تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 129 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1288

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد كيس و پاور

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

530ab اصلآ برای این سیستم پیشنهاد نمیشه !

پایین تر از 580B حیفه براش !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا مهدی جان ؟

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

530ab اصلآ برای این سیستم پیشنهاد نمیشه !

پایین تر از 580B حیفه براش !
    موافقم . 580 بهتره چون به هر حال سیستم و کارت گرافیک بالایی داری.

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

خب چند تا علت داره !! :

1 - این جوری که بعضی از دوستان دارن پاور پیشنهاد میدن اصلآ کمپانی های ساخت پاور نباید پاور بیشتر از 600W تولید میکردن !

2 - سیستم این دوستمون در خوشبینانه ترین حالت کم کم 500W مصرف داره !! حالا شما میگی GP 530AB کافیه ؟؟!! اونم بدون PFC !!! یه کوچولو اورکلاک این واتیج رو به صورت تصاعدی بالا میبره !!

حرف منو قبول نداری فدای سرت ، میتونی تو خیلی از سایت ها حساب کنی ، این یک نمونه معتبر از سایت ASUS :
    کد:
    خب چه قدر محاسبه کرد ؟؟!!

3 - همانطور که خودت هم میدونی سهم زیادی از خرابی قطعات کامپیوتری از همین تغذیه نا مناسب پیش میاد ! پس از نظر من نباید درباره این یه مورد کوچکترین ریسکی کرد .

4 - دوستانی که تو این جور انجمن های تحت وب درخواست مشاوره از دوستان دیگه دارن روی حرف های طرف مشاور حساب میکنن . پس بهتره نهایت دقت رو تو مشاوره بکنیم .

از نظر من این سیستم اگه بخواد اساسی بشه حداقل یه پاور 600W نیاز داره که اگه بحث اورکلاکینگ هم وسط بکشیم یه پاور GREEN 680B برای این سیستم مناسبه ! البته حتمآ به همراه PFC ACTIVE !

این نظر منه ! حالا تا نظیر بقیه اسانید چی باشه !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahmads's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

GP680B براي اين سيستم مناسبه ؟

CPU : Intel Core 2 Duo E6750
    Mainboard : GIGABYTE-P35C-DS3R
    RAM : Kingmax - 2GB(2 * 1GB)-800
    VGA : BFG - 8800GT OC - 512MB
    Case : Green - Model : Midi 2002
    DVD RW
    DVD ROM
    TV Card
    سیستم رو هم اورکلاک می کنم .

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله کافیه....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب چند تا علت داره !! :

1 - این جوری که بعضی از دوستان دارن پاور پیشنهاد میدن اصلآ کمپانی های ساخت پاور نباید پاور بیشتر از 600W تولید میکردن !
    مهدی جان چرا جوش میاری !من خودم زورم میاد الکی پاور زیادی بخرم و برای همین دوست دارم بقیه هم پولشون رو روی بقیه قطعات بزارن.البته اگه پاور کم باشه هم همه ی پول هایی رو که دادیم میتونه به باد بده...اینجا برای این پاور های کمتر پیشنهاد میشه چون اکثر سیستم هایی که بچه ها میبندن دور و ور 1 میلیون یا کمتره وگرنه بچه ها که از روی قصد پایین پیشنهاد نمیدن...
    2 - سیستم این دوستمون در خوشبینانه ترین حالت کم کم 500W مصرف داره !! حالا شما میگی GP 530AB کافیه ؟؟!! اونم بدون PFC !!! یه کوچولو اورکلاک این واتیج رو به صورت تصاعدی بالا میبره !!
    مگه pfc چه گلی میخاد به سر سیستم بزنه الان اکثر پاور هایی که فروش میده همون 2.2 هست...خب حالا من یه لینک از guru میدم چون فکر کنم این سایت رو قبول داری و ازش خوشت میاد اگه اشتباه نکنم!این یه تیکش:
    Now bare with me here as we built a completely new high-end system for this test. We used a new Core 2 Duo X6800 Extreme Processor, the new nForce 680i mainboard, a Zalman cooler, DVD-rom and WD raptor driver. All that in combo with the GeForce 8800 GTX summed up to a peak load of 363 Watts and the GeForce 8800 GTS at 338 Watts
    از این لینک:
    کد:
    میبینی که سیستمش بالاتره از این دوستمونه ولی پاور پیشنهادیش خیلی کمتره.البته این فقط guru هست جا های دیگه هم هست خودت بهتر از من بلدی کجا میتونی پیدا کنی .

