تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 616 اولاول ... 354142434445464748495595145545 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

البته بعضی از پادگانها برای کنکور هم مرخصی نمیدن.
    بعضی از بچه ها توی نیروی دریایی شیراز بودن اما برای کنکور کارشناسی ناپیوسته بهشون مرخصی نداده بودن.
    خب این که مرخصی نمیدن غیر قانونیه
    و باید مرخصی بدن...

شما به دوستانتون بگین اگه اعتراض کنن مسولینی که مرخصی ندادن واسه کنکور رو توبیخ میکنن

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

ادامه بررسی اصلاح قانون سربازی در جلسه علنی امروز مجلس

شبیب جویجری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نمایندگان مجلس در جلسه علنی ۴ مرداد ۸۸طرح دو فوریتی اصلاح ماده واحده و ردیف‌های قانون بودجه سال ۸۸ کل کشور را در اولویت کاری خود بررسی می‌کنند.
    وی افزود: نمایندگان همچنین بعد از بررسی طرح مذکور به ادامه رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب ۱۳۶۳ می‌پردازند.
    عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: بررسی طرح مذکور قبل از تعطیلات تابستانی مجلس آغاز شد ولی به دلیل آمدن طرح‌ها و لوایح فوریتی موقتا از دستور کار مجلس خارج شد.
    نماینده مردم اهواز خاطرنشان کرد: اگر فردا طرح یا لایحه فوریتی نداشته باشیم نمایندگان به ادامه رسیدگی طرح اصلاح قانون سربازی می‌پردازند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

توی این قانون 3 برادری اگه یکی از برادرا توی آموزش پرورش درس بده و هنوز کارت پایان خدمتش نیومده باشه میشه از معافیتش استفاده کرد؟
    یعنی اونو هم جزو خدمت کرده ها به حساب میارن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

خب این که مرخصی نمیدن غیر قانونیه
    و باید مرخصی بدن...

شما به دوستانتون بگین اگه اعتراض کنن مسولینی که مرخصی ندادن واسه کنکور رو توبیخ میکنن
    اگه اینجوری باشه حتما بهشون میگم که اعتراض کنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    یه خبر خوش
    بالاخره از توی گزارش کمیسیون امنیت ملی تونستم اون قسمت که مربوط به معافیت دو برادری میشه رو پیدا کنم:

کلا قراره قوانین نظام وظیفه توی این هفته بازبینی بشه
    امیدوارم هر چه زودتر این قانون تصویب بشه و خیلی از دوستان و از جمله خودم خوشحال بشیم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

کسی جواب این سوال منو نمیده؟:
    توی این قانون 3 برادری اگه یکی از برادرا توی آموزش پرورش درس بده و هنوز کارت پایان خدمتش نیومده باشه میشه از معافیتش استفاده کرد؟
    یعنی اونو هم جزو خدمت کرده ها به حساب میارن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به بچه های فعال این تاپیک !
    دیگه دارم به این نتیجه می رسم که این سرگردونی واسه خدمت همون چیزیه که اینها میخوان ! میخوان تو تا 25 سالگی تکلیف زندگیت رو ندونی !

من متولد 28.6.1366 هستم ! در تاریخ 30.11.1387 درسم در دوره کاردانی ، رشته برق الکترونیک ، به اتمام رسید ! از طرفی در کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزادسال 1387 (ورودی بهمن) قبول شده و ثبت نام کردم ! یعنی دقیقا بعد از دوره کاردانی رفتم کارشناسی ! اما من میخواستم که در کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی سال 1388 شرکت کنم ! بنابراین از دانشگاه آزاد در بدو ثبت نام ، مرخصی تحصیلی گرفتم ! 6 ماه درس خوندم و هفته پیش کنکور دادم ! اگر قبول بشم باید از دانشگاه آزاد انصراف بدم ! از طرفی برای ثبت نام در دانشگاه جدید باید وضعیت خدمتم روشن باشه ! یعنی یا دفتر چه فرستاده باشم یا ....
    هدف من از گرفتن مرخصی تحصیلی از دست ندادن دانشگاه آزاد در صورت قبول نشدن بود ! حال سوال اینجاست اگر قرار باشه که من از معافیت میان دوره تحصیلی ،که همون 6 ماه،استفاده کنم باید تا آخر مرداد 88 دفترچه پست کنم ! اما من در واقع الان دانشجویی هستم که مرخصی گرفته پس چرا باید دفترچه پست کنم ؟ از طرفی دیگر اگر قبول بشم نیاز به انصراف از دانشگاه آزاد داشته و در صورت نداشتن غیبت میتوانم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم . زمان اعلام نتایج بعد از اتمام زمان پست کردن دفترچه میباشد ! حالا من الان برم انصراف بدم یا بعد از اعلام نتایج ؟ لطفا دقیق راهنمایی کنید !

