سلام دوست عزيزم
براي اينكار كافيه ابتدا يك كپي از همه خانههاي موردنظرت بگيري و بعد در مقصد از مننوي edit گزينه paste special رو زده و از اونجا تيك گزينه Transpose رو بزني و اكي كني همين
موفق باشي
سلام دوست عزيزم
براي اينكار كافيه ابتدا يك كپي از همه خانههاي موردنظرت بگيري و بعد در مقصد از مننوي edit گزينه paste special رو زده و از اونجا تيك گزينه Transpose رو بزني و اكي كني همين
موفق باشي
با سلام
یه سوال فوری اکسل دارم
برای انتساب به سلولهای دیگر باید از چه دستوری استفاده کنم می خواهم شرطی بنویسم که در صورت برقراری شرط دو مقدار به دو سلول متفاوت انتساب داده شود .مثلا دستور شرطی در خانه a1 باشد و بخواهیم در صورت برقراری شرط سلول a7 به اضافه 1 شود و سلول c2 منهای 7.5 شود
با تشکرات فراوان
سلام
برای اینکه در اکسل فارسی بنویسید باید از منوی format گزینه cell را انتخاب و سپس تب alignment و از گزینه right to left در پائین صفحه گزینه right to left انتخاب می نماییم
سلام دوست عزيز
ورودتون به انجمن رو تبريك مي گم
با يك دستور IF امكان پذير نيست و براي هر يك از آ« خانه ها بايد يك IF جداگانه نوشته شود
موفق باشي
سلام من از Excel اصلا استفاده نمی کنم و آشنایی ندارم ، برای یه کار معمولی می خواستم ازش استفاده کنم که در این مورد هم یه سوال داشتم که احتمالا خیلی باید ساده و ابتدایی باشه......
* چه جوری میشه لیست لغاتی رو که توی Excel می خوایم تایپ کنیم رو طوری تنظیم کرد که به ترتیب حروف الفبا باشه؟
ممنون / مرسی
با سلام
ببخشید اینکه یه if استفاده شود یا دو تا خیلی مهم نیست منظور من اینه که چه طوری به یک سلول دیگه انتساب داده می شه چون در حالت معمول فرمول در سلول جاری اعمال می شه من می خوام از یه سلول به سلول دیگری انتساب داشته باشه
با تشکر
سلام دوست من
يه مثال بسيار واضح همراه با عدد و ادرس خانه ها در اكسل بذار تا جوابت رو بدم
سلام دوست عزيز
شما كافيه محدودهاي كه ميخواي مرتب كني رو انتخاب كرده و سپس از منوي Data گزينه sort را انتخاب كني و بگي بهش كه قراره بر اساس كدوم ستونش مرتب بشه
موفق باشي
با سلام
مثلا من می خوام در خانه a1 بنویسم که اگرb2>7.5 بود آنگاه خانه c5+1= c5 شود . درضمن به خاطر بعضی مشکلات دیگر من نمی تونم مستقیم این فرمول را درون خود c5 بنویسم .در حالت معمول هر فرمولی نوشته شود جوابش در همان سلول می دهد من می خواهم درون سلول a1شرط را بنویسم که در صورت برقراری سلول دیگری(c5 )تغییر یابد .
با تشکر
Last edited by faza_64; 12-04-2008 at 08:37.
با سلام/یه سوال دیگه
چه طوری میشه با استفاده از تابع days360تعداد روزهای بین دو تاریخ شمسی را به دست آورد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)