ببین من این حرف شما رو که بلد کردم اصلا قبول ندارم !!
الان دیگه همه جای ایران مخابرات سرویس 1 گیگ 1 ماهه رو میده دیگه !! ماهی 5 تومن رو اگر کسی نده و باز هم دایل آپ استفاده کنه باید بره بمیره !!
من هم همین الان دایل آپ استفاده میکنم ولی نه برای اینترنت بلکه برای فکس !! گذشت اون زمون که بخوایم صدای قیژ قیژ مودم رو تحمل کنیم تا ببینیم به نت وصل میشه یا نه !!!
امیدوارم به کسی بر نخوره ولی من بعضی وقتها کسایی رو میبینم که آرزو میکنم که نسلشون منقرض بشه تا بیان بشن کاربر اینترنت مثلا پر سرعت !!!
برای نمونه عرض میکنم که چند روز پیش تو نمایشگاه کتاب تبریز سالن سهند کمی از این تکنولوژی ها هم غرفه داشتن و آسیاتک هم غرفه داشت !! یکی از افرادی که خودم میشناسم و همیشه هم توصیه کردم که نت رو از اون شرکتها نخرن رفته سرویس 1 ساله 106 گیگ آسیاتک خریده با 100 گیگ مصرف 4-10 و 6 گیگ فقط برای 1 سال تازه با قیمت 145 تومن !! ببینید تا وقتی که مردم اینجوری سر خودشون رو خم بکنن مردم سود جو همیشه ازشون سواری میگیرن !! (چون خودم تو بازار موبایل و لپ تاپ هستم این رو میگم و هر روز چندین بار شاهد همین سواری گرفتن ها تو بازار هستم)
وقتی که من لیست قیمت آسیاتک رو دیدم اولین و بزرگترین اشتباهی که دیدم این بود که نوشته بود اینترنت 1 ساله 12
مگابایت !!! خداوکیلی من نه !! شما با دیدن همچین اشتباه فاحشی اونم نه توسط یه فرد معمولی بلکه توسط افرادی که اسم خودشون رو گذاشتن کارشناس اینترنت و دارن اون رو به مردم عرضه میکنن باز هم از اون شرکت اینترنت میخرید یا نه ؟!!!
گفتم که امیدوارم به کسی برنخوره ولی این رو من کاملا بهش اعتقاد دارم که از ماست که برماست