حرف منو قبول نداری فدای سرت ، میتونی تو خیلی از سایت ها حساب کنی ، این یک نمونه معتبر از سایت ASUS :
    کد:
    مهدی اشتباه نکن بالای لینکی رو که دادی بخون گفته این مقدار عددی که میگه peak هست و خوب پس همون 530AB هم از سرش زیادیه البته اگه بخوایم خیلی حساس باشیم بهتره پاور های دیگه به جای گرین برداریم مثل cooler master یا ACBEL .من سایت سازنده مادر برد رو زیاد توجه نمیکنم چون بالا هم میگه پس فکر کنم تا حالا با یه 480 وات هم خوبه!!!
    خب چه قدر محاسبه کرد ؟؟!!
    اینجا دیگه خیلی عصبانی شده بودیا نزدیک بود یه بلایی سرمون بیاری خوب شد رفتم...
    3 - همانطور که خودت هم میدونی سهم زیادی از خرابی قطعات کامپیوتری از همین تغذیه نا مناسب پیش میاد ! پس از نظر من نباید درباره این یه مورد کوچکترین ریسکی کرد .
    آره این حرف رو کاملا قبول دارم فکر نکنم هم کسی باشه که مخالف این رو بگه...
    4 - دوستانی که تو این جور انجمن های تحت وب درخواست مشاوره از دوستان دیگه دارن روی حرف های طرف مشاور حساب میکنن . پس بهتره نهایت دقت رو تو مشاوره بکنیم .
    روی چشم...

از نظر من این سیستم اگه بخواد اساسی بشه حداقل یه پاور 600W نیاز داره که اگه بحث اورکلاکینگ هم وسط بکشیم یه پاور GREEN 680B برای این سیستم مناسبه ! البته حتمآ به همراه PFC ACTIVE !
    این نظر منه ! حالا تا نظیر بقیه اسانید چی باشه !
    pfc power factor correction هست دیگه توی برق صرفه جویی میکنه فوقش قبض برق آدم 200 تا یه تومنی کمتر شه...من که برام مهم نیست...
    Last edited by becareful; 27-02-2008 at 18:39.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

خوب خوب... پاور 580eps الان 85 تومنه اره؟؟ پاورهای 600 و 680 چند هستن؟؟

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب خوب... پاور 580eps الان 85 تومنه اره؟؟ پاورهای 600 و 680 چند هستن؟؟
    680 گرين حدود 115 تومانه .

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

پيش فرض

مهدی جان چرا جوش میاری !من خودم زورم میاد الکی پاور زیادی بخرم و برای همین دوست دارم بقیه هم پولشون رو روی بقیه قطعات بزارن.البته اگه پاور کم باشه هم همه ی پول هایی رو که دادیم میتونه به باد بده...اینجا برای این پاور های کمتر پیشنهاد میشه چون اکثر سیستم هایی که بچه ها میبندن دور و ور 1 میلیون یا کمتره وگرنه بچه ها که از روی قصد پایین پیشنهاد نمیدن...
    مشکل شما دوستان همینه دیگه !! از پایه سیستم رو خراب میکنید . باور کن تغذیه مهمتر از وسایل دیگه هست !

مگه pfc چه گلی میخاد به سر سیستم بزنه الان اکثر پاور هایی که فروش میده همون 2.2 هست.

هست دیگه توی برق صرفه جویی میکنه فوقش قبض برق آدم 200 تا یه تومنی کمتر شه...من که برام مهم نیست...
    وای !! از شما انتظار نداشتم ! کلی کارشناس نشستن این PFC رو ابداع کردن شما میای میگی :

توی برق صرفه جویی میکنه فوقش قبض برق آدم 200 تا یه تومنی کمتر شه...من که برام مهم نیست
    این مقاله رو حتمآ مطالعه کن :
    کد:
    اگه رشته شما الکترونیک یا کامپیوتر باشه ، خیلی بهتر به اهمیت این پروتکشن پی میبری .

اونی که منظور شما بود Efficiency هست . نه PFC !!

مهدی اشتباه نکن بالای لینکی رو که دادی بخون گفته این مقدار عددی که میگه peak هست و خوب پس همون 530AB هم از سرش زیادیه البته اگه بخوایم خیلی حساس باشیم بهتره پاور های دیگه به جای گرین برداریم مثل cooler master یا ACBEL .من سایت سازنده مادر برد رو زیاد توجه نمیکنم چون بالا هم میگه پس فکر کنم تا حالا با یه 480 وات هم خوبه!!!
    آروم آروم !! پیاده شو با هم بریم !! مثل این که زبان شما هم بدتر از منه !!

شما یه بار دیگه به همون لینک یه سری بزن :

Your Recommended Minimum Power Supply is 600 Watts

خب اگه از شما اون کلمه ای مشخص کردم با MAXIMUM مترادف هست ، من دیگه حرفی ندارم !

ضمنآ اینجا منظور من مارک خاصی نبود ، فقط توان REAL مد نظرم بود .

خب حالا من یه لینک از guru میدم چون فکر کنم این سایت رو قبول داری و ازش خوشت میاد اگه اشتباه نکنم!این یه تیکش:
    Now bare with me here as we built a completely new high-end system for this test. We used a new Core 2 Duo X6800 Extreme Processor, the new nForce 680i mainboard, a Zalman cooler, DVD-rom and WD raptor driver. All that in combo with the GeForce 8800 GTX summed up to a peak load of 363 Watts and the GeForce 8800 GTS at 338 Watts
    این واتیج اگه اشتباه نکنم فقط مربوط به توان شاخه 12V هست ! پس بقیه شاخه ها چی ؟ ضمنآ تو این تست اورکلاکینگ در نظر گرفته نشده !
    Last edited by Mahdi_Moosavi; 27-02-2008 at 22:43.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل شما دوستان همینه دیگه !! از پایه سیستم رو خراب میکنید . باور کن تغذیه مهمتر از وسایل دیگه هست !

وای !! از شما انتظار نداشتم ! کلی کارشناس نشستن این PFC رو ابداع کردن شما میای میگی :

این مقاله رو حتمآ مطالعه کن :
    کد:
    اگه رشته شما الکترونیک یا کامپیوتر باشه ، خیلی بهتر به اهمیت این پروتکشن پی میبری .

اونی که منظور شما بود Efficiency هست . نه PFC !!

آروم آروم !! پیاده شو با هم بریم !! مثل این که زبان شما هم بدتر از منه !!

شما یه بار دیگه به همون لینک یه سری بزن :

Your Recommended Minimum Power Supply is 600 Watts

خب اگه از شما اون کلمه ای مشخص کردم با MAXIMUM مترادف هست ، من دیگه حرفی ندارم !

ضمنآ اینجا منظور من مارک خاصی نبود ، فقط توان REAL مد نظرم بود .

این واتیج اگه اشتباه نکنم فقط مربوط به توان شاخه 12V هست ! پس بقیه شاخه ها چی ؟ ضمنآ تو این تست اورکلاکینگ در نظر گرفته نشده !
    واتیجش کل هست.
    آره مهدی pfc نیست و efficiently درست هست که همون بازده هست.من اصلا سایت های فارسی رو نمیخونم تا حالا شاید کلا 2 بار توی شهر سخت افزار و سخت افزار و...رفته باشم...من این خط آخر رو اشتباه گفتم ببخشید...ولی سایت ایسوسی که دادی همه چیز رو مشخص میکنه تعجب میکنم تو که انگلیسیت خوبه اینا ها این جمله ش هست:
    The recommended power wattage figure is calculated based on the peak or maximum utilization power consumption of installed devices or components
    نوشته peak or maximum که هر دو تاش اینجا یکی بوده و maximum رو آورده که beginer ها بفهمن... دیگه همه چیز معلومه بهتره بحث نکنیم.در مورد اورکلاک هم مگه چقدر بالا میره مصرف فوقش 65 واته سی پی یو بشه 100 تا...8800gts هم که حداکثر 115 تا ببره.
    بیا اینجا هم بزن ببین پاور چقدر میخاد : وقتی یه سیتم نیاز نداره و تا یه حدی بس هست برای چی پاور 90 تومنی بگیره طرف!
    کد:
    اگر هم از این لیننک خوشت نمیاد همون guru3d که لینکشو قبلا دادم آخرش اینو نوشته اگه نگاه کنی که با SLI که از اور هم بیشتر واتیج نیاز داره و توی سیستم HIGH END که سی پی یوش هم از EXTREME هست حدود 512 وات یه کم بیشتر نیازشده !!! تازه 512 peak !!!!!حالا این دوستمون فقط یکی512 8800GTS داره :
    We have tested SLI for you guys and power consumption rose towards a 512 Watt peak.
    Last edited by becareful; 28-02-2008 at 03:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •