میشه لطف کنید یه فارسی نویس برای p990i بزارید
میشه لطف کنید یه فارسی نویس برای p990i بزارید
سلام .با p990 كسي امتحان كرده به w lan (شبكه بيسيم )وصل بشه ??
سلام.
بچه ها بعد از اینکه گوشیم و فلش کردم یه چند تا مشکل پیدا کرده گوشیم.
یکی اینکه بیخودی ریست میشه.task manager رو هم همیشه سعی میکنم خالی نگه دارم.
یکی دیگه اینکه font گوشی یه خورده تغییر کرده.یعنی تا قبل از فلش کردن نوشته هایی که با فونت کوچیک نوشته شده بودن پر رنگ بودن(یعنی قلمش یه خورده ضخیم بود).ولی الان نوشته هایی که با قلم کوچیک هستن , نازک هستن.
اگه یه راهنمایی کنید ممنون میشم
فکر کنم یه کسی برات یه SMS فرستاده که P990 ساپورت نمیکرده و اینجوری نشون داده، منم یه بار برام اومده. یه بار هم روی N70 دیدم که اینجوری بود. دیگه بیشتر از نمیدونم.
اینجا رو ببین، اگه بازم سوالی داشتی، بپرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد قیمت هم P910 نو خیلی کمه و اگه باشه بالای 500 تومنه ولی P990 بین 330 تا 370 هست، البته بدون گارانتی اصلی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 3 همین تاپیک، پست 26.
بله، من تقریبا هر روز در منزل از WLAN استفاده میکنم و یکی دو بار هم در مجتمع پایتخت وصل شدم.
والا من نمیدونم اینا که فلش میکنن، این نرم افزاراشونو از کجا میارن ولی من میگم تا وقتی خود سونی اریکسون برنامه Update Service داره، چراآدم بره فلش کنه؟ بنابراین اگه میخوای این مشکلات حل شه، باید خودت گوشیتو Update کنی.
مرسي از لطفي كه كردين ولي يه سوال اخه تو اون صفحهي مشخصات گوشي امكاناتp910 از p990 كم بود ولي شما ميگيد p910 گرونتره![]()
![]()
دوست عزیز، همیشه امکانات بیشتر دلیل بر گرونتر بودن نیست. P910 چون دیگه تولید نمیشه و کمیابه، قیمتش بالاتره و دلیل دیگه هم اینه الان مدتیه قیمت P990 کاهش فاحشی پیدا کرده که غیر طبیعیه. فکر کنم دراین مورد مفصلا در یه تاپیک جداگانه بحث شده. من خودم آذر پارسال به قیمت 620 گرفتم ولی الان تقریبا نصف شده.نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نظر من رو میپرسین، P990 از لحاظ بهتر از P910 هست و با شرایط فعلی، نسبت به قیمتی که پیدا کرده، بیشتر از هر گوشی دیگه ای می ارزه (من P910 هم داشتم) ، ولی اینکه این گوشیهای ارزون چقدر با اونی که من خریدم یا الان با گارانتی اصلی موجود هستن، فرق دارن یا اصلا همونه رو من اطلاعی ندارم. توصیه میکنم اینجا هم یه سری بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)