تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 954 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولا من یه چیزی بگم، لطفا هیچ هیرویی رو الکی بادش نکنید!! هی نگید کسی اینو نمیزنه!! چون بازی تک به تک که اصلا ملاک نیست، و غیر از اون، بعد از یه مدت میفهمید که هر هیرویی رو یکی بالاخره میزنه! این آیس فروگ احمق که نیست! تعادل همیشه تو بازی برقراره. حالا هر چند وقت یه بار یه هیرویی رو باد میکنیم میگیم، فیسلس ووید باگه، تینی باگه، برودمادر باگه، تروربلید باگه... به خدا همیشه تو بازی تعادل برقراره... بحث هایی هم که سر یه بازی تک به تک اینجا انجام میدیم، به خاطر اینه که نظر همدیگه رو بدونیم... وگرنه بازی تک به تک اصلا ملاک نیست
    به نظر من musketeer درست میگه من هم حواسم نبود که با اویتار پرچ تینی نمیپره!
    عزیزجان مرسی از تاییدت
    ببین این هیروهایی که میگی میخورند از براد.یعنی نمی خورند ها ولی بازیو می بازند به وسیله ی بچه های براد.تنها هیرویی که میتونه راحت بزندش تینی هست
    تایید میشه، ولی بازی تک به تک، باختن بازی خوردن به حساب میآد!! ولی درست میگی، چون مثلا ووید عمرا نمیمیره جلوی برود مادر!
    ولي بازم من مي گم ميزنه
    عزيز من برود مادر همش بشه
    اينا هم لايف استيل دارند
    چي برود مادر مي تونه اينا را بزنه؟
    تازه
    REXXAR
    هم هستش و چند تا ديگه
    خوب این هم نظریه بالاخره... نظر شما هم برای بنده محترمه
    مرسی از شرکت خوبت توی بحث
    ضمنا رکسار رو عالی گفتی، اصلا یادم نبود بگم!
    سلام عزیزان دل

منم قبول دارم که این براد مادر خیلی شاخه (از اون نره شاخا )
    تقریبا دو ماه پیش اینجا حکومت می کرد (توی گیم نت ما ) و عملا هیچس نمی تونست جلوش وایسه )
    البته فقط بخاطر تورهایی که میندازه و توی اونا مخفی میشه شما حساب کنید از اول بازی اون مسیری رو که پیش روی می کرد رو پر از تور می کرد البته می دونم هشتا می ندازه اما وقتی نهمی رو بندازی اولی حذف می شه

اگه یادتون باشه یکی از بچه ها همین سوال رو همینجا پرسید که چجور میشخ براد مادر رو در حالت غیب ببینی که شما هم جوابش رو دادین
    و فهمیدن من همانا و شکستن شاخ براد مادر هم همانا

یعنی الان اینجا کسی دیگه اونو بر نمی داره

♥♥زت زیاد ♥♥
    به به برادر ALIEN !!!!!!
    آره دیگه!! هیچ هیرویی نمیتونه زیاد حکومت کنه! چون بالاخره یکی قیام میکنه و ....
    ولی برنداشتنش هم اشتباهه!! خیلی هیروی شاخیه تو پوزیشن! لین رو میشوره می بره تو!!!!!!!!!
    ضمنا تورش اونقدرهام چیز باگی نیست! فقط اول بازی خیلی به کار میآد. وگرنه، آخر بازی فقط باید تو جنگل حریف بکاری تا تردد راحت بشه!!!!!

مخلص همه ی بکس

داره خودمونی میشه 82686064's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    گیم نت ONE

پيش فرض

اتفاقا آیتم اصلیشه و گرنه 3 سوت میترکه stun بشه که دیگه کاری نمیتونه کنه یا هکس
    بعد پاچوبی و اویتار باید رفت سراغ آیتم های دیگه مثل yashaو butterfly و...

به نظر من تو بازي گروهي اگيليتي خيلي بيشتر از اواتور جواب ميده و اگر خوب بازي كني ميتوني يك لاين رو براحتي تو بازي گروهي بريزي و در كل به نظر من خريد هيرو ها بستگي به هيروهاي مقابلشون هم داره و بايد نسبت به هيروهاي مقابلتون خريد كنيد.

من خودم تو بازي تك به تك به راحتي با LON DRUID (اگر اسمش رو درست نوشته باشم ) ميزنم برود مادر رو
    Last edited by 82686064; 01-07-2008 at 21:25.

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

می خواستم اول نگم ولی گفتم نامردیه بهتون نگم.
    برای برادمادر اول بازی فقط arcane ببندین.همون ترکیب مانا.
    بعدش هم لایف استیل میلی برای بچه هاش!اون وقت هست که بچه هاش شاخ میشند و ظرف 15 دقیقه بازیو جمع می کنین.
    در ضمن فکر کنم مغول هم بتونه بزندش

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

سلام علیکم برادر musketeer

ولی به نظر من اخر بازی تورها بهتر به کار می یان چون وقتی که حریف قوی شده راحت می تونی شبیخون بزنی .فرار کنی . ضربه اخر به هیروهای در حال فرار بزنی و هزارو یک کار دیگه

البته نظر من نظر تفنگ بادیه
    زیاد جدی نگیرید

داره خودمونی میشه devilboy1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه های گل.فکر نم فروم داره کم کم خسته کننده میشه.اولا خیلی باحال تر بود.اگه در مورد یه هیرو بحث میکنیم هم همش واسه تک به تکه.همش دعوا داریم که کی بهتره کدوم هیرو شاخه. تک به تک حریف نداره و ...
    تک به تک فقط واسه تمرین پول خوری اول بازی خوبه و آشنایی بیشتر ا هیروها.
    البته بد نیس که بدونیم آنتی هر هیرو چیه ولی بعد از توضیحات در مورد 5 به 5 بگیم که این هیرو با کیا مچ هست تو 5 به 5 کیا می تونن نقششو خراب کنن واسه بازی 5 به 5 چه نقشی داره .چه آیتمایی باید واسش ببندی.
    اگه میشه یه بحث خفن راه بندازیم.
    کسایی که ریپلی mym رو میبینن به نظرتون چرا با وجود بازیکنای عالی میبازه؟
    توجه کردین 6.52d هیروهای نزدیک زن پول بیشتری در ازای کشتن کریپ نسبت به دور زنا میگیرن
    در مورد ترکیب هیروها با اوضاع جدید تو 6.52 هم صحبت کنیم
    در مورد انتقال ars_art از sk به rush3d هم صحبت کنیم.چرا اول از vp جدا شد بد sk هم بازی نکرد زیاد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ه نظر من تو بازي گروهي اگيليتي خيلي بيشتر از اواتور جواب ميده و اگر خوب بازي كني ميتوني يك لاين رو براحتي تو بازي گروهي بريزي و در كل به نظر من خريد هيرو ها بستگي به هيروهاي مقابلشون هم داره و بايد نسبت به هيروهاي مقابلتون خريد كنيد.
    ببینید... هیروهایی که یه لول مثل 6 برودمادر یا اسون دارن، اویتار براشون خیلی خوبه. چون میتونن از لولشون، حداکثر استفاده رو ببرن. فکر کنید اسون 6 کنه، هیروی مقابلش استانش کنه و در بره. شاید بگید اسون اول بولت کنه بعد شش کنه، کاملا منطقیه! 2 ثانیه بیشتر، ولی بعدش... همچین هیروهایی به نظر من اگه هیروی استانر جلوشون باشه، اویتار میخوان
    می خواستم اول نگم ولی گفتم نامردیه بهتون نگم.
    برای برادمادر اول بازی فقط arcane ببندین.همون ترکیب مانا.
    بعدش هم لایف استیل میلی برای بچه هاش!اون وقت هست که بچه هاش شاخ میشند و ظرف 15 دقیقه بازیو جمع می کنین.
    در ضمن فکر کنم مغول هم بتونه بزندش
    مرسی که گفتی... ولی هر ریپلیی از برودمادر ببینی همینا رو میبندن اول بازی!!!! حداقل رینگ آف بزیلیوس رو میبندن
    ولی به نظر من اخر بازی تورها بهتر به کار می یان چون وقتی که حریف قوی شده راحت می تونی شبیخون بزنی .فرار کنی . ضربه اخر به هیروهای در حال فرار بزنی و هزارو یک کار دیگه
    خوب این هم همون که من گفتم شد که!! اگه از تو لین بیای که دیگه نمیشه به قول خودت شبیخون!! بیشتر تابلوبازیه تا شبیخون!! باید از تو جنگل هیرو خفت کرد.
    سلام بچه های گل.فکر نم فروم داره کم کم خسته کننده میشه.اولا خیلی باحال تر بود.اگه در مورد یه هیرو بحث میکنیم هم همش واسه تک به تکه.همش دعوا داریم که کی بهتره کدوم هیرو شاخه. تک به تک حریف نداره و ...
    تک به تک فقط واسه تمرین پول خوری اول بازی خوبه و آشنایی بیشتر ا هیروها.
    البته بد نیس که بدونیم آنتی هر هیرو چیه ولی بعد از توضیحات در مورد 5 به 5 بگیم که این هیرو با کیا مچ هست تو 5 به 5 کیا می تونن نقششو خراب کنن واسه بازی 5 به 5 چه نقشی داره .چه آیتمایی باید واسش ببندی.
    اگه میشه یه بحث خفن راه بندازیم.
    کسایی که ریپلی mym رو میبینن به نظرتون چرا با وجود بازیکنای عالی میبازه؟
    توجه کردین 6.52d هیروهای نزدیک زن پول بیشتری در ازای کشتن کریپ نسبت به دور زنا میگیرن
    در مورد ترکیب هیروها با اوضاع جدید تو 6.52 هم صحبت کنیم
    در مورد انتقال ars_art از sk به rush3d هم صحبت کنیم.چرا اول از vp جدا شد بد sk هم بازی نکرد زیاد؟
    تایید میشه! خیلی خسته کنندس... مخصوصا اینکه تا حالا با 50 نفر این بحث ها رو انجام داده ام قبلا!! مطمئنا حداقل نصف بچه های اینجا هم همین وضعیت رو دارن... به نظرم راجع به مپ جدید و پوزیشن های جدیدی که بازی مکنن بحث کنیم بهتره
    حالا سوالایی که شما کردی، نظر من ایناس:
    1- همونجوری که ریبورن قهرمان ایران شد!! به اسم نیست که داداش من!!
    2- نه دقت نکردم
    3- آره، خیلی بحث خوبی میشه! من خودم یه 3 ، 4 باری این بحثو خواستم راه بندازم بچه ها زیاد توجه نشون ندادن
    4- نمیدونم! کلا عددی نیست!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام همه بچه های گل.
    musketeer عزیز منظورم از سوالم این بود که دلیلش چیه کار به بزرگی تیم ندارم.آخه بازیکش همونی هست که قبلا میترکوند.
    lead هم که با حال میریزن.چرا میبازه؟میخوام دلیلشو بونم ازش اسفاده کنم
    شما چند تا ترکیب بگین
    من ترکیب مورد علاقم اینه میشه آنتیش رو بگین.دراگون نایت.درخت.نکرولایت.لینا.میر انا
    چون تو 6.52 همشون عالی شدن البته لیچ و لیشارک رو هم میشه جای لینا یا نکرولایت آورد