Best Regards Farshid

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به بچه های فعال این تاپیک !
    دیگه دارم به این نتیجه می رسم که این سرگردونی واسه خدمت همون چیزیه که اینها میخوان ! میخوان تو تا 25 سالگی تکلیف زندگیت رو ندونی !

من متولد 28.6.1366 هستم ! در تاریخ 30.11.1387 درسم در دوره کاردانی ، رشته برق الکترونیک ، به اتمام رسید ! از طرفی در کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزادسال 1387 (ورودی بهمن) قبول شده و ثبت نام کردم ! یعنی دقیقا بعد از دوره کاردانی رفتم کارشناسی ! اما من میخواستم که در کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی سال 1388 شرکت کنم ! بنابراین از دانشگاه آزاد در بدو ثبت نام ، مرخصی تحصیلی گرفتم ! 6 ماه درس خوندم و هفته پیش کنکور دادم ! اگر قبول بشم باید از دانشگاه آزاد انصراف بدم ! از طرفی برای ثبت نام در دانشگاه جدید باید وضعیت خدمتم روشن باشه ! یعنی یا دفتر چه فرستاده باشم یا ....
    هدف من از گرفتن مرخصی تحصیلی از دست ندادن دانشگاه آزاد در صورت قبول نشدن بود ! حال سوال اینجاست اگر قرار باشه که من از معافیت میان دوره تحصیلی ،که همون 6 ماه،استفاده کنم باید تا آخر مرداد 88 دفترچه پست کنم ! اما من در واقع الان دانشجویی هستم که مرخصی گرفته پس چرا باید دفترچه پست کنم ؟ از طرفی دیگر اگر قبول بشم نیاز به انصراف از دانشگاه آزاد داشته و در صورت نداشتن غیبت میتوانم در دانشگاه جدید ثبت نام کنم . زمان اعلام نتایج بعد از اتمام زمان پست کردن دفترچه میباشد ! حالا من الان برم انصراف بدم یا بعد از اعلام نتایج ؟ لطفا دقیق راهنمایی کنید !

Best Regards Farshid

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام!
    من متولد نیمه ی دوم 69 هستم.برای کنکور 89 مشکلی ندارم؟
    با توجه به اینکه چند تا از درسهای پیشم مونده.می تونم تو سال تحصیلی جدید غیر حضوری بردارم پاس کنم؟
    چون مشاورمون می گفت نمی تونی و باید دفترچه رو بفرستی و نمی تونی کنکور بدی!
    کلا چجوریه شرایط من؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام!
    من متولد نیمه ی دوم 69 هستم.برای کنکور 89 مشکلی ندارم؟
    با توجه به اینکه چند تا از درسهای پیشم مونده.می تونم تو سال تحصیلی جدید غیر حضوری بردارم پاس کنم؟
    چون مشاورمون می گفت نمی تونی و باید دفترچه رو بفرستی و نمی تونی کنکور بدی!
    کلا چجوریه شرایط من؟
    ممنون
    _________
    تو اگه میخوای کنکور سال بعد بدی حتما توی شهریور همه رو پاس کن تا بتونی کنکور بدی
    من خودم هم شرایط تورو داشتم
    گذاشتم واسه بهمن سال بعد
    با کلی بدبختی تونستم دفترچه بفرستم و کنکور بدم
    همین شهریور کلکشو بکن و الا بیچاره ت میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •