تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 69 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 687

نام تاپيک: بحث در مورد جدیدترين گوشي هاي <nokia><sony Ericsson><samsung><lg><motorola>

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

و اما E7 و E8 که البته مهیار زحمت کشیده و معرفی کرده احتمالا بزودی زود اطلاعات کاملترش هم منتشر میشه
    در مورد E7 باید بگم رزولوشن تصویرش Vga است یعنی 640*480 ...!
    فلاش زنون...
    و...
    که از این گوشی یک ایده آل میسازه
    در مورد E8 هم اینکه سیستم عاملش لینوکسه وباز هم یک طرح تازه از موتو در این دنیای کپی بازار طرح

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها من الان كا 800 دارم خيلي گوشي قشنگ و خوشگليه و استيل قشنگي داره و صفحه نمايش قوي داره رو دستش نيومده از اين نظر حالا ميخوام بدم به خواهرم خودم ميخواسم گوشي بگرم دوست دارم صداش خوب باشه تاچ اسكرين باشه سوني ايركسون بهتره البته امكاناتش الان p990 هستش چيزه خاصي نداره كا 800 خيلي بهتره اكولايزر p990 رو نميشه مثل كا 800 اينا دستي برد بالا بيشتر بشه!! گوشي w960 , k770 , k850 خيلي عاليه كه هنوز نيومده بياد هم كلي پولش هستش حالا حالا ها نميشه خريد. اون روز دسته يكي گوشي ديدم تاچ اسكرين چه صدايي داشت مشكي خوشگل نفهميدم چيه فكر كنم NEC بودش كه ميگن خوب نيستش فقط صدا داره و تصوير. دوربينش كه به درد نميخوره بلوتوس خوب كار نميكنه اس ام اس بايد از موزيك خودش استفاده كني و غيره صرف نداره فقط صداي خيلي توپي داره 5 تا اسپيكر كف كرده بودم خلاصه تو قيمت 300 هزار چي هستش؟؟؟ تو گوشي هاي i-mait , q-tec اينا چيزي نيستش تاچ اسكرين باشه و صداش خوب باشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الان اين s500 سوني اريكسون نسبت به قيمتش نمي ارزه فقط اينارو ساپورت ميكنه :
    - MP3/AAC/AAC+/eAAC+ player يعني 3gp , mp4, wav رو ساپورت نميكنه؟؟؟ تو ساپورت پسوند فقط كا 800: MP3, M4A, 3GP, AMR, WAV, G-MIDI 1, Real 8 اينو از كجا مطمئن بشيم ؟؟؟؟ در ضمن اين polyphonic 40 كاناله بهتره يا پولي فونيك 72 كاناله الان مال من كا800 هستش 72 كاناله هست صداش زياد نيستش ولي 40 كاناله فكر كنم بيشتر باشه ربطي به بالا بودن عدد نداره ؟!!!!

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    مصطفی خان اگه همون 800 رو نگه میداشتی بهتر بود ولی میگی ال سی دی تاچ می خوای یه فکر دیگه باید بکنیم میگی از 990 خوشت نمیاد می تونم بپرسم به چه دلیل ؟؟؟؟؟؟؟
    میگی ایمت و ایتک می خوای ولی این جور گوشیها خوبشون بالای 500 هستش
    به نظر من تو سری p سونی یه چیزی بگیری بهتره می تونی 800 رو نگه داری تا یکی دو ماه دیگه p1 رو بگیری که دیگه آخرشه
    در مورد کانال ها هم بگم که ان کانال ها و عدد هاشون مربوط به کیفیت آهنگ هایی میشه که پسوند midi دارند و ربطی به کیفیت سایر پسوندها نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    مصطفی خان اگه همون 800 رو نگه میداشتی بهتر بود ولی میگی ال سی دی تاچ می خوای یه فکر دیگه باید بکنیم میگی از 990 خوشت نمیاد می تونم بپرسم به چه دلیل ؟؟؟؟؟؟؟
    میگی ایمت و ایتک می خوای ولی این جور گوشیها خوبشون بالای 500 هستش
    به نظر من تو سری p سونی یه چیزی بگیری بهتره می تونی 800 رو نگه داری تا یکی دو ماه دیگه p1 رو بگیری که دیگه آخرشه
    در مورد کانال ها هم بگم که ان کانال ها و عدد هاشون مربوط به کیفیت آهنگ هایی میشه که پسوند midi دارند و ربطی به کیفیت سایر پسوندها نداره
    دوست عزيز ممنونم ولي p990 آخه امكانات خاصي نداره اكولايزرش هم دستي نميشه تغيير داد بايد از اونايي كه خودش داره استفاده كني. الان w950 خوبه دوربين نداره m600 خوبه دوربين نداره حال نميده. p1 تا بخواد ارزون بشه كه هيچي تازه نميدونم نسبت به 990 چه تغييراتي كرده البته 990 نسبت به 910 تغيير خاصش فقط دوربينش بوده

w960 خوبه تاچ اسكرين نيستش نميدونم چرا اينجوري ميزنن آخه

اينم يكي از پست هاي بچه هاي پي سي ورد هستش تاپيك گوشي هاي دو سيمكارته:

the big impish
    عضو جدید

تاريخ عضويت: Aug 2007

--------------------------------------------------------------------------------

کلا این گوشیهای 2 سیم کارته که تو بازار هست همشون چینی هسن. NEC اصلا به درد نمیخوره
    من خودم استفاده کردم اما یه گوشی خریدم چینیه مارکشم (AMICOLL ( Bluetooth. امکانات خوبی داره.
    یه صدای وحشتناک داره که من اون گوشی رو فقط به خاطره صداش خریدم.(5 تا Speaker ) داره.
    تاچ اسکرین، 2 مگا پیکسل دوربین، windows mobile میخوره، 2 تا سیم کارت میخوره و هر دوتاشم همزمان فعاله، آنتن دهیش از سونی اریکسون بهتره و.....
    Last edited by mrmostafa; 02-09-2007 at 20:13.

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

دوست عزيز ممنونم ولي p990 آخه امكانات خاصي نداره اكولايزرش هم دستي نميشه تغيير داد بايد از اونايي كه خودش داره استفاده كني. الان w950 خوبه دوربين نداره m600 خوبه دوربين نداره حال نميده. p1 تا بخواد ارزون بشه كه هيچي تازه نميدونم نسبت به 990 چه تغييراتي كرده البته 990 نسبت به 910 تغيير خاصش فقط دوربينش بوده

w960 خوبه تاچ اسكرين نيستش نميدونم چرا اينجوري ميزنن آخه

اينم يكي از پست هاي بچه هاي پي سي ورد هستش تاپيك گوشي هاي دو سيمكارته:

the big impish
    عضو جدید

تاريخ عضويت: Aug 2007

--------------------------------------------------------------------------------

کلا این گوشیهای 2 سیم کارته که تو بازار هست همشون چینی هسن. NEC اصلا به درد نمیخوره
    من خودم استفاده کردم اما یه گوشی خریدم چینیه مارکشم (AMICOLL ( Bluetooth. امکانات خوبی داره.
    یه صدای وحشتناک داره که من اون گوشی رو فقط به خاطره صداش خریدم.(5 تا Speaker ) داره.
    تاچ اسکرین، 2 مگا پیکسل دوربین، windows mobile میخوره، 2 تا سیم کارت میخوره و هر دوتاشم همزمان فعاله، آنتن دهیش از سونی اریکسون بهتره و.....

تاپیکو اشتباه امدی
    اینجا مربوط به جدید ترین گوشیهاست,
    شما باید سوالتونو اینجا مطرح کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

یک بررسی کامل از U600
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام
    تاپیکو اشتباه امدی
    اینجا مربوط به جدید ترین گوشیهاست,
    شما باید سوالتونو اینجا مطرح کنید
    شما درست میگید ببخشید منم جوابشو دادم
    ولی یک بار اشکال نداره
    مصطفی خان شما هم سوالتو تو تاپیک راهنمایی خرید مطرح کن جوابتو میدن

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

یه گوشی واقعا خوشگل از سامسونگ که موزیک پلیر هم هست :

سامسونگ اف 330
    دوربین 2 مگ با اتوفوکاس
    supports 3G (HSDPA 3.6 Mbps)
    Bluetooth and USB - both v2.0
    256K color TFT display with QVGA resolution
    internal memory is 20 MB
    music keys and an FM radio
    microSD memory card slot

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

باز هم شاهکاری تو طراحی از سامسونگ
    خیلی زیباست
    Last edited by BIKHIAL_ALL_75; 04-09-2007 at 04:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •