمده اند ولی همین کاجها حتی با اندازه خیلی بزرگ در گلفروشی ها همچین مشکلی ندارند . سئوال من از دوستان این است که چرا همچین مشکلی پیش می آید و راه حل آن چیست؟
    ضمناٌ من هفته ای یکبار بهش آب میدهم و با آب غبار پاشی می کنم در مقابل پنجره شمالی است و نور خوبی هم دارد. از وقتی هم که خریداریش کردم 3تا شاخه پائینش زرد شد که ناچار شدم از ته قطعشون کنم . خواهشم اینه که اگر کسی تجربه نگهداری این گیاه را داره به من کمک کنه . متشکرم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من یک کاج مطبق دارم اون روزی که این گیاه رو خریداری کردم نوک شاخه هاش محکم و به سمت بالا بود ولی با گذشت زمان نوک شاخه هاش به سمت پائین افتاده و شل شده ، وقتی به این گیاه در بانکها و خانه ها دقت کردم دیدم اکثراٌ به همین حالت درآمده اند ولی همین کاجها حتی با اندازه خیلی بزرگ در گلفروشی ها همچین مشکلی ندارند . سئوال من از دوستان این است که چرا همچین مشکلی پیش می آید و راه حل آن چیست؟
    ضمناٌ من هفته ای یکبار بهش آب میدهم و با آب غبار پاشی می کنم در مقابل پنجره شمالی است و نور خوبی هم دارد. از وقتی هم که خریداریش کردم 3تا شاخه پائینش زرد شد که ناچار شدم از ته قطعشون کنم . خواهشم اینه که اگر کسی تجربه نگهداری این گیاه را داره به من کمک کنه . متشکرم
    احتمال میره مال آبیاری نامناسب باشه کاج مطبق نباید خاک اطرافش خشک شه فعلا دو روز یکبار ابیاری اش کنید و عبار پاشی هم بهتره هر روز انجام شه مثل آبیارش شرایط آن بهتر شد غبار پاشی دو روز یکبار
    کاج مطبق باید محیط رشد آن مرطوب باشد

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آخه من از آبیاری یه ذهنیت بد دارم چون چند وقت پیش یه آگلونما داشتم که به خاطر آبدادن زیاد از بین رفت. حالا در مورد حسن یوسف یکم می خوام با احتیاط ازش مراقبت کنم.

راستی جواب سوال 3 رو هم لطفا بدید. در مورد کود اینو باید بگم که من از کود کریستالون ابی رنگ استفاده می کنم که هم میشه روی برگها پاشید و هم به صورت ابیاری به گیاه داد.
    من شنیدم برای حسن یوسف باید از فروردین تا مهر اقدام به کود دهی کرد یعنی 6 ماه دوم سال رو نیاز به کود نداره؟

یه سوال دیگه با توجه به عکس حسن یوسف سمت چپی به صورت تک شاخ رشد کرده و پر پشت نیست شنیدم اگر مریستم انتهایی اون رو قطع کنم جوانه های جانبی رشد می کنن و پر شاخه می شه؟ به جز این راه دیگه ای هم هست آخه دلم نمی یاد ازاری به اون برسونم.

سلام کارهایی را گفتم انجام بدهی بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Simaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من الان حدود 1ساله که یه کاج مطبق کوچولو دارم که الان 5 تا طبقه داره ... هفته ای 2 بار آبش میدم و سعی می کنم تقریبا هر روز یا یه روز در میون با اسپری آب بپاشم روش که خیلی سرحال میشه .... الان طبقه قبلیش کامل شده و 1 طبقه جدید کوچولو هم در آورده ....نورش هم قبلا پشت پنجره غربی بود و الان چند ماهه پشت پنجره شمالیه ....
    همونطور که دوستمون گفتن من هم فکر کنم مال شما مشکل از آبیاری باشه و شاید هم سوراخ ته گلدونش گرفته که باعث شده برگاش شل و بی حال بشن...
    Last edited by Simaaa; 29-08-2010 at 11:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

من یه برگ انجیری دارم که خوب رشد میکنه فقط مشکلش اینه که ساقه هاش صاف نمی ایستنو حالت افتاده دارن و من برای اینکه از این حالت خارجش کنم اونارو میبندم که باعث کج و کوله شدن ساقه ها میشه
    اینم عکس نمونه ایی که در اینترنت ازش پیدا کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند تا سوال دارم ..
    1- کسی میدونه اسم این گیاه چیه ؟ و طرز نگهداریش چه جوریه؟

هفته ای 2 بار آبش می دم و پشت پنجره شمالی گذاشتمش ... مدتیه برگای جدیدش کاملا سبز شدن و اون لکه های سفید و قشنگ رو ندارن و یه کمی هم به سمت داخل جمع شدن ... عکس برگای جدیدش رو هم گذاشتم .. نمی دونم مشکلش چیه .. میشه کمکم کنید ..

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو تا گیاه رو هم میشه اسمشون و طرز نگهداریشون رو بگین .....
    این رو وقتی خریده بودم فروشنده گفت که از خانواده کاکتوسا باید باشه ... خیلی سرحال و پر بود ... ولی وقتی مجبور شدم جاشو عوض کنم یه عالمه از برگاش ریخت ....

و گیاه زیر رو هم اسمشو نمیدونم .. وقتی خریده بودمش تمام برگاش بنفش بود و خیلی قشنگ ... خیلی سریع شروع کرد به پاجوش زدن و یه عالمه جونه جدید از خاک در اومدن ... ولی بعدش شاخه های اصلی خشک شدن و کاملا از بین رفتن ... الان فقط همون جوونه ها موندن و البته رنگشون سبزه ... با اینکه نورش خیلی خوبه و پشت پنجره شمالیه ولی رنگ برگاش هنوزم کاملا سبزه ... چی کارش کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •