چطوری چک میکنی؟
سلام دوستان . من بازی نصب کردم . می رم توی تک نفره ، skrimsh وجود نداره ، به همین اسم دقیقا وجود داره یا تکنفره ش به یه اسم دیگه است از کجا بفهمم کرکش سالمه ؟ ممنون
دوستان لطفا از این به بعد سوال و بحث در مورد کرک و نصب و اجرای بازی در این تاپیک صورت بگیره.
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما از اینترنت خریدی؟
نه.
از یه مغازه تو لواسون
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
فکر کنم پایین سمت چپ نوشته.
الآن در دسترس نیست ببینم
آره عزیز کرک reloaded اولین update بازی رو خودش بهمراهش داره ولی نمیتونی با کرک reloaded بیای و skirmish هارو اجرا کنی... و همچنین دیگه نمیتونی بازی رو باهاش update کنی...
واسه همین به هیچ دردی نمیخوره بعد از پایان campaign ....
درضمن version بازی 1.0.1 میشه...
و برای چک کردنش هم برو version فایل SC2.exe توی فولدر StarCraft II\Versions\Base15405 رو چک کن که باید 1.01.16195 باشه...
Last edited by plsboy; 04-08-2010 at 23:08.
سلام اين كرك رو دان كنيد فكر كنم جواب ميده من خودم دارم دان ميكنم
Done by Razor 1911کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
31 July 2010
اول از همه یه نکته ، این که وقتی می خواید آپدیت کنید دقیقا قبل از این که Play رو بزنید برید توی فولدری که بازی رو نصب کردین و بعد از فولدر Update و یه سری فایل torrent مانند که تو همون صفحه ی اصلیه یه کپی بگیرین و نگهشون دارید و هر موقع خواستین از اول آپدیت کنید این فایل ها رو کپی کنید و بعد آپدیت کنین ، سه سوت آپ میشه
بعد این که دو سه روزی هست با بتل.نت بازی می کنم البته کم به دلایلی
یکی اینکه واقعا اکثر بازیکنا حرفه ای ان و دهن آدم رو صاف می کنن ! طرف زرگ ور می داره اولین چیزی که میسازه Zergling و بعدش هم rush می کنه ! یعنی اگه تران یا پروتوس باشی کارت ساخته اس
بعد هم این که یه حرکتی دیدم یه روز کفم برید ! طرف پروتوس بود بعد دارک تمپلار نامرئی ساخته بود که اصلا نمی شد attack کرد بهش ! خیلی برام عجیب بود و هنوز هم نمی دونم چطوری این کارو کرده بود !
پینگ اینترنتی که باهاش بازی کردم بین 280 تا 350 گردش داره ، در کل قابل قبول بود ولی یه نیم ثانیه ای تقریبا لگ داشتم
در کل با این که هنوز کامل بازی نکردم ولی، استارکرفت 2 بهترین استراتژی تاریخه ...
Last edited by ali_ranger22; 04-08-2010 at 23:32.
سلام
ممنون از توضیح
یه سوال:
این چند روزه توی تاپیک های مختلف بازی اسم این Battle.net رو میشنوم ولی اصلا اطلاعاتی ازش ندارم
البته چیزی که فهمیدم اینه که میشه چند تا بازی رو به صورت آنلاین بازی کرد
ولی خوب میشه یه توضیح مختصر بدید که باید چه چیزهایی داشته باشی تا بتونی از طریق این سایت بازی کنیم؟
آیا اورجینال خریدید بازی رو یا با کرک؟
ممنون
سلام برو بکس چطورین ؟
من می خواستم این بازی خفنو بگیرم چون خیلی تعریفشو شنیدم به نظر شما خوبه این بازیو بگیرم آخه می گن کرکش مشکل داره
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)