نه علي آقا نميتوني حتي منوي بازيو ببيني
نه علي آقا نميتوني حتي منوي بازيو ببيني
دوست من شما نیاز به یک ارتقای گرافیک + یک رم 512 داری .سلام من این بازی رو میتونم روی حداقل سیستم گرافیکی (low) اجرا کنم !
سیستم من :
GeForce 5200 128MB
Ram 512
Cpu 2.4
اتفاقا من علاقم نسبت به این بازی 100 برابر بیشتر شد !همه میگن کمه اما کمی از اشکالات دیگه ای که در بازی دیدین هم بگین.
من که از این بازی دلسرد شدم.
سازنده های این بازی خیلی خلاقیت دارند .
من از اون قسمت انفجار بمب اتم و اون قسمت آخرش که باید 3 نفر رو با یک کلت بکشی خیلی خوشم اومد !!
بازيه واقا زيباييه من تازه ديروز(البته يكم ديره)گرفتم اصلا انتظار همچين بازيي رو نداشتم.واقا عاليه.
سلام
یه ویدئو جالب از سایت GT که در اون مثلا بازی توسط م.ا.ن بررسی میشه !
قبلا مشابه این ویدئو رو شرکت Infinity Ward ساخته بود و حدس میزدم یکی هم از ا.ن بسازن . قبلی ها ریویو از زبان فیدل کاسترو و قضافی(شاه لیبی) ) بودن . توضیحی درموردش نمیدم خودتون ببینید حجمش هم کمه.
فقط 9 MB
این هم کیفیت HD با حجم 27Mbکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاربری با نام dagreatest در سایت GT نظر جالبی داده که اینجا هم میذارمش (منم باهاش موافقم) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
funny but far from reality. Iranians are Persians not Arabs. why is there arabic text in the background? also there are only 9 countries in the world with nuclear technology and Iran is soon to be one of them...that means they have the knowledge and the education to compete with the top 9 most powerful contries in the world...so that comment about "scimitars" doesn't make any sense. Iran has the second most powerful army in the middle east (after Israel) so I doubt they still use swords.
it was a funny video but a VERY stereotypical/foxnews way of looking at Iran.
اینم ریویوی Qaddafi
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم همين ديروز تمومش كردم.فقط مرحله كشتي با اون مرحله اي كه بايك تك تير انداز همراه بودي خيلي باحال بود.بقيه مراحش زياد حال نداد.
Last edited by DHAMID; 17-11-2007 at 11:12.
گرافیکش عالی بود.
در کل به پای نسخه 1 نمیرسید.
ولی جزابیتای خودشو داشت.
با سلام
اقا من یک مشکلی با این بازی دارم
در یک مرحله ای روی پل چندتا تانک است من باید با موشک انداز javlin انها را بزنم
اما هر کاری می کنم این موشک انداز شلیک نمی کنه.همش میگه روی هدف قفل نشده
توی دوربینش هم اهداف را در درون یک مربع سبز نشان میده ولی روشون قفل نمی کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
بازی نمره خیلی خوب 9 از گیم اسپات گرفته . حالا واقعا اینقدر خوب هست ؟
یه چیز جالب اینه که در دو سال گذشته هیچ بازی اکشنی برای پی سی نیومده بود که نمره 9 و بالاتر بگیره اما امسال یه دفعه چند تا بازی توپ اومده .
راستی من یه سوالی دارم
می خواستم بدونم فرق نسخه دمو با نسخه اصلیه این بازی (( دقیقا)) در چیه .....؟
تعداد مرحل...
در گرافیک....
یا .......
و ویژگی یک دمو در همه ی بازی ها یکسان است ......؟ (یعنی اگه فقط در تعداد مراحل فرق داره ...تو همه دموهای بازی ها اینجوریه....؟)
سلام
شما چند ثانیه روش نگه دارین بدون حرکت!یهویی هدف قفل میشه و میتونین شلیک کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)