آقا من xbox360 بخرم يا psp
آقا من xbox360 بخرم يا psp
با سلام
دوربین psp وقتی نصب میشه رو به ما قرار میگیره دقیقا مثل وب کم در کامپیو تر و چون از طریق کابل usb به psp متصل میشه فکر نکنم بتوانیم آن را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل کنیم چون کابل usb از یک طرف قابل وصل است آیا می شود کنسول را باز کنیم سپس پورت usb را که ( کابل usb دوربین به داخل آن می رود ) را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل نماییم تا دوربین را نیز بتوانیم پشتو رو وصل کنیم بابا به کی بگم این دوربین در حالتی که لنز آن
رو به ما است کاربردی نداره فقط در دو جا از آن می توانیم استفاده کنیم اولی به هنکام چت به عنوان وب کم ودوم هنگامی که بخواهیم از خودمان عکس بگیریم آقا این مساله برای من خیلی مهمه یه با مرام پیدا شه بگه چکار کنم![]()
با تشکر
---------------------------------------E.M.KH---------------------------------------------------------------------------------
بستگی داره اگه میخای کنسولت همیشه در دسترس باشه (بخای باش موزیک گوش کنی توی مسافرت همرات باشه عکس نگاه کنی فیلم ببینی)معلومه که psp بهتره
ولی اگه بخای توی خونه بازی کنی معلومه 360 بهتره
منم قبلا مشابه همین سوالو کرده بودم همینو جوابم دادن وبعد از چند وقت تصمیم گرفتم psp بخرم (تصمیم کبری)![]()
با حرف رسول موافقم...
ولی psp بگیری حالش بیشتره...کلاس داره....
دوست عزیز همین سوالو تو بازی سنتر گفتی جوابتو اونجا گفتم
به حق چیزای ندیده و نشنیده
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
میخواستم ببینم راهی نیست بشه کدهای gameshark رو تو psp زد واسه بازیهای ps1؟؟؟؟
جناب رسول شما که مموری 2 گيگ ميخواستی پيام خصوصی بده..
سلام به همه
Psp یه من ورژن 3/4oe A هست
اما:
1. تو خیلی از بازی ها نمی ره Gta Prans Pes 6
برو تو ریکاوری:
advance>advance configuration>execute boot.bin in.. va use isofs driver also in umd inserted mode
اگه اینا enable بود disable کن درست میشه.
اقا من همه ی این کارا رو کردم درست نشد که نشد![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
یکی به من بگه چی کار باید بکنم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تو بیشتر بازی ها نمی ره یا تا نصفه می ره بعد لود نمی کنه![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)