به جاي كل كل كردن جواب ما رو هم بديد بابا
همهكه مثل شما پروفشنال نيستن ....
:d
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
به جاي كل كل كردن جواب ما رو هم بديد بابا
همهكه مثل شما پروفشنال نيستن ....
:d
من میخواهم اینترنت Adsl 64 بگیرم
ایا میشه یا این سرعت بازی کرد
راستی میشه بگید اگه من انلاین بزی کنم چه قدر از شارجمو کم میکنه ایا میصرفه واقعا من بگیرم
خوب وقتی خارج میشه ارور میده ؟
جایزه چی هست حالا ؟!
نمی شه که ارور نده !!
من کهتا حالا ندیدم که همین جوری بندازه بیرون و Reason نداشته باشه !!!!!!
منم در همین عجبم !
چون هر دفعه که از بازی میپری بیرون یه ارور میده که میگه مشکلش کجاست .![]()
اصلا وارد بازی نمیشه بعضی موقع وارد بازی میشه سریع بیرون میاد تو همون صحفه اول که داره لود میشه خارج میشه مشکل از تنظیمات ویدیو نیست
کسی هستش تنظیمات دقیق opshin داشته باشه
كسي نيست جواب بده؟-هيچ راهي نيست كه مطمئن بشيم در اونجا فقط ميشه سالم بازي كرد و كسي نميتونه تقلب كنه؟
- كلا از چه طرقي بهتره به صورت آنلاين بازي كرد كه مثلا امتياز هم ثبت بشه و همه همديگر را بشناسند (مثلا سايت خاصي هست ؟)
- بازي آنلان كانتر در هر ساعت اگر به طور بدون وقفه بازي كنيم چقدر ترافيك مصرف ميكند ؟ (در ضمن وقتي ميميريم و صفحه سياه ميشه بازم از ترافيك دي اس ال مون كم ميشه؟)
بابا يكي مارو دريابه ...
كمكــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــم كنيــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــد
Last edited by abbas13677_2005; 16-10-2008 at 15:11.
ببین عزیز امتیاز شما تو اکثر سرورایی که وجود داره ثبت میشه؛ یعنی رنکینگ داره. با دیگران هم به مرور آشنا میشی. مخصوصا اگه خوب بازی کنی. زمانی که من بازی میکردم، روزی 4-5 ساعت بازی میکردم که با ترافیک مصرفی برای دانلود(در سطح معمول یعنی دانلود یه فیلم و یه بازی و کلی آهنگ و .....) و مرور صفحات اینترنتی، تو یه ماه تقریباً 3 تا 4 گیگ استفاده میکردم. در نتیجه فکر نمیکنم که کانتر بازی کردن زیاد از ترافیک کم کنه. اینم بگم که وقتی میمیری، بازم از ترافیکت کم میشه. کلا هر وقت که اطلاعات حالا از هر نوعش دریافت کنی از ترافیکت کم میشه.
اینم بگم که با adsl 64 هم میشه بازی کرد.
موفق باشی![]()
تقلب چي؟
راهي هست كه بفهميم ديگران تقلب ميكنن يا نه؟
اصلا جايي هست ه فقط بشه پاك بازي كرد ؟
لطفا 1 سرور معرفی کنید بشه توش بازی کرد من هر چی میخوام برم تو همون سروری که توش راحت بازی میکردم نمیره
و انگار پیدا نمیکنه رفرش که میکنم میگه not response یه همچین چیزایی بعضیاشونم که میگه invalid cd ley
1 سرور لطفا بدید به ما
شايد اون سرورآي پي ايران روبن كرده باشه ...لطفا 1 سرور معرفی کنید بشه توش بازی کرد من هر چی میخوام برم تو همون سروری که توش راحت بازی میکردم نمیره
و انگار پیدا نمیکنه رفرش که میکنم میگه not response یه همچین چیزایی بعضیاشونم که میگه invalid cd ley
1 سرور لطفا بدید به ما
نميدونم
فقط يكي جواب منو بده
كجا همه پاكبازي ميكنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)