بیا یاهو بهت بدم داداش
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بیا یاهو بهت بدم داداش
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
گوشی سامسونگ اصل الان تو بازار باید made in ویتنام باشه؟!!!
بهترین گارانتی مایکروتل هست؟ ویتننامیه؟
بین S3 و S4 mini گیر کردم ...راهنمایی کنید
Last edited by m_sport; 07-09-2013 at 01:38.
سلام مدل گوشی من gt-s5830 هست و سه تا مشکل با اون دارم : 1- هنگامی که پیام های بلند می فرستم ، پیام تبدیل به چند رسانه ای می شود 2- با روشن کردن وای فای و پیدا کردن شبکه و همچنین وارد نمودن پسورد ، پیغام می دهد که در حال بررسی ip شبکه است و اتفاقی نمی افتد . 3- می خواستم بدونم که آیا امکان ذخیره کردن پیام ها وجود دارد . یا پیام ها فقط به همین روش فعلی که بر اساس نام شخص ذخیره می شود ذخیره می شود . مانند قدیم template یا saved message ندارد ؟ تشکر
[سلام من یه گوشی گلکسی گرند دوسیم دارم ودوتا مشکل دارم یکی اینکه می خوام فایلهای ویدئویی رو با ال ای دی وای فای دارازطریق wifi direct ببینم ولی تا الان نتونستم هم تلوزیون وهم گوشی هم دیگرروپیدا می کنن ولی تصویرازگوشی به تلوزیون منتقل نمیشه اگه آموزشی دراین خصوص هست لطفا فایلشو دردسترس بزارید
مشکل بعدی درمورد نرم افزاربانک هستش که هرکاری می کنم نرم افزارفعال نمیشه دراین موردهم لطفا راهنمایی بفرمائید
سلام
من قبلا گوشی کربی 2 خودم رو با سامسونگ کیز اپدیت کرده بودم.چند وقت پیش گوشیم مشکل پیدا کرد مجبور شدم فلش بزنم! بعد از اون دوباره خواستم که گوشیم رو اپدیت کنم ولی نمیشد و سامسونگ کیز این رو مینوشت:
Click here to view the original image of 804x603px.
من قبلا گوشیم رو اپدیت کردم ولی چرا الان دیگه نمیتونم؟؟
راه دیگه هست تا گوشیم رو اپدیت کنم؟؟
ممنون![]()
سلام.جواب مشکل اولت رو میدونم.این خاصیت کل گوشی های سامسونگ ه.برنامه go sms رو نصب کن و با اون ارسال و دریافت کن
دوستان من گوشی Galaxy S II دارم و برای تماس و اس ام اس و اجرای نرم افزار آفیس استفاده میکنم و هیچ برنامه یا بازی نیاز ندارم. الان یه رام جدید نصب کردم که مثل خوره باتری مصرف میکنه. لطفاً یه رام کم مصرف و بدون مشکل و حاشیه معرفی کنید که دانلود و نصب کنم.
ظاهر رام برام مهم نیست. هر چی کم مصرف تر و stable تر باشه بهتر هست. یه کرنل خوب هم معرفی کنید .
ممنونم
واسه اس2 خیلی رام پورت شده
همینطور کرنل
رام کاستوم میخوای یا رسمی ؟
رام سیانوژن رو نصب کردی تاحالا ؟
اندروید 4.3 داره الان
رفیق راستشو بگم خیلی سر در نمیارم از موبایل. فرق کاستوم و رسمی چی هست؟ من فقط میخوام مصرفش پایین باشه و چند تا نرم افزار روش نصب کنم. کار دیگه ای انجام نمیدم. لینک دانلود سیانوژن رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)