تازه اونجا 2 مرحله هست دومي فوق العاده سخت تر هست يعني 2 بار مسابقه ميدي
تازه اونجا 2 مرحله هست دومي فوق العاده سخت تر هست يعني 2 بار مسابقه ميدي
ولی NRG-500 بهترین دست فرمون و سرعت رو داره (منظورم از NRG-500 همون موتور مسابقه ای هست) ولی این موتور کمتر جایی پیدا می شه تو کلّ نقشه یکی دو تا اونم بدون راننده (یعنی یه جا پارکه) و بهترین راه استفاده از این موتور GTA S A Crazy Trainer هست که موتور رو جلوت ظاهر می کنه .
در ضمن ار نظر من FCR-900 از PCJ-600 پر سرعت تره
خدانگهدار
Last edited by tekken god; 13-10-2008 at 21:33. دليل: نمیخوام بگم !
بله درست مي فرماييد Fcr 900 سرعتش از Pcj 600 بيشتره. Nrg - 500 كجا گير مياد؟
ببخشید می دونم این سوال قبلا مطرح .جواب داده شده اگه می شه بگید چجوری سرعت و شتاب وسایل نقلیه رو افزایش داد؟
با ادیت فایل Handling.cfg میتونید این کار رو انجام بدید .
اگه میخواید نحوه رو بهتون بگم
یکی اون مرحله Zero رو برام رد کنه ! لطفا فقط همونو رد کنید :
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله حتما البته نرم افزار SA_Handling_Editor رو من دان کردم فقط طرز افزایش سرعت رو بگو.
اگه اون نرم افزار رو نداری و با نوت پد تغییرات رو انجام می دی من مشکلی ندارم![]()
بابا چی شده چرا کسی اینجا پست نمی ذاره.
ديشب تو برنامه شبكه 1 كه ساعت 10 ميذاره(اسم برنامه رو نميدونم) خبر نگاره رفته بود تو اين سيدي فروشيها يي كه بازي ميفروشن. خلاصه برنامش خيلي جالب بود(والبته مسخره). نكته جالبش براي من اين بود كه ميگفت وزارت ارشاد ليست بازيهاي غير مجاز رو صادر كرده كه در بين اونها نام بازي Gta هم به چشم ميخوره.واقعا جاي تعجبه!!!
چرا جای تعجبه ؟ اتفاقا تنها بازی ای که واقعا ارزش ممنوع شدن رو داشت همین Gta بود ( جنرال و کانتر ؟
ديشب تو برنامه شبكه 1 كه ساعت 10 ميذاره(اسم برنامه رو نميدونم) خبر نگاره رفته بود تو اين سيدي فروشيها يي كه بازي ميفروشن. خلاصه برنامش خيلي جالب بود(والبته مسخره). نكته جالبش براي من اين بود كه ميگفت وزارت ارشاد ليست بازيهاي غير مجاز رو صادر كرده كه در بين اونها نام بازي Gta هم به چشم ميخوره.واقعا جاي تعجبه!!!
)... خشونت خالص و س.ک.س و بزهکاری !
![]()
اینا رو بی خیال ، رفته خر یارو رو گرفته ازش می پرسه چرا تو کامپیوتر سرور فیلم خفن داری ! هر چی یارو می گه بابا این سروره ، شخصیه ، به کلاینت ها کاری نداره حالیش نمیشه ! افتضاح برنامه ای بود اقا !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)