تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 120 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست من الان از قيمتا خبر ندارم ولي مارك مارشال در نظر
    بگير
    دركل اين توصيه عمو گيتاري به تو :
    وقتي امپ گرفتي (هر ماركي يا مدلي) نوبت به افكت ميرسه
    يه افكت مولتي بگير مثل zoom g2u
    بعدش 2 تا يونيت بهت معرفي ميكنم بزن تنگش
    هردو مدل باس boos
    DS2 -Metal zone
    اينايي كه بهت گفتم گير خودم گفتم و مورد تاييد

2. 2 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان.من یه مشکل خیلی بزرگ دارم.پس از کلی تحقیقات فهمیدم که توی سنتی سه تار رو دوست دارم و توی پاپ هم گیتار رو.می خوام هر دو ساز رو هم یاد بگیرم.به نظر شما اول گیتار رو باد بگیرم بعد سه تار رو یا برعکس؟اگه فرقی نمیکنه فکر میکنم بهتر باشه اول گیتار رو یاد بگیرم.چون میگن سه تار سخته و یاد گرفتنش زمان میبرهنظرتون چیه؟
    سلام
    سازهای سنتی کلن برای یاد گیری زمانبر هستند. سه تار هم از این مقوله مجزا نیست ولی در عوض سه تار یکی از راحت ترین سازهای سنتی هست. برای شروع، یادگیری همزمان دو یا چند ساز به هیچ وجه توصیه نمیشه. مطمئنا این طوری، بعد از گذشت چند روز به کل از هردو زده خواهید شد.

این دو سازی هم که شما علاقه دارید، هر کدوم از یک دنیای متفاوت هستند. شما، هم باید تئوری موسیقی کلاسیک رو یاد بگیرید و هم تئوری موسیقی ایرانی. یاد گیری همزمان این دو ساز برای کسی که می خواد تازه شروع کنه خیلی سخت هست.

بسته به علاقه تون ، یک ساز رو انتخاب کنید. و اون رو ادامه بدید... سر آخر خودتون درک می کنید که آیا یادگیری یک ساز دیگه (و یا حداقل اشنایی با اون) براتون مقدور هست یا نه.

4. 3 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sltavakoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

سلام
    سازهای سنتی کلن برای یاد گیری زمانبر هستند. سه تار هم از این مقوله مجزا نیست ولی در عوض سه تار یکی از راحت ترین سازهای سنتی هست. برای شروع، یادگیری همزمان دو یا چند ساز به هیچ وجه توصیه نمیشه. مطمئنا این طوری، بعد از گذشت چند روز به کل از هردو زده خواهید شد.

این دو سازی هم که شما علاقه دارید، هر کدوم از یک دنیای متفاوت هستند. شما، هم باید تئوری موسیقی کلاسیک رو یاد بگیرید و هم تئوری موسیقی ایرانی. یاد گیری همزمان این دو ساز برای کسی که می خواد تازه شروع کنه خیلی سخت هست.

بسته به علاقه تون ، یک ساز رو انتخاب کنید. و اون رو ادامه بدید... سر آخر خودتون درک می کنید که آیا یادگیری یک ساز دیگه (و یا حداقل اشنایی با اون) براتون مقدور هست یا نه.
    دوست عزیز.منم همین رو گفتم دیگه.

گفتم میخوام دوتاش رو یاد بگیرم و لی نه با هم دیگه.میخوام مثلا اول سه تار رو یاد بگیرم بعد گیتار رو یا برعکس.

ولی نمیدونم چی کار کنم.اول برم سه تار یا اول برم گیتار ؟

راستی یه سوال دیگه:

به نظر شما اگه من برم پیش یکی که سه تار رو به صورت عملی (یعنی کاری به نت و .... نداره و فقط یاد میگیری

که چه جوری سه تار بزنی)یاد میده خوبه؟یا برم کلاس که هم عملی باشه هم تیوری؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اين خيلي بده كه فقط ياد بگيري يه چيزي رو بزني اينجوري هميشه محدودي ودر اينده دچار مشكل ميشي

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گفتم میخوام دوتاش رو یاد بگیرم و لی نه با هم دیگه.میخوام مثلا اول سه تار رو یاد بگیرم بعد گیتار رو یا برعکس.

