تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 3347 اولاول ... 3493994394454464474484494504514524534594995499491449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه babakgol70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من نمي دونم شما دوستان چرا دنبال نسل 4 هستيد!!!!؟!!!!
    آخه اجازه بديد همين نسل 3 بياد بعد.

يعني مثلا اگر سرعت نسل 3 به شما مثلا 10 مگ بدهند شما باز هم نسل 4 مي خواهيد؟

ببخشيد الان سرعت اينترنت adsl شما چقدره؟؟؟

البته حق هر ملتي هست كه بهترين ها رو بخواد.

ولي شرايط اينجا... آخه ...

من شخصا از اپراتور هايي كه با وجود اين همه مانع تراشي در راه اندازي نسل 3 تلاش مي كنند سپاسگزاري مي كنم.

2. 2 کاربر از babakgol70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من نمي دونم شما دوستان چرا دنبال نسل 4 هستيد!!!!؟!!!!
    آخه اجازه بديد همين نسل 3 بياد بعد.

يعني مثلا اگر سرعت نسل 3 به شما مثلا 10 مگ بدهند شما باز هم نسل 4 مي خواهيد؟

ببخشيد الان سرعت اينترنت adsl شما چقدره؟؟؟

البته حق هر ملتي هست كه بهترين ها رو بخواد.

ولي شرايط اينجا... آخه ...

من شخصا از اپراتور هايي كه با وجود اين همه مانع تراشي در راه اندازي نسل 3 تلاش مي كنند سپاسگزاري مي كنم.
    جواب سوالهای شما :
    سرعت ADSL : بیشتر از 3 ساله که 4 مگ سرعت دارم (بیشترین سرعتی هم که با ADSL گرفتم 17 مگابیت بوده)
    سرعت نسل 3 : من همین الانش به 21 مگ سرعت با ایرانسل دسترسی دارم
    در مورد نسل 4 : وجود سرعت های مثل 10 مگ دلیل نمیشه که استفاده از تکنولوژی های جدید رو منع کرد !! که اگر اونطور بود با وجود گوگل فایبر یا سرعت ها نجومی فیبر نوری در بسیاری از کشور ها نباید نسل 4 یا نباید در 2020 نسل 5 معرفی بشه !! ایراد کار شما اینه که اینترنت همراه رو به اینترنت خانگی ربط میدید در حالیکه این ها سوای از هم هستن !!
    در مورد اومدن نسل 3 هم اگر فقط پوشش نسل 3 باشه رایتل 4 ساله که پوشش داره !! پس یعنی الان باید بیخیال نشل 3 ایرانسل و همراه اول شد ؟ یا نه اگر بحث سرعت باشه خوب این رقابت پیش میاد که کدوم اپراتور میتونه خودش رو بالا بکشه و مثل سابق مفت خوری نکنه !!
    این روهم بدونید که دادن سرعت های بالاتر به کاربر سود های خیلی بیشتری از نسل 2 داره !!!
    پس دادن نسل 4 به کاربر علاوه بر اینکه برای کابران سودمنده برای خود اپراتور ها سود های کلانی داره وگرنه اپراتور ها عاشق چشم و ابروی منو شما نیستن که بیان خدا تومن پول تجهیزات بدن تا ما هم صلواتی ازشون استفاده کنیم
    Last edited by fanoostalaei; 10-10-2014 at 01:31.

4. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جواب سوالهای شما :
    سرعت ADSL : بیشتر از 3 ساله که 4 مگ سرعت دارم (بیشترین سرعتی هم که با ADSL گرفتم 17 مگابیت بوده)
    "فانوس طلايي" جان شما كاربر خاص هستي چرا آخه خودت رو با همه مقايسه مي كني؟

كسي كه از 3 سال پيش سرعت 4 مگ مي گرفته كاربر خاص هست از نظر بنده.

شما اين صفحه ها رو نگاه نكن كه من و شما كه اينترنت پرسرعت () داريم اينجاها مي چرخيم.
    الان طبق آمار اكثر كاربران اينترنت در ايران هنوز از dial up استفاده مي كنند.

طبق داده هايي كه من فقط از خود شما شنيدم شهر تبريز (شريف) هم از نظر سرعت اينترنت در ايران خاص است.
    چون اينجا در تهران از اين سرعت هايي كه شما داري ميگيري اصلا و ابداً خبري نيست.

الان بهترين سرويس دهنده در تهران شايد سرعتش نهايت تا 4 مگ برسه.
    بازم ميگم مگر در موارد خاصي.
    (تازه اينجا تهران هست ببين باقي جاها چه خبره)
    خود من اينترنت 1 مگ با سرعت دانلود نهايت 1.7 مگ دارم تازه در تهران همين رو به هركسي ميگم فكش ميفته. (خخخخخ
    )

در ضمن بنده هم 1000% با سرعت هرچه بيشتر موافقم.
    فقط منظورم اين بود كه بايد صبر كرد.
    Last edited by babakgol70; 10-10-2014 at 02:03.

6. 3 کاربر از babakgol70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

جواب سوالهای شما :
    در مورد نسل 4 : وجود سرعت های مثل 10 مگ دلیل نمیشه که استفاده از تکنولوژی های جدید رو منع کرد !! که اگر اونطور بود با وجود گوگل فایبر یا سرعت ها نجومی فیبر نوری در بسیاری از کشور ها نباید نسل 4 یا نباید در 2020 نسل 5 معرفی بشه !! ایراد کار شما اینه که اینترنت همراه رو به اینترنت خانگی ربط میدید در حالیکه این ها سوای از هم هستن !!
    در مورد اومدن نسل 3 هم اگر فقط پوشش نسل 3 باشه رایتل 4 ساله که پوشش داره !! پس یعنی الان باید بیخیال نشل 3 ایرانسل و همراه اول شد ؟ یا نه اگر بحث سرعت باشه خوب این رقابت پیش میاد که کدوم اپراتور میتونه خودش رو بالا بکشه و مثل سابق مفت خوری نکنه !!
    این روهم بدونید که دادن سرعت های بالاتر به کاربر سود های خیلی بیشتری از نسل 2 داره !!!
    پس دادن نسل 4 به کاربر علاوه بر اینکه برای کابران سودمنده برای خود اپراتور ها سود های کلانی داره وگرنه اپراتور ها عاشق چشم و ابروی منو شما نیستن که بیان خدا تومن پول تجهیزات بدن تا ما هم صلواتی ازشون استفاده کنیم
    خودمونیم ولی شما هم خوشانس هستی 3G شما تا 21 مگ میکشه 4G هم که بیخ گوشتون هست
    ما که تهران هستیم 8 مگ بالاتر ندیدیم تازه اونم یک هفته هست خرابه

8. این کاربر از paradisepersian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

"فانوس طلايي" جان شما كاربر خاص هستي چرا آخه خودت رو با همه مقايسه مي كني؟

كسي كه از 3 سال پيش سرعت 4 مگ مي گرفته كاربر خاص هست از نظر بنده.

شما اين صفحه ها رو نگاه نكن كه من و شما كه اينترنت پرسرعت () داريم اينجاها مي چرخيم.
    الان طبق آمار اكثر كاربران اينترنت در ايران هنوز از dial up استفاده مي كنند.

طبق داده هايي كه من فقط از خود شما شنيدم شهر تبريز (شريف) هم از نظر سرعت اينترنت در ايران خاص است.
    چون اينجا در تهران از اين سرعت هايي كه شما داري ميگيري اصلا و ابداً خبري نيست.

الان بهترين سرويس دهنده در تهران شايد سرعتش نهايت تا 4 مگ برسه.
    بازم ميگم مگر در موارد خاصي.
    (تازه اينجا تهران هست ببين باقي جاها چه خبره)
    خود من اينترنت 1 مگ با سرعت دانلود نهايت 1.7 مگ دارم تازه در تهران همين رو به هركسي ميگم فكش ميفته. (خخخخخ
    )

در ضمن بنده هم 1000% با سرعت هرچه بيشتر موافقم.
    فقط منظورم اين بود كه بايد صبر كرد.
    ببین من این حرف شما رو که بلد کردم اصلا قبول ندارم !!
    الان دیگه همه جای ایران مخابرات سرویس 1 گیگ 1 ماهه رو میده دیگه !! ماهی 5 تومن رو اگر کسی نده و باز هم دایل آپ استفاده کنه باید بره بمیره !!

من هم همین الان دایل آپ استفاده میکنم ولی نه برای اینترنت بلکه برای فکس !! گذشت اون زمون که بخوایم صدای قیژ قیژ مودم رو تحمل کنیم تا ببینیم به نت وصل میشه یا نه !!!
    امیدوارم به کسی بر نخوره ولی من بعضی وقتها کسایی رو میبینم که آرزو میکنم که نسلشون منقرض بشه تا بیان بشن کاربر اینترنت مثلا پر سرعت !!!
    برای نمونه عرض میکنم که چند روز پیش تو نمایشگاه کتاب تبریز سالن سهند کمی از این تکنولوژی ها هم غرفه داشتن و آسیاتک هم غرفه داشت !! یکی از افرادی که خودم میشناسم و همیشه هم توصیه کردم که نت رو از اون شرکتها نخرن رفته سرویس 1 ساله 106 گیگ آسیاتک خریده با 100 گیگ مصرف 4-10 و 6 گیگ فقط برای 1 سال تازه با قیمت 145 تومن !! ببینید تا وقتی که مردم اینجوری سر خودشون رو خم بکنن مردم سود جو همیشه ازشون سواری میگیرن !! (چون خودم تو بازار موبایل و لپ تاپ هستم این رو میگم و هر روز چندین بار شاهد همین سواری گرفتن ها تو بازار هستم)
    وقتی که من لیست قیمت آسیاتک رو دیدم اولین و بزرگترین اشتباهی که دیدم این بود که نوشته بود اینترنت 1 ساله 12 مگابایت !!! خداوکیلی من نه !! شما با دیدن همچین اشتباه فاحشی اونم نه توسط یه فرد معمولی بلکه توسط افرادی که اسم خودشون رو گذاشتن کارشناس اینترنت و دارن اون رو به مردم عرضه میکنن باز هم از اون شرکت اینترنت میخرید یا نه ؟!!!

گفتم که امیدوارم به کسی برنخوره ولی این رو من کاملا بهش اعتقاد دارم که
    از ماست که برماست

10. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببین من این حرف شما رو که بلد کردم اصلا قبول ندارم !!
    الان دیگه همه جای ایران مخابرات سرویس 1 گیگ 1 ماهه رو میده دیگه !! ماهی 5 تومن رو اگر کسی نده و باز هم دایل آپ استفاده کنه باید بره بمیره !!