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان سلام

ببخشید به دلیل بالا بودن پست ها امکان خواندن این تاپیک وجود ندارد

بنده چنتا سوال داشتم

ایا امکان بازی در اینترنت وجود دارد ؟

ایا امکان دارد که خورد فرد سرور باشد ؟

نیاز به چه سرعتی دارد ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.از بیشتر شما گله دارم خصوصا حرفه ای تر ها
    اصلا تو بحثا شرکت نمیکنید دیگه.میترسین کسی چیزی یاد بگیره؟
    چند تا پست قبل فقط یه دو نفر که من فکر میکنم حرفه ای هستن پست دادن
    اگه نمیاین بگین وقتمون رو تلف نکنیم.
    فقط یه musketeer جواب ما رو این مدت داده که کوچیکش هستیم.قربون معرفتش
    راسی ما میخوایم یه مسافرتی بیایم شیراز.اصفهان.تهران
    اولین باره با کلن میریم جایی.هیچ کدوم از گیم نتا رو هم بلد نیستیم کسی دعوتمون نمیکنه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    اول از همه دویل بوی جان من مخلصت هم هستم. باعث افتخار منه که با شما همکلام شدم
    فقط چیزی که هست، متاسفانه من به طور کامل از پی سی میرم (تو امضام گفتم) و این آخرین پستم تو این فارومه

هر خوبی یا بدی از من دیدید حلال کنید
    با امید به اینکه همیشه با هم دوست باشیم، به قول یکی از بچه های اینجا
    خداحافظ همگی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •