اولا من یه چیزی بگم، لطفا هیچ هیرویی رو الکی بادش نکنید!! هی نگید کسی اینو نمیزنه!! چون بازی تک به تک که اصلا ملاک نیست، و غیر از اون، بعد از یه مدت میفهمید که هر هیرویی رو یکی بالاخره میزنه! این آیس فروگ احمق که نیست! تعادل همیشه تو بازی برقراره. حالا هر چند وقت یه بار یه هیرویی رو باد میکنیم میگیم، فیسلس ووید باگه، تینی باگه، برودمادر باگه، تروربلید باگه... به خدا همیشه تو بازی تعادل برقراره... بحث هایی هم که سر یه بازی تک به تک اینجا انجام میدیم، به خاطر اینه که نظر همدیگه رو بدونیم... وگرنه بازی تک به تک اصلا ملاک نیست
عزیزجان مرسی از تاییدتبه نظر من musketeer درست میگه من هم حواسم نبود که با اویتار پرچ تینی نمیپره!
تایید میشه، ولی بازی تک به تک، باختن بازی خوردن به حساب میآد!! ولی درست میگی، چون مثلا ووید عمرا نمیمیره جلوی برود مادر!ببین این هیروهایی که میگی میخورند از براد.یعنی نمی خورند ها ولی بازیو می بازند به وسیله ی بچه های براد.تنها هیرویی که میتونه راحت بزندش تینی هست
خوب این هم نظریه بالاخره... نظر شما هم برای بنده محترمهولي بازم من مي گم ميزنه
عزيز من برود مادر همش بشه
اينا هم لايف استيل دارند
چي برود مادر مي تونه اينا را بزنه؟
تازه
REXXAR
هم هستش و چند تا ديگه
مرسی از شرکت خوبت توی بحث
ضمنا رکسار رو عالی گفتی، اصلا یادم نبود بگم!
به به برادر ALIEN !!!!!!سلام عزیزان دل
منم قبول دارم که این براد مادر خیلی شاخه (از اون نره شاخا )
تقریبا دو ماه پیش اینجا حکومت می کرد (توی گیم نت ما ) و عملا هیچس نمی تونست جلوش وایسه )
البته فقط بخاطر تورهایی که میندازه و توی اونا مخفی میشه شما حساب کنید از اول بازی اون مسیری رو که پیش روی می کرد رو پر از تور می کرد البته می دونم هشتا می ندازه اما وقتی نهمی رو بندازی اولی حذف می شه
اگه یادتون باشه یکی از بچه ها همین سوال رو همینجا پرسید که چجور میشخ براد مادر رو در حالت غیب ببینی که شما هم جوابش رو دادین
و فهمیدن من همانا و شکستن شاخ براد مادر هم همانا
یعنی الان اینجا کسی دیگه اونو بر نمی داره
♥♥زت زیاد ♥♥
آره دیگه!! هیچ هیرویی نمیتونه زیاد حکومت کنه! چون بالاخره یکی قیام میکنه و ....
ولی برنداشتنش هم اشتباهه!! خیلی هیروی شاخیه تو پوزیشن! لین رو میشوره می بره تو!!!!!!!!!
ضمنا تورش اونقدرهام چیز باگی نیست! فقط اول بازی خیلی به کار میآد. وگرنه، آخر بازی فقط باید تو جنگل حریف بکاری تا تردد راحت بشه!!!!!
مخلص همه ی بکس