راستی یه سوال دیگه:

به نظر شما اگه من برم پیش یکی که سه تار رو به صورت عملی (یعنی کاری به نت و .... نداره و فقط یاد میگیری

والا چی بگم... این سؤال جواب خاصی نداره.
    اگر جواب می خواهید: برید گیتار یاد بگیرید.

اما بازهم این رو میگم:
    [quote]
    [/unquote]

__
    اما سؤال بعد:
    به هیچ وجه این کار رو نکنید.

اين خيلي بده كه فقط ياد بگيري يه چيزي رو بزني اينجوري هميشه محدودي ودر اينده دچار مشكل ميشي
    دقیقا!
    ایشون باید تئوری رو حتما همگام با عملی یاد بگیرند.

8. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

راستی با این cd های اموزشی کار ادم راه می افته؟

لطفا یه شرکت خوب که اموزش گیتار یا سه تار رو به صورت cd داده معرفی کنید.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

1

راستی یه سوال دیگه:

دوست عزیز سلام

من فکر میکنم بهتر باشه اول به آینده ی حاصل از نوازندگی هرکدام از این ساز ها نیم نگاهی داشته باشید.

درسته که هر 2 ساز زهی-زخمه ای هستند دوئت هایی که در دهه ی اخیر با این 2 ساز نواخته شده بی نظیر از آب در اومده اما انتهای راه هر کدام از این ساز ها با یک دیگه یه فاصله ی 90 درجه ای داره.

نوازنده شدن تو هر سازی سالها تمرین میخواد و هیچ وقت نمیتونید به خودتون بگید که دیگه این ساز رو کامل شدم حالا میرم سراغ ساز دیگه!
    تو این تمرینات سخت ، فرد با ساز مانوس میشه و کمتر کسی پیدا میشه که ساز اول خودش رو عوض کنه.
    شما میتویند یک ساز رو انتخاب کنید...
    سه تار به عنوان راه ورود به موسیقی (ابتدا شرقی، سپس غربی)
    گیتار به عنوان راه ورود به موسیقی (ابتدا غربی ، بعد از اون شرقی)

وقتی در یک ساز تا حدودی پیشرفت کردید ، ساز دوم رو انتخاب کنید
    جالبه بدونید که پیمودن راه ساز دوم در صورتی که تو ساز اولتون موفق بوده باشید ، خیلی سرعت بیشتری داره.

گیتار فاقد فواصل موسیقی ایرانی هستش و فقط قابلیت تطابق با موسیقی جهانی یا غرب رو داره (بدلیل حداقل فاصله ی نیم پرده)
    اما سه تار هم از پس فواصل موسیقی ایرانی بر میاد هم از پس ماژور و مینور.
    کلا از قدیم مرسومه که میگن سه تار برا یک نفر زیاده بر 2 نفر کم! این به این معنیه که سه تار یک ساز تو دل برو و یک نفرست
    البته امروزه انقدر سبک نوازندگی این ساز پیشرفت داشته که از این حالت در اومده

فکر میکنم دیگه دوران یاد گیری سینه به سینه و عملی ساز ها به سر اومده باشه ، به نطر من نوازنده و آهنگسازی که نت ندونه مثل نویسنده ای میمونه که الفبا ندونه !
    البته این نظر شخصی منه

موفق باشید
    یا علی

11. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Somewhere Near Love

پيش فرض

اقا ما که کیج تر شدیم.واقعا نمیدونم چی کار کنم.دو تاش رو اندازه ی هم دوست دارم.ولی چون با گیتار ادم زودتر راه ما افته (اسون تره) اول میرم گیتار.دست همگی درد نکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

سلام دوباره خدمت اساتید محترم.
    همونطور که قبلا گ فته بودم من گیتار الکتریک دارم اما هنوز کلاس نرفتم که یاد بگیرم .به خاطر علاقه ای که دارم خودم با گوش دادن به آهنگ ها تو نستم بعضی آهنگ ها رو بزنم. اما نه زیاد خوب. خلاصه اینکه تا تابستون سرم شلوغ و نمیتونم برم کلاس اما میخوام خودم تا اون موقع یه تمریناتی داشته باشم. اگر کتاب یا هر چیزی برای آموزش گیتار الکتریک و نت خوانی سراغ دارید بگید تا من تهیه کنم .
    جان من حتما معرفی کنید من بی گیتار میمیرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سبك تو بگو تا بهتر بشه راهنمايت كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •