ذوست عزیز rx که از محدوده خارج شه شروع میکنه چشمک زدن
مثل adsl نیست
ذوست عزیز rx که از محدوده خارج شه شروع میکنه چشمک زدن
مثل adsl نیست
جواب دقیق شما را فقط کارمند مخابرات میدونه
ولی
بیشتر به مرکز مخابراتی و شهرش بستگی داره
بله رو 100 مگ محدود کردن
بله دوست من
dns مخابرات را برداری سرعتت نصف میشه
یه چیزی هم کمتر از نصف
راه حلش چیه ؟ مولتی کانکشن چیه اصلا ؟ فقط تو یه ساعات خاصی اینجوری میشه . بعد ظهرها از ساعت 2 شروع میشه و تا 4 و 5 طول میکشه و بعدش خوب میشه و سرعت دانلودم از سایتهای داخلی خیلی میره بالا .
بچها شما سرعت دانلودتون از سایت های داخلی چند هست واسه خودم بیشتر از 12 مگ نمیره
بعد از اون قطعی که گفتن آتش سوزی و چرت و پرت پیش اومده ظاهرا تغییرات زیادی دادن خیلی موارد رو تحت تاثیر گذاشته حتی وی p ان ها هم خیلیاشون سرعتشون خیلی افت پیدا کرده
داخلی هم مقداری افت داشته
والا من خودم 3 4 ماه درگیرش بودم و جسارتا اطلاعات کافی در این زمینه دارم.وقتی میرفت بالای منفی 31.55 سرعت اپلود شروع میکرد نزدیک شدن به صفر ..حتی تا یک دهم مگابیت هم میرفت..نمیدونم شاید مودم با مودم فرق داره اپتیکش
اخر به یه شرکت دیگه که پیمانکار داشتن زنگ زدم اومدن فیبر داخلیو چک کردن دیدن تو حیاطمون یکی از اسلایس ها سست شده و دوباره فیوژن زدن شد 26 25 ..130 تومن هم پول گرفتن..پیمانکار محلی حاضر نشد بیاد چون براش به صرفه نبود!2 3 بار بهش گفتم بیاد اخر تو تلگرام عین بچه ها بلاک کرد!امیدوارم دیگه این افت زیاد نداشته باشه چون روز اولی که راه انداختن(30 اردیبهشت 99)افتش رو -19 بود و رفته رفته عین تورم ایران بیشتر شد :p
Last edited by elinbarrage; 09-08-2022 at 19:54.
کارمند مخابرات که دو کلاس سواد نداره در این زمینه (منظورم تیپیکالاشون هست)
چرا مشکل چیه؟
واسه من 43 مگ داخلی و 31 مگابایت خارجی.
مولتی کانکشن اینه که وقتی فایل دانلود میکنی چند تا کانکشن میسازه برای دانلود که سریع تر دانلود میشه .
با مرور گر و بدون منیجر دانلود کن اگه قطع نشد مشکلت همونه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)