خب این که مرخصی نمیدن غیر قانونیه
و باید مرخصی بدن...
شما به دوستانتون بگین اگه اعتراض کنن مسولینی که مرخصی ندادن واسه کنکور رو توبیخ میکنن
خب این که مرخصی نمیدن غیر قانونیه
و باید مرخصی بدن...
شما به دوستانتون بگین اگه اعتراض کنن مسولینی که مرخصی ندادن واسه کنکور رو توبیخ میکنن
ادامه بررسی اصلاح قانون سربازی در جلسه علنی امروز مجلس
شبیب جویجری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان مجلس در جلسه علنی ۴ مرداد ۸۸طرح دو فوریتی اصلاح ماده واحده و ردیفهای قانون بودجه سال ۸۸ کل کشور را در اولویت کاری خود بررسی میکنند.
وی افزود: نمایندگان همچنین بعد از بررسی طرح مذکور به ادامه رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۱۳۶۳ میپردازند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: بررسی طرح مذکور قبل از تعطیلات تابستانی مجلس آغاز شد ولی به دلیل آمدن طرحها و لوایح فوریتی موقتا از دستور کار مجلس خارج شد.
نماینده مردم اهواز خاطرنشان کرد: اگر فردا طرح یا لایحه فوریتی نداشته باشیم نمایندگان به ادامه رسیدگی طرح اصلاح قانون سربازی میپردازند
توی این قانون 3 برادری اگه یکی از برادرا توی آموزش پرورش درس بده و هنوز کارت پایان خدمتش نیومده باشه میشه از معافیتش استفاده کرد؟
یعنی اونو هم جزو خدمت کرده ها به حساب میارن؟
اگه اینجوری باشه حتما بهشون میگم که اعتراض کنند.![]()
سلام
یه خبر خوش
بالاخره از توی گزارش کمیسیون امنیت ملی تونستم اون قسمت که مربوط به معافیت دو برادری میشه رو پیدا کنم:
کلا قراره قوانین نظام وظیفه توی این هفته بازبینی بشه
امیدوارم هر چه زودتر این قانون تصویب بشه و خیلی از دوستان و از جمله خودم خوشحال بشیم
کسی جواب این سوال منو نمیده؟:
توی این قانون 3 برادری اگه یکی از برادرا توی آموزش پرورش درس بده و هنوز کارت پایان خدمتش نیومده باشه میشه از معافیتش استفاده کرد؟
یعنی اونو هم جزو خدمت کرده ها به حساب میارن؟
با عرض سلام و خسته نباشید به بچه های فعال این تاپیک !
دیگه دارم به این نتیجه می رسم که این سرگردونی واسه خدمت همون چیزیه که اینها میخوان ! میخوان تو تا 25 سالگی تکلیف زندگیت رو ندونی !
من متولد 28.6.1366 هستم ! در تاریخ 30.11.1387 درسم در دوره کاردانی ، رشته برق الکترونیک ، به اتمام رسید ! از طرفی در کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزادسال 1387 (ورودی بهمن) قبول شده و ثبت نام کردم ! یعنی دقیقا بعد از دوره کاردانی رفتم کارشناسی ! اما من میخواستم که در کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی سال 1388 شرکت کنم ! بنابراین از دانشگاه آزاد در بدو ثبت نام ، مرخصی تحصیلی گرفتم ! 6 ماه درس خوندم و هفته پیش کنکور دادم ! اگر قبول بشم باید از دانشگاه آزاد انصراف بدم ! از طرفی برای ثبت نام در دانشگاه جدید باید وضعیت خدمتم روشن باشه ! یعنی یا دفتر چه فرستاده باشم یا ....
هدف من از گرفتن مرخصی تحصیلی از دست ندادن دانشگاه آزاد در صورت قبول نشدن بود ! حال سوال اینجاست اگر قرار باشه که من از معافیت میان دوره تحصیلی ،که همون 6 ماه،استفاده کنم باید تا آخر مرداد 88 دفترچه پست کنم ! اما من در واقع الان دانشجویی هستم که مرخصی گرفته پس چرا باید دفترچه پست کنم ؟ از طرفی دیگر اگر قبول بشم نیاز به انصراف از دانشگاه آزاد داشته و در صورت نداشتن غیبت میتوانم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم . زمان اعلام نتایج بعد از اتمام زمان پست کردن دفترچه میباشد ! حالا من الان برم انصراف بدم یا بعد از اعلام نتایج ؟ لطفا دقیق راهنمایی کنید !
Best Regards Farshid
با عرض سلام و خسته نباشید به بچه های فعال این تاپیک !
دیگه دارم به این نتیجه می رسم که این سرگردونی واسه خدمت همون چیزیه که اینها میخوان ! میخوان تو تا 25 سالگی تکلیف زندگیت رو ندونی !
من متولد 28.6.1366 هستم ! در تاریخ 30.11.1387 درسم در دوره کاردانی ، رشته برق الکترونیک ، به اتمام رسید ! از طرفی در کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزادسال 1387 (ورودی بهمن) قبول شده و ثبت نام کردم ! یعنی دقیقا بعد از دوره کاردانی رفتم کارشناسی ! اما من میخواستم که در کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی سال 1388 شرکت کنم ! بنابراین از دانشگاه آزاد در بدو ثبت نام ، مرخصی تحصیلی گرفتم ! 6 ماه درس خوندم و هفته پیش کنکور دادم ! اگر قبول بشم باید از دانشگاه آزاد انصراف بدم ! از طرفی برای ثبت نام در دانشگاه جدید باید وضعیت خدمتم روشن باشه ! یعنی یا دفتر چه فرستاده باشم یا ....
هدف من از گرفتن مرخصی تحصیلی از دست ندادن دانشگاه آزاد در صورت قبول نشدن بود ! حال سوال اینجاست اگر قرار باشه که من از معافیت میان دوره تحصیلی ،که همون 6 ماه،استفاده کنم باید تا آخر مرداد 88 دفترچه پست کنم ! اما من در واقع الان دانشجویی هستم که مرخصی گرفته پس چرا باید دفترچه پست کنم ؟ از طرفی دیگر اگر قبول بشم نیاز به انصراف از دانشگاه آزاد داشته و در صورت نداشتن غیبت میتوانم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم . زمان اعلام نتایج بعد از اتمام زمان پست کردن دفترچه میباشد ! حالا من الان برم انصراف بدم یا بعد از اعلام نتایج ؟ لطفا دقیق راهنمایی کنید !
Best Regards Farshid
سلام!
من متولد نیمه ی دوم 69 هستم.برای کنکور 89 مشکلی ندارم؟
با توجه به اینکه چند تا از درسهای پیشم مونده.می تونم تو سال تحصیلی جدید غیر حضوری بردارم پاس کنم؟
چون مشاورمون می گفت نمی تونی و باید دفترچه رو بفرستی و نمی تونی کنکور بدی!
کلا چجوریه شرایط من؟
ممنون
تو اگه میخوای کنکور سال بعد بدی حتما توی شهریور همه رو پاس کن تا بتونی کنکور بدیسلام!
من متولد نیمه ی دوم 69 هستم.برای کنکور 89 مشکلی ندارم؟
با توجه به اینکه چند تا از درسهای پیشم مونده.می تونم تو سال تحصیلی جدید غیر حضوری بردارم پاس کنم؟
چون مشاورمون می گفت نمی تونی و باید دفترچه رو بفرستی و نمی تونی کنکور بدی!
کلا چجوریه شرایط من؟
ممنون
_________
من خودم هم شرایط تورو داشتم
گذاشتم واسه بهمن سال بعد
با کلی بدبختی تونستم دفترچه بفرستم و کنکور بدم
همین شهریور کلکشو بکن و الا بیچاره ت میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)