من هم همین الان دایل آپ استفاده میکنم ولی نه برای اینترنت بلکه برای فکس !! گذشت اون زمون که بخوایم صدای قیژ قیژ مودم رو تحمل کنیم تا ببینیم به نت وصل میشه یا نه !!!
    امیدوارم به کسی بر نخوره ولی من بعضی وقتها کسایی رو میبینم که آرزو میکنم که نسلشون منقرض بشه تا بیان بشن کاربر اینترنت مثلا پر سرعت !!!
    برای نمونه عرض میکنم که چند روز پیش تو نمایشگاه کتاب تبریز سالن سهند کمی از این تکنولوژی ها هم غرفه داشتن و آسیاتک هم غرفه داشت !! یکی از افرادی که خودم میشناسم و همیشه هم توصیه کردم که نت رو از اون شرکتها نخرن رفته سرویس 1 ساله 106 گیگ آسیاتک خریده با 100 گیگ مصرف 4-10 و 6 گیگ فقط برای 1 سال تازه با قیمت 145 تومن !! ببینید تا وقتی که مردم اینجوری سر خودشون رو خم بکنن مردم سود جو همیشه ازشون سواری میگیرن !! (چون خودم تو بازار موبایل و لپ تاپ هستم این رو میگم و هر روز چندین بار شاهد همین سواری گرفتن ها تو بازار هستم)
    وقتی که من لیست قیمت آسیاتک رو دیدم اولین و بزرگترین اشتباهی که دیدم این بود که نوشته بود اینترنت 1 ساله 12 مگابایت !!! خداوکیلی من نه !! شما با دیدن همچین اشتباه فاحشی اونم نه توسط یه فرد معمولی بلکه توسط افرادی که اسم خودشون رو گذاشتن کارشناس اینترنت و دارن اون رو به مردم عرضه میکنن باز هم از اون شرکت اینترنت میخرید یا نه ؟!!!

گفتم که امیدوارم به کسی برنخوره ولی این رو من کاملا بهش اعتقاد دارم که
    از ماست که برماست
    با همه سخنانت موافقم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان اين آمار كمتر شده و بسياري تا همين الان از ديال آپ به GPRS ايرانسل كوچ كرده بودند.

بخشي از كاربران هم كه ADSL دارند الان اكثرا 128 كيلو بيت سرعت دارند كه دست كمي از ديال آپ نداره.

من و شما استثنا هستيم هرچند اگر باورمون نشه.

البته شرايط داره با آمدن نسل سه بسيار بهتر ميشه ولي بازم اين بستگي داره كه سرعت ها رو محدود بكنن يا نه.

كه اميدواريم نكنند.

شاد و موفق باشي

12. 2 کاربر از babakgol70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

مشهد قاسم آباد (اندیشه) ساعت ۴ صبح

14. 2 کاربر از sina_1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من اين تستارو پسر داييم از كانادا فرستاده. شركت fido يكى از اپراتور هاى بزرگ كاناداست. بسته ٢ گيگ ٣٠$ در ماه.
    من فكر ميكنم ايرنسل سرويس خوبى داره ميده. ايينم تستاش واسه مقايسه.

3g:

LTE:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من اين تستارو پسر داييم از كانادا فرستاده. شركت fido يكى از اپراتور هاى بزرگ كاناداست. بسته ٢ گيگ ٣٠$ در ماه.
    من فكر ميكنم ايرنسل سرويس خوبى داره ميده. ايينم تستاش واسه مقايسه.

3g:

LTE:

من چون تازه كارم بلد نيستم عكس بزارم. نتايج مينويسم اينجا
    3g:

دانلود : ٨.٤٧ مگابيت اپلود : ٠.٩٠ مگابيت پينگ : ٥٦

LTE;

دانلود : ١٢.١٨ مگابيت اپلود : ٥:٥٠ مگابيت پينگ : ٤٦

17. این کاربر از saman02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Koosha_Raisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دلیل عقب افتادن 4 ساله ایرانسل و همراه اول همین رایتل بود!
    ببخشید اگه اونا عرضه شو داشتن همون اول خودشون تو ارائه نسل 3 پیشدستی می کردن، اما نه چرا بکنن ؟ وقتی با همون نسل 2 تا دسته میکردن تو پاچه ملت و رقیبی هم نبود، برای چی زحمت ارتقا رو بکشن ؟ عاشق چشم و ابرو من و شما هستن ؟
    اگه رایتل نمیومد الان احتمالا همون 2جی بودیم. اینجا ایرانه ها، اینا تا الان داشتن همون چی پی آر اس رو با آب و تاب ارائه میدادن اگه کسی 3جی رو وارد کشور نمیکرد.

19. این کاربر از Koosha_Raisi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •