تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 596 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 5956

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

سلام دوست عزیز.تو سایتای داخلی اینجوری میشه برای منم دقیقا همینه..مشکل از روتینگ مخابرات و اینچیزاس و سرویس به احتمال زیاد مشکل نداره..اول برو تو اپتیک مودم ببین RX POWER نرخش چقدره؟البته این شاخصی که ذکر کردم وقتی از محدوده نرمال خارج میشه سرعت اپلود دچار افت شدید میشه و رو دانلود زیاد تاثیر نمیزاره چون من خودم این مشکلو داشتم(مشکل بالا بودن نرخ RX POWER)بعد اینکه برو توی سایت خارجی (پیشنهاد من سایت دیسکورد هست,وقتی سرعتت افت داشت و رو 20 مگ اومده بود دانلود برو همین برنامه دیسکورد رو همینجوری دان کن چون تو سایتش در شرایط عادی نهایت سرعت رو میگیری)و اینجوری میفهمی که مشکل از سایتای داخلی هست یا نه..
    ذوست عزیز rx که از محدوده خارج شه شروع میکنه چشمک زدن
    مثل adsl نیست

2. این کاربر از لیونل_مسی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

سلام دوستان دوتا سول داشتم از شماها,اول اینکه برای راه اندازی مودم جدید علاوه بر vlan id و یوزر پسورد,پان نامبر برای راه اندازی ont کافیه یا باید حتما از طریق مرکز رجیستر باشه؟و اینکه آیا الان سرعتارو رو 100 مگابیت محدود کردن؟چون با مودمی که در حال حاظر دارم وقتی خیلی نزدیکش میشدی اپلود تا 150 میرفت ولی الان مکسیموم 100 هست!سر همین دو به شک بودم که مودم جدید بخرم یا نه چون مودم فعلیم لنش تا 100 مگابیت بیشتر نمیده!
    جواب دقیق شما را فقط کارمند مخابرات میدونه
    ولی
    بیشتر به مرکز مخابراتی و شهرش بستگی داره
    بله رو 100 مگ محدود کردن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

سلام دوستان. این چندروزه کسی افت شدید سرعت داشته؟ ۳ روز پیش سرعت من از ۱۰۰ مگابیت اومد رو نهایت رو ۲۰. بعد زنگ زدم ۲۰۲۰ و تیکت زدم و فرداش درست شد. امروز از ۱ ساعت پیش دوباره سرعت اومده رو ۳۰ . تلفن زدم ۲۰۲۰ همش الکی یه چی میگن و سریع میرن سراغ dns و این چیزا که بهشون میگم چه ربطی داره سرعتم افت شدید داره. دانلودم اینجوریه اما آپلود درسته . این چند وقته هم قطعی زیاد شده اصلا دیگه دیوانه شدم.
    بله دوست من
    dns مخابرات را برداری سرعتت نصف میشه
    یه چیزی هم کمتر از نصف

داره خودمونی میشه meysam_s2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

دوست من اینجوری که شما تعریف کردی مشکل شما مولتی کانکشن روی دانلود منیجر هست
    عیب از مخابرات نیست
    و adsl که دیگه نمیکشه
    راه حلش چیه ؟ مولتی کانکشن چیه اصلا ؟ فقط تو یه ساعات خاصی اینجوری میشه . بعد ظهرها از ساعت 2 شروع میشه و تا 4 و 5 طول میکشه و بعدش خوب میشه و سرعت دانلودم از سایتهای داخلی خیلی میره بالا .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

بچها شما سرعت دانلودتون از سایت های داخلی چند هست واسه خودم بیشتر از 12 مگ نمیره

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr korash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بچها شما سرعت دانلودتون از سایت های داخلی چند هست واسه خودم بیشتر از 12 مگ نمیره
    بعد از اون قطعی که گفتن آتش سوزی و چرت و پرت پیش اومده ظاهرا تغییرات زیادی دادن خیلی موارد رو تحت تاثیر گذاشته حتی وی p ان ها هم خیلیاشون سرعتشون خیلی افت پیدا کرده
    داخلی هم مقداری افت داشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

ذوست عزیز rx که از محدوده خارج شه شروع میکنه چشمک زدن
    مثل adsl نیست
    والا من خودم 3 4 ماه درگیرش بودم و جسارتا اطلاعات کافی در این زمینه دارم.وقتی میرفت بالای منفی 31.55 سرعت اپلود شروع میکرد نزدیک شدن به صفر ..حتی تا یک دهم مگابیت هم میرفت..نمیدونم شاید مودم با مودم فرق داره اپتیکش
    اخر به یه شرکت دیگه که پیمانکار داشتن زنگ زدم اومدن فیبر داخلیو چک کردن دیدن تو حیاطمون یکی از اسلایس ها سست شده و دوباره فیوژن زدن شد 26 25 ..130 تومن هم پول گرفتن..پیمانکار محلی حاضر نشد بیاد چون براش به صرفه نبود!2 3 بار بهش گفتم بیاد اخر تو تلگرام عین بچه ها بلاک کرد!امیدوارم دیگه این افت زیاد نداشته باشه چون روز اولی که راه انداختن(30 اردیبهشت 99)افتش رو -19 بود و رفته رفته عین تورم ایران بیشتر شد :p
    Last edited by elinbarrage; 09-08-2022 at 19:54.

9. 3 کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

جواب دقیق شما را فقط کارمند مخابرات میدونه
    ولی
    بیشتر به مرکز مخابراتی و شهرش بستگی داره
    بله رو 100 مگ محدود کردن
    کارمند مخابرات که دو کلاس سواد نداره در این زمینه (منظورم تیپیکالاشون هست)

11. 2 کاربر از elinbarrage بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

چرا مشکل چیه؟
    واسه من 43 مگ داخلی و 31 مگابایت خارجی.

13. این کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

راه حلش چیه ؟ مولتی کانکشن چیه اصلا ؟ فقط تو یه ساعات خاصی اینجوری میشه . بعد ظهرها از ساعت 2 شروع میشه و تا 4 و 5 طول میکشه و بعدش خوب میشه و سرعت دانلودم از سایتهای داخلی خیلی میره بالا .
    مولتی کانکشن اینه که وقتی فایل دانلود میکنی چند تا کانکشن میسازه برای دانلود که سریع تر دانلود میشه .
    با مرور گر و بدون منیجر دانلود کن اگه قطع نشد مشکلت همونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •