تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 106 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض gps چیست؟سخت افزار و نرم افزار ان؟نحوه ی کارکردش؟و....(مقاله ی شماره ی 2)

GPS جيست ؟
    بشر اوليه هميشه به دنبال روشهاي مناسبي جهت پيدا کردن مسير خود بوده است . انسانهاي اوليه اين کار را با سنگ چين کردن و در نظر گرفتن علائم طبيعي انجام مي دادند ولي اين علائم به مرور زمان از بين مي رفت .در اوائل قرن هفدهم کشورها فقط عرض جغرافيايي را مي توانستند محاسبه کنند و اين کار را با محاسبه زاويه ستاره شمالي با خط افق انجام مي دادند .ولي به هيچ وجه نمي توانستند محاسبه کنند طول جغرافيايي را اندازه گيري کنند و به همين خاطر بسياري از کشتيها در اثر ناوبري اشتباه گم مي شدند و ديگر هرگز پيدا نمي شدند . همچنين آن زمان مصادف با جنگهاي بين کشورهاي اسپانيا , ايتاليا , فرانسه , انگلستان و ساير کشورها بود و حتي در ملاقات کشتي هاي تجاري آنها جنگ و خونريزي رخ مي داد . در نهايت بشر با اختراع ساعت توانست طول جغرافيايي را محاسبه نمايد . مبداء طول جغرافيايي طبق قرارداد بين کشورها گرينويچ مي باشد . Time Greenwich Mean يا همان GMT طبق اين قرارداد کره زمين که 360 درجه مي باشد و هر ساعت 15 درجه خواهد بود . براي مثال کشور ما ايران 30:30 + نسبت به گرينويچ جلو تر است . بشر هر روز به دنبال پيدا کردن راه جديدي جهت ناوبري مطمئن تر بود . در دوران جنگ سرد و پس از حمله غافلگيرانه به Pearl harbor در 7 دسامبر 1941 آمريکاييها احساس خطر کردند و با دليل نگراني از آغاز جنگ ناگهاني و از دست دادن مستعمراتشان شروع به طراحي GPS نمودند.
    GPS هاي اوليه بسيار پيچيده بودند و کار با آنها بسيار سخت بود . به مرور زمان GPS ها بسيار پيشرفته تر شدند ولي اين دستگاه فقط در اختيار وزارت دفاع آمريکا بود و هيچ سازماني ديگر قادر به استفاده از اين تکنولوزي نبود . پس از سقوط هواپيماي 007 کره اي در روسيه به خاطر ناوبري اشتباه ,ريگان اعلام کرد که استفاده از GPS براي عموم آزاد است .

نحوه کارکرد GPS :
    GPS يک دستگاه صرفا گيرنده مي باشد که اطلاعات بدست آمده از ماهواره هاي اطراف زمين را مورد تجزيه و تحليل قرار داده و PIV شما را محاسبه مي کنند .P=Position منظور موقعييت شما در هر نقطه از کره خاکي و فضاي اطراف آن است . T = Time منظور زمان محلي دقيق و با دقت فوق لاعاده بالا در همان منطقه اي که شما هستيد V = Veloctiy منظور سرعت لحظه اي شماست که آن را با دقت فوق العاده بالا محاسبه مي کند . حال ما مي خواهيم بدانيم يک دستگاه گيرنده با يک آنتن کوچک چگونه اين اطلاعات را براي ما محاسبه مي کند . تعداد 24 ماهواره توسط شرکتهاي توليد کننده GPS يعني Garmin و Magellan در فاصله 20200 کيلو متري از سطح زمين قرار دارند و در هر مدار 4 ماهواره قرار دارد . بدينسان اين ماهواره ها کل زمين را تحت پوشش خود قرار مي دهند. در داخل هر کدام از اين ماهواره ها 4 ساعت اتمي قرار دارد تا مطمئن باشيم که در يک لحظه بخصوص حداقل يکي از آنها کار مي کند . اين ماهواره ها کد هاي 0 و 1 را براي دستگاه گيرنده مي فرستند مثلا در ثانيه 0 کد 00001001 و در ثانيه 001 ,0 کد بعدي را در فضا منتشر مي کند . هر کدام از اين کد ها دوباره تکرار مي شوند . مثلا دستگاه گيرنده شما کد 001 را در ثانيه اول مي گيرد و در 1 نانو ثانيه بعد دوباره اين کد را دريافت مي کند . بنابر اين تشخيص مي دهد که مثلا فاصله زماني بين شما و ماهواره براي امواجي که با سرعت نور حرکت مي کنند 1 نانو ثانيه مي باشد . حال چرا اينقدر زمان براي ما مهم است ؟ به خاطر اينکه فاصله ها بر اساس زمان سنجيده مي شوند . مثلا در مورد مثال بالا فاصله شما از ماهواره برابر مي شود با :X=vt=300000110(-9)
    از طرفي ديگر در داخل دستگاه GPS شما حدس مي زند که مکان هندسي شما يک کره به شعاع X ( که در بالا محاسبه کرديم ) و به مرکز مهواره مورد نظر مي باشد در نتيجه شما با ماهواره اول متوجه شديد که مکان هندسي شما در فضا سطح يک کره مي باشد .حال با گرفتن سيگنال ها و محاسبه فاصله از ماهواره دوم مکان هندسي شما در فضا سطح کره زمين خواهد شد . فصل مشترک اين دو کره يک دايره است . ماهواره سوم نيز مکان هندسي شما را بر روي يک کره ديگر تخمين مي زند . فصل مشترک اين کره با دايره قبلي دو نقطه خواهد بود . حال ماهواره چهارم کره بعدي را مي سازد که فصل مشترک يک کره با دو نقطه يک نقطه خواهد بود . خيلي جالب است ؟!
    حال موقعيت شما بر روي کره زمين و فضاي اطراف آن در يک نقطه مشخص شده است . به همين ترتيب زمان شما نيز با توجه به موقعيت شما و ساعت GPS محاسبه خواهد شد . اين ساعت ساعت محلي است و با ساعت رسمي هر کشور فرق خواهد داشت . سرعت شما چگونه محاسبه خواهد شد ؟! آيا با تقسيم فاصله بين دو نقطه بر زمان ؟! اخيرا اين روش , روش مناسبي جهت دستگاه دقيقي مثل GPS نمي باشد . سرعت شما با استفاده از اثر دوپلروروابط ان محاسبه ميشود.ما در فيزيک دبيرستان با اثر دوپلر آشنا شديم اين در حقيقت همان شکل معروف آمبولانس است که با نزديک شدن به ما , رسيدن به ما و دور شدن از ما صدايش نيز تغيير مي کند .
    طراحان آمريکايي از اين مساله در طراحي رادارها و بخصوص دستگاه GPS جهت تعيين سرعت دقيق استفاده کرده اند . خوب حالا به اين نکته رسيديم که مي توانيم موقعيت , سرعت و زمان دقيق خود را داشته باشيم . بنابراين طول جغرافيايي , ارتفاع از سطح آبها ي آزاد دريا ها , زمان محلي و سرعت را خواهيم داشت . اما آيا فقط همين اطلاعات در اختيار ماست يا بيشتر ؟!

سخت افزار و نرم افزار GPS :
    سخت افزار GPS در حقيقت مجموعه اي از IC ها و تراشه ها جهت انجام محاسبات خاصي است که انجام آن براي شخص بسيار سخت مي باشد
    نرم افزار : نرم افزار اين دستگاه شامل برنامه اي است که دستگاه با آن کار مي کند و در حقيقت اين هم مانند يکي از برنامه هاي کامپيوتري عادي است که البته به زبان C نوشته شده است . نسخه هاي جديد اين برنامه ها در اينترنت و در سايت شرکتها نامبرده موجود مي باشد همانطور که گفتيم دستگاه GPS يک کامپيوتر کوچک است که جهت انجام امور خاصي برنامه ريزي شده است . بنابراين اين کامپيوتر با داشتن مختصات شما مي تواند کارهاي ديگري هم انجام بدهد . مثلا مي تواند زمان طلوع و غروب خورشيد را در موقعيت شما بگويد . همچنين زمان طلوع و غروب ماه . شايد خيلي جالب باشد ولي GPS مي تواند زمان باقيمانده براي رسيدن به مقصد مورد نظر را با توجه به سرعت شما محاسبه کند . همچنين ميانگين سرعت شما , بيشترين سرعت , ميانگين سربالايي و سرازيري مسير , سرعت عمودي , موقعيت منطقه از نظر شکار و ماهيگيري و شکار در هر نقطه جهان , محاسبه مساحت يک نقطه ناشناخته و بر گرداندن شما از مسير آمده و ....
    در ضمن نکته اي که در مورد GPS حائز اهميت است اين است که شرايط آب و هوايي هيچ تاثير بر روي کارکرد اين وسيله ندارد.

منبع...سايت فالز
    شاد باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض ایا می دانید وپ چیست؟

وپ چيست ؟

وپ يک بعد جديد اضافه شده به موبايل هاي اينترنتي است . با يک موبايل يا يک کامپيوتر دستي که وپ را پشتيباني مي کند شما مي توانيد بليط رزرو کنيد ، پيتزا سفارش دهيد يا حساب بانکي خودتان را هر وقت که خواستيد در اتوبوس، کنار دريا ، يا در محل چک کنيد . اطلاعات زماني که به آنها نياز داريد در دسترس هستند. اگر مي خواهيد اطلاعات به روز در رابطه با اخبار ، پيش بيني وضع هوا ، نرخ مبادله سهام داشته باشيد ، وپ را جستجو کنيد .اگر مي خواهيد سرگرم شويد مي توانيد گپ بزنيد ، بازي کنيد و يا شرط بندي کنيد .

اما وپ تنها براي اينترنت موبايل ساخته نشده ، سرويس هاي همچون دانلود کامل دفتر تلفن فعلي و جديد، راههاي کنترل هزينه تماس هاي گرفته شده و تماسهاي دريافتي را بهبود يافته، تماس موبايلي را راحت تر خواهد ساخت .

وپ براي استمعال پروتکل بي سيم برپا گشته است. آن يک استاندارد توسعه يافته جهاني است که خدمات اينترنت را براي استفاده کننده هاي موبايل ايجاد مي کند. اگرچه پايه وپ بر روي تکنولوژي اينترنت است ولي وپ و اينترنت کنار به کنار هم زندگي مي کنند .يک شخص يا يک کمپاني که سايت اينترنتي دارد ، مي تواند اطلاعات را براي استفاده کننده موبايل توسط تبديل صفحات به صفحات وپ قابل دسترس کند .
    براي ديدن صفحات وپ شما نياز به موبايلي داريد که توانايي هاي وپ را دارا باشد ؛ بسياري از موبايل هاي جديد شرکت هاي سوني اريکسون ، نوکيا , سامسونگ و ... داراي اين خاصيت مي باشند. در ضمن بايد سرويس Dataa و اينترنت براي شما باز شده باشد.
    ولي اگر امکانات فوق دردسترس شما نيست ، اصلا نگران نباشيد شما مي توانيد با يک شبيه ساز وپ از طريق کامپيوتر خودتان صفحات وپ را مشاهده نماييد
    زبان صفحات وپ WML مي باشد. WML يک زبان برنامه نويسي طراحي شده مناسب کوچک است . وسيله هاي دستي از ارتباطات بي سيم استفاده مي کنند.

منبع : ايران وپ
    اميدوارم مورد قبول واقع شده باشه...
    شاد باشيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض اموزش مفصل و تصویری اپدیت گوشی و کار با نرم افزار seus

با عرض سلام خدمت دوستان عزيزم
    طبق درخواستهاي دوستان..طريقه ي اپديت کردن رو توضيح ميدم
    براي شروع اولين کار اينه که pc suite گوشيتون رو حتما بايد نصب کرده باشيد...اگه تا به حال اين کار رو نکردين..cd ايي که همراه گوشيتون داخل جعبه بوده رو برداشته و پي سي سويت گوشيتون رو نصب کنيد
    دومين نکته نصب درايور usb flash هست که حتما و تاکيد مي کنم حتما بايد قبل شروع کار نصب شده باشه
    اگه usb falsh رو نداريد تو صفحه ي اصلي انجمن سوني اريکسون داخل سرچ کافيه اين کلمه رو سرچ کنيد...به سرعت پيداش مي کنيد...اگه در اين باره مشکلي داشتين بگين تا واستون اپ کنم و به پست ضميمه کنم
    سومين نرم افزار قبل شروع ...فلش پلير هست...حتما قبل هر کاري بايد فلش پلير رو روي سيستمتون نصب کنيد
    توجه خیلی مهم:
    اگه قبلا فلش پلیر داشته اید روی سیستم باید ورژن ماکرومدیا فلش پلیر رو از سایت www.macromedia.comآپ دیت کنید...مطابق شکل زیر

و حالا نوبت دريافت خود نرم افزاره اپديت هست که به seus معروفه...مشخصه اين اسم مخفف جمله ي sony ericsson update servise هست[/B][/COLOR]...اين برنامه حجم بالايي داره ..شما کافيه تو گوگل اسمش رو سرچ کنيد...اخرين ورزنش رو ميتونيد دانلود کنيد...من که 1 ماه پيش دانلود کردم اين ورزن بود:
    Update_Service_Setup-2.7.6.8-1.exe
    احتمالا اين اخرين ورزن بايد باشه ديگه..پس اگه خواستين همين اسم بالا رو تو گوگل سرچ کنيد....
    توصيه مي کنم به خاطر حجم بالاي اين نرم افزار اگه مي تونيد اين برنامه رو از جايي دان کنيد که سرعت مناسبي داشته باشه...کافي نت...دانشگاه يا....
    بعد از دانلود نرم افزار اقدام به نصب ان ميکنيد...بعد نصب ان به اينترنت متصل مي شويد...حالا با اتصال به انترنت روي ايکون برنامه در دسکتاپتان کليک ميکنيد تا برنامه اجرا شود...اگر فلش پلير مناسب رو نصب کرده باشيد برنامه اجرا مي شود که اينگونه بالا مي ايد:

و بعد این صفحه(دوستان عزیز توجه کنید من ا ماه پیش اپدیت کردم...امکان داره 1 مرحله ی اغازی رو جا با جا بگم که مهم نیست..اینجا مهم یادگیری کاره با برنامه):

صفحه ی بعدی که می اید...صفحه ی انتخاب زبان هست...شما مطابق شکل زبان را انتخاب می کنید:

و بعد نوبت چک کردنه:

و حالا شروع رسمی کار با برنامه....استارت رو میزنیم:

با توجه به كانكشن انتهاي گوشي مدل رو انتخاب كنيد....براي گوشيهاي مدل K750/W800/D750/W810 سمت چپ رو انتخاب كنيد
    براي گوشيهاي مدل K600/K608/V600 سمت راست رو انتخاب كنيد
    در صفحه ایی که با سر تیتر terms of use می اید...دکمه ی accept رو بزنیدو به صفحه ی بعدی بروید
    همون طور كه تو شكل گفته : follow the instructions كارهاي زير رو به ترتيب انجام بديد
    1.گوشي رو خاموش كنيد
    2. سيم كارت رو خارج كنيد
    3. باتري رو سر جاي خودش بگذاريد
    4 . دكمه C را زده و نگه داريد
    5 . كانكتور را از زير به گوشي متصل كنيد
    با این کار برنامه گوشی شما رو خواهد شناخته است

همون طور که در عکس بالا می بینید...2 گزینه وجود دارد..اگر برنامه بعد شناختن گوشیتون اعلام کرد که نیازی به اپدیت ندارید از گزینه ی back to start می تونید استفاده کنید و سپس از برنامه خارج شوید
    اما اگه مطابق شکل بالا چنین چیزی را نگفت...به ادامه ی کار می پردازیم..پس دکمه ی continue را می زنیم و به صفحه ی بعدی می رویم
    برنامه شروع می کنه به دانلود فریمور از اخرین ورزن در دسترس ان:

این مرحله طولانی ترین مرحله اپدیت محسوب میشه....در عکس بالا از قصد خواستم ساعت شروع این مرحله هم در تصویر باشه...
    حالا در عکس پایین این مرحله رو به پایان هست(من دایل اپ دارم ها)...ساعت رو نگاه کنید در عکس پایینی:

بعد از دانلود كردنه فريمور نرم افزار شروع به flash ( فلش ) كردنه گوشي ميپردازه...این مرحله زمان زیادی نمی بره و زود تموم میشه
    توجه مهم:
    در حالتی که گوشی در حاله فلش شدن است به هیچ وجه گوشی رو تکان ندهید

پس شروع این مرحله با این صفحه است:

و در عکس پایین می بینید این مرحله رو به پایان هست...اگه به زمان شروع و پایان توی این 2 عکس نگان کنید متوجه می شید این مرحله فلش کردن حدود حداکثر 5 دقیقه طول میکشه:

موقعیکه عملیات آپديت با موفقیت به پایان رسید این صفحه به نمایش در خواهد امد:

مطابق گفته های شکل بالا این گونه با احتیاط عمل می کنیم:
    1. کابل رو از زیر گوشی خارج کنید
    2. باتری را از دستگاه بیرون بیارید
    3 . سیم کارت رو جا بزنید
    4 . باتری را جا بزنید
    5 . دکمه power را بزنيد
    بعد از اپدیت چون فریم ور گوشی عوض شده بالا امدن گوشی ممکنه کمی طول بکشه که این نه تنها بد نیست..یه جور علامته برای اینکه مطمئن شید همه ی کار ها با موفقیت انجام شده...اما از دفع هی دوم و سوم دیگه مثل قبل سریع نرم افزار گوشیتون بالا میاد
    اگه دیسکانت شدیم وسط کار چه اتفاقی میوفته:
    اگر وسط آپدیت (پروسه داونلود فایل های آپدیت) ارتباط قطع شد مشکلی پیش نمیاد . دوباره وصل بشید و آپدیت کنید
    اما اگر در مرحله ای که پبغام میده که به گوشی دست نزنید ارتباط قطع شد مهم نیست چون در این مرحله به اینترنت نیازی نداره و پروسه خودش رو کامل می کنه

دیگه از این کاملتر فکر نکنم بشه!!!بیشتر از 1 ساعت وقت گرفت...خیلی بی معرفیه اگه نظر ندین
    سوالی بود در خدمتم
    مصطفی خان
    کامیاب باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وايييييييي واقعا ممنون مرسي از توجه شما نصبت به بقيه
    مرسي الان ميخوام برنامه هاي مورد نيازشو دانلود كنم
    مرسي

من USBflash K800 از اينجا دانلود كردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولي فايل Setup نداشت
    از راه Device maneger هم كردم نشد
    يكي راه مناسبي راهنمايي كنه
    لطف كنيد بگيد از كجا دانلود كنم فكر كنم از اينجا دانلود كردم خرابه حتي اون راه كه گوشيو خاموش بايد كرد بعد دكمه C نگه داشت بعد به كامپيوتر منصل كرد هم امتحان كردم فايلهايرو سرچ ميكرد نميشناخت
    Last edited by tatu_mail; 08-08-2007 at 09:41.

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

من در كلوپ W810i نظر دادم ولي چون گفتي اينجا هم مي گم:
    خيلي كامل و عالي شده! از وقتي كه براش گذاشتي ممنونم! خداكنه همه مثل شما باشن!
    با تشكر

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وايييييييي واقعا ممنون مرسي از توجه شما نصبت به بقيه
    مرسي الان ميخوام برنامه هاي مورد نيازشو دانلود كنم
    مرسي

من USBflash K800 از اينجا دانلود كردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولي فايل Setup نداشت
    از راه Device maneger هم كردم نشد
    يكي راه مناسبي راهنمايي كنه
    لطف كنيد بگيد از كجا دانلود كنم فكر كنم از اينجا دانلود كردم خرابه حتي اون راه كه گوشيو خاموش بايد كرد بعد دكمه C نگه داشت بعد به كامپيوتر منصل كرد هم امتحان كردم فايلهايرو سرچ ميكرد نميشناخت
    سلام عزیزم...خواهش می کنم...نظر لطفته...خوش حالم که راضیت کرده
    عزیزم در باره ی usb flash نحوه ی نصبش توضیح ندادم چون به نظر خیلی تکراری میومد...راهی که میگی درسته باید از دیوایس منیجر بری و....
    یه کاری کن شما یه سر به صفحه ی اول تاپیک چگونه صدای w810 خود را افزایش دهیم بزن...اونجا حمید جون خیلی قشنگ تو توضیحاتش از نصب usb falsh صحبت کرده.....
    راستش نمی دونم شک دارم...usb flash که واسه همه یکی هست دیگه درسته؟اگه واسه همه گوشی ها یکی هستش من یه نگاه کنم usb falsh اگه دارم بگذارم....یکیه؟
    من در كلوپ W810i نظر دادم ولي چون گفتي اينجا هم مي گم:
    خيلي كامل و عالي شده! از وقتي كه براش گذاشتي ممنونم! خداكنه همه مثل شما باشن!
    با تشكر
    قربونت امین جون....این مطالبی که می بینی علاوه بر تجربه های خودم...حاصل گلچین یه تاپیک 20 صفحه ایی هم هست که همش رو خوندم دیدم گیر بچه ها کجا ها بوده..اونجا ها رو تو اموزشم به عنوان نکته ی مهم مطرح کردم تا دیگه کسی با مشکل رو به رو نشه
    کامیاب باشید

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

We're sorry, this file has expired.

درود

لینک پلیر پست 1 (383) از کار افتاده ممکنه 1 سالمشو بزارید ... !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض تفکیک رم های اصل و تقلبی مارک se

خوب این روزها رم های اصل و تقلبی دغدغه ی خاطر خیلی از کاربران شده
    با این اوصاف یاد نوشته ایی افتادم که به تفکیک رم های اصل و تقلبی پرداخته شده بود و تو هاردم سیو شده دارم...با این که نوشته و شاید قیمت های داخل نوشته قدیمی باشه اما اصل مطلبو تجزیه تحلیل اش برای تفکیک رم ها در نوع خودش جالبه
    دقیق خاطرم نیست اما اگه اشتباه نکنم از سایت فالز این نوشته رو خوندم:

حدوداً چند ماه پیش برای گوشیم مموری سونی 1گیگ با گارانتی ST و به قیمت 55 تومن خریده بودم که بعدها با گوشیم فروختم.

بعد از یه مدت که دوباره SE W800 گرفتم تصمیم گرفتم یه مموری 1 گیگ دیگه برای گوشیم بگیرم . بعد از کلی گشت و گذار تو بازار و گرفتن قیمت های عجیب و غریب ، وارد مغازه ای شدم که فروشندش گفته بود سه نوع مموری 1گیگ داره : 13 تومنی - 17 تومنی و 25 تومنی که این آخریه اصل و ساخت ژاپنه و من هم بعد از کلی تعجب به خاطر ارزون شدن بیش از حد انتظار اجناس ، همون مموریه به اصطلاح اصل رو خریدم :

بعد از چند روز که از این مموری استفاده کردم متوجه شدم شارژ باتری گوشی به طور غیر طبیعی و بر خلاف گذشته خیلی زود خالی میشه (کمتر از 5 ساعت !) در حالی که هیچ استفاده ای ازش نمیشد .
    با اینکه منطقی نبود اما احتمال میرفت از مموری باشه و همینطور هم بود وقتی مموری رو خارج کردم دیدم قسمت جلوش گرمه ...ظاهراً اتصالی میکرده و یا به هر دلیل دیگه ای باطری رو درگیر میکرده و شارژ گوشی خالی میشد .
    مموریه اصلیه گوشیه رو گذاشتم و دیدم مشکلی نیست و مطمئن شدم مشکل از همین مموریه به اصطلاح اصله
    یادم اومد پک مموریه قبلی رو هنوز دارم و یه مقایسه ای با پک مموریه جدید کردم :

فکر کنم بتونید حدس بزنید کدوم پک مال مموریه اورجیناله(قدیمی) ...پک سمت راست.
    پک مموریه تقلبی(سمت چپ) اینطور القا میکنه که از پکهای اصلی اسکن و چاپ شده.
    تمام نوشته ها و عکسهای روی جلد پک تقلبی ، در مقایسه با پک اورجینال ، بی کیفیت و تار هستن .

جالب اینجاست که هولوگرام روی پک تقلبی ماننده هولوگرام پک اورجیناله و پشت مموری هم عبارت Made in Japan نوشته شده :

و جالبتر اینکه وقتی مموری رو باز کردم ، روی چیپستش نوشته شده بود :
    TOSHIBA
    TAIWAN

البته شما تو کادر چیزی نمیبینید چون نوشته های روی چیپست ، با چند بار دست کشیدن پاک شد

در ضمن...تو پک مموری اورجینال یه کاتالوگ هم هست که در پک های جدید خبری ازش نیست .

نظر فراموش نشه ها

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

salam
    bebakhshid english taiyp mikonam choon widows xp jadid nasb kardam farsi nadare .
    ? man chikar konam ta xp farsi beshe . lotfan komak konin .
    midoonam inja nabayad begam vali chareh nadashtam
    dar zemn mostafa khan mamnoon az amoozesh hayetan

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

آقا مصطفی ممنون خیلی کامل و عالی بود
    دستت درست که اینقدر تایپ می کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •