دمت گرم ، تا الان که کولاک کردی!
دمت گرم ، تا الان که کولاک کردی!
با اینکه 5 تا پست پشت سر هم دادم بازم جوا ندادید....... .
خوب اگه کسی جوابتو میدونست یک بار که پست میدادی هم جوابتو میداد
من یک مبتدی گوشی دبیلو 810 سونی اریکسون هستم لطفا بگید باید چه نرک افزاری رو برای تعوصض درایور صدای دبیلو 810 نصب کنم و صداش مثل دبیلو 850 بشه
لطفا گام به گام بگید تمام صفحاتو خوندم هیچی متوجه نشدم
در ضمن گوشی من سریال تعویضی است
سلام بچه ها.. امکان داره یکی از دوستان درایور دوربین خود 810 رو برام اپلود کنه؟.. اونایی که سریال اصلی هستن میتونن با فار بگیرن درایورو..خیلی ممنون![]()
![]()
![]()
بیا sony_W810i جان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی جون یه دایور جدید گذاشت ...اونو تست کردی؟
صداش که مثل W850 نمیشه (اگه میخوای مثل W850 بشه باید کپسول صداشو عوض کنی از مصطفی جون بپرس بهتر میدونه)
اما از راه نرمافزاری صداش میشه 3 برابر صدای W810 معمولی ...صفحه اول هم آموزش موجوده ...اینم لقمه آماده:![]()
گوشیهای سریال چنج شده اول باید usb flash رو نصب کنن بعد هم این پک رو دانلود کنند .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....دیگه به هیچی نیاز نیست...آموزش در پایین صفحه...
اینم اموزش ++XS برای گوشیهای چنج شده
فایل های مورد نیاز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ++XS رو باز کنید در قسمت بالا start رو بزنید و گوشیو خاموش کنید سیم کارت و مموری رو در بیارید و باطری رو بذارید تو گوشی(باید کامل 100% شارژ باشه) و دکمه C رو نگه دارید و کابل USB رو به گوشی متصل کنید و صبر کنید تا برنامه (Ready for opration! ) رو نشون بده.. حالا میتونید دکمه C رو ول کنید..قسمت پایینش تو بخش Confiquration 4 تا گزینه داره:
(FSXوFlashوGDFSوSetting) گزینه FSX رو انتخاب و Start FSX رو بزنید و صبر کنید تا برنامه کار خودش رو انجام بده(ممکنه چند بار وسط کار گو شی رو شن شه یا هنگ کنه برنامه.. مشکلی پیش نمیاد فقط دوباره مراحل رو انجام بدید)تا وقتی که برنامه FSX Successfull , Unplug The Phone! رو نداد سعی کنید برنامه دیگه ای رو اجرا نکنید....
اگه موقع اتصال کابل سیستم درایور خواست تو صفحه اول میتونید USBflash رو دانلود کنید.. درایور صدا هم تو برنامه قرارداده شده و نیازی به تنظیم برنامه نیست....
امکان داره تو کمتر از 1 ساعت انجام بشه(بیشتر موارد)
امکان داره چند ساعت طول بکشه ...
وقتی پیغام FSX Successfull , Unplug The Phone! رو داد سیم کارت و مموریو جا بزنید و از صدای جدید لذت ببرید!!!
با اینکه این کار 100% تست شدست ولی مسئولیتش به پای خودتون .........................
-------------------------
بسمه تعالی
این آموزش فقط برای سریال اصل ها امکانپذیر است
حتما میدونید که نصب vkp پچ که مخصوص cid 49 هست روی w810 امکان پذیر نیست چون ++xs نمیتونه main پچ شده رو درست روی w810 فلش کنه....اما اخیرا 2 تا پچ پیدا شده که روی w810 کار میکنه .....
1. پچ rewinding_audio_files_faster : این پچ برای این هست که بتوانیم فایلهای صوتی رو با سرعت بیشتری به جلو یا عقب ببریم ..خودم تست کردم آهنگ 10 دقیقه ای را در 15 ثانیه به جلو یا عقب میبرد
2.پچ 16BFont : این پچ فونت کوچک است...نوشته های قسمت now playing واکمن رو کوچک تر میکند ...بعد از نصب این پچ شما میتوانید با ویرایش فایل layout .xml اندازه نوشته های قسمت های مختلف را کوچک یا بزرگ کنید (در آینده توضیح خواهم داد)
این 2 تا پچ که برای main ورژن R4EA031 رو میتونید از اینجا دانلود کنید ...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا آموزش نصب پچ :
شما به برنامه Gslide نیاز دارید............... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو اجرا کنید ...دقت کنید که گزینه BABE فعال باشد...در قسمت flashfile باید قسمت main فریمور مرود نظر رو آدرس بدید...(main رو میتونید از صفحه اول دانلود کنید ...دقت کنید که هر پچی مخصوص یک ورژن main هست...)
در قسمت Header باید فایل header__DB2010_49_red_344blocks.bin رو از فولدر header برنامه آدرس بدید...
دقت کنید که گزینه override غیر فعال باشه و در کادر مقابل آن مقدار 0*44020000 قرار داشته باشه....
در کادر patchs روی ADD کلیک کنید و آدرس پچ هایی که دانلود کردید با پسوند VKP رو بهش بدید و در قسمت پایین برنامه یعنی OUTPUT (خروجی) رو بهش بدین و در آخر هم روی process کلیک کنید ...دقت کنید که خروجی برنامه یک فایله main با پسوند bin هست....صبر کنید تا برنامه کارش تمام شود...
حالا باید فایل main جدید با پسوند bin (که برنامه میسازه) رو فلش کنید رو گوشی.....
گوشی رو وصل میکنید به ++xs و تیک قسمت main رو میزنید و آدرس main پچ شده رو بهش میدید ( آموزش وصل کردنه گوشی و فلش کردن صفحه اول موجود است) و آخر سر روی Flash کلیک میکنید....وقتی 344 بلاکش فلش شد برنامه پیغام میده finishing flash ...باید 10 ثانیه صبر کنید اگه خود برنامه disconect نکرد روی stop کلیک کنید و به پیغام داده شده yes بزنید و با پیغام unplug the phone گوشی رو جدا کنید و مموری و سیم کارت رو جا بزنید....
....................یا حق...................
Last edited by ^^ HAMID ^^; 17-05-2007 at 07:12.
روشن توضیح بدید درایور جدید صدا و دوربین رو چطوری باید توش با برنامه xs بریزیم
در ضمن این usb flash چطوری کار میکنه برای من که set up نداره کجا باید بریزمش
درست توضیخ بدید ببینم چطوری شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)