آقا من میخوام یه W350 رو آپدیت کنم ولی نمیشه دانلود نمیکنه فریم ویر رو چیکارش کنم؟
آقا من میخوام یه W350 رو آپدیت کنم ولی نمیشه دانلود نمیکنه فریم ویر رو چیکارش کنم؟
بـازی هـایی که مـاله خوده گوش هـا هستـن قـابل حذف شـدن نیسـتن .
چطـوری حذفشـون کنـم ؟!
گـوشی : T 700
منم همين مشكلو دارم ولي گوشيم k550i هستش.يكي به ما كمك كنههههههههههههه
بهترین برنامه برا آپدیت سونی اریکسون آپدیت سرویس (update service)هس کارم باهاش راحته.
سلام بر نازنینها!!!
خواستم اگه کسی نرم افزار ضبط مکالمات برای سونی اریکسونs500داره می تونه برام بفرسته!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام نازنین!!!!!!!!
سیستم عامل اندروید را بگیر اصلا شک نکن!!!!!!!!!!!!!!
تعداد نرم افزارها +بهترین نرم افزارها+راحتی کار با آن+
سلام من یه گوشی آینو دارم نرم افزار موقعیت یابشو wisepilot رو آپدیت کردم شد 42 مگ حالا پیغام حافظه پر شده می ده و نمیشه اس ام اس فرستاد نرم افزار رو هم نمی شه پاک کرد . چه کنم؟
سلام
به نظر شما این گوشی برای خرید مناسبه؟ چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کیفیت.
ظاهرا قویترین گوشی از لحاظ صدا تو بازاره.
و هنوز کابل هاشو هم باز نکردن. کاملا نو و تمیزه.
نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام کسی میدونه چطور میتونم برنامه ی آندروید توی گوشیه x8 نصب کنم هر کار میکنم نمیشه!؟
بردمش فروشگاه میگفت کار خودمونه باید آپدیت شه!!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان سلام. من امروز یه گوشی xperia pro خریدم.گارانتی کامتل هست. فقط یه سوتی دادم موقعی که میخواستم جعبه گوشی رو باز کنم حواسم نبود پلمپ گارانتی رو باز نکردم وقتی کشیدم دیدم بار کدش همراه چسب گارانتیش کنده شد.
البته imei و s/n دست نخورده فقط اون بارکد که نشونه کشور سازندست عدد اولش کنده شد و دوبار چسب زدم ولی نشون میده.
الان میخوام ببینم گارانتیم باطل نمیشه؟ اصلا جعبه تو گارانتی تاثیر داره؟
----------------------------------------
یه مشکل دیگه هم دارم. بلوتوث این گوشی فقط برای 120 ثانیه قابل ردیابی میشه راهی نیست همش قابل ردیابی از طرف دستگاههای دیگه باشه؟
بعد زمانی که با بلوتوث کامپیوترم فایل میفرستم یه نوشته رو گوشی میاد میگه تایید کن و نوشته محو میشه ولی من نمیدونم کجا باید تایید کنم هیچ الارمی نمیاد چه کنم؟
Last edited by ghadami2005; 12-03-2012 at 22:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)