تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 752 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان،
    والا اینجا اینقدر مطلب زیاده که فکر نکنم کسی بتونه با خوندن پستا نیازشو برطرف کنه،
    حالا سوال من از دوستان اینه،
    من یه هندزفری واسه آیپاد تاچ 4g میخوام، میخوام گوشمو اذیت نکنه، بیشتر باهاش زبان گوش میدم، البته آهنگای معمولی لایت و پاپ رو هم کم و بیش گوش میدم ولی ملاک من اذیت نشدن گوشمه. قیمتشم زیر 50 تومن باشه
    ممنون از راهنماییتون
    سلام به شما

مرسی از نظر مثبت شما و امیدوارم شما و دیگران هم به این پرباری مطالب چیزهای زیادی اضافه کنند تا همه از تجربه هم استفاده کنیم

بهترین استایل هدفون برای استفاده راحت و بدون هیچ نوع احساس ناراحتی و مناسب کاربردهای پرتابل به نظرم Earbud ها هستند مثل Sony MDR-E10 که به نظرم فوق العاده هست به خصوص برای شمایی که کاربردتون و سبکهای مورد علاقه تون با جنس صدای این هدفون سازگاره و برای تجربه شما:
    این هدفون اینقدر راحته که 24 ساعت توی گوش باشه احساس نمی کنید نصبه چون هم سبکه و دسته هدفون طوری هست که توی لاله گوش اکثر افراد با اون ارگونومی که داره به راحتی کیپ میشه و اینکه صداش به نظرم با توجه به قیمت 12 الی 15 تومن که جدیدآ ظاهرآ به حدود 20 تومن هم رسیده، بسیار عالیه به طوری که این هدفون حتی 30 تومن هم ارزش خرید داره شما با خریدش تجربه ای از جنس اصلی صدای سونی به دست میارید و هم اینکه صاحب یه هدفون راحت و بسیار ارزان شدید و از نظر کیفیت ساخت هم از متریال بسیار با کیفیتی استفاده شده و کابلش هم ببا اینکه از پلاستیک و رنگ روشن هست به خوبی می تونه در بدترین شرایط 1 سالی استقامت کنه که این زمان با استفاده درست می تونه یه چند سال هم برسه
    بالانس صوتی خیلی خوبی داره و بیسش با توجه به هدفونهای هم استایل خودش خیلی قوی هست و برای کسی که قصد مقایسه با هدفونهای تو گوشی رو داره باید گفت بیس اون خیلی ضعیفه و مید این این هدفون دقیقآ جنس سرد مید سونی هست و های اون هم خیلی خوب هست مطمئنن که قصدم از اینکه خوب و خیلی خوبه مقایسه این هدفون با مدلهای بالاتر از رده خودش نیست بلکه در رده خودش یکی از بهترینهاست و در رده بندی سایر استایلهای ایربادها هم حرفی برای گفتن داره ولی توگوشی ها به دلایل مختلف برای این مقایسه در نظر گرفته نمی شوند چون حتی توان توگوشی ها به راحتی با یک فول سایز غول پیکر وسنگین وزن رقابت شدید میکنه حالا تکلیف این مدل روشنه که این استایل اصلآ برای چنین هدفی ساخته نشده

به هر حال سونی با اضافه کردن یک سری اختصاصی و تعویض درایور این هدفون با سایز بزرگتر تونسته بیس قوی تری در اختیار ما قرار بده ولی با تقریبآ یک اختلاف 5 تومنی در قیمت، که مدل اون Sony MDR-ED12 هست که تمام خصوصیت های مدل قبلی رو داره + بیس قوی تر مید غنی تر و های شفاف تر

شما هم موفق باشید.

2. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

فکر نکنم S5 با S4 از جهت نوع و کیفیت صدا فرق زیادی بکنه. هر چی تو نت گشتم چیز زیادی نتونستم پیدا کنم.

درباره مه شکن ( چراغ قوه قابش )نگفتی (آدم رو یاد این چراغ قوههای دست فروشهای مترو میندازه که انقدر تو چشمت میندازن تا مجبور بشی بخری)
    از من میشنوی دربارش تا یک ماه دیگه حداقل نمیشه نظر قطعی داد.

@ fabio چرا X10 نمیخری؟

4. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

بچه ها لطفا یه هد فون معرفی بکنید که با زدن اون تو گوش صدای محیط دیگه شنیده نشه یا خیلی کمتر بشه ؟
    سلام بجه ها من مشکل کمبود توجه نسبتا شدیدی دارم. کوچکترین صدای محیط باعث حواس پرتی و اذیت کردنم میشه .
    شنیدم بعضی هدفون ها هستند که با زدن او تو گوش دیگه هیچ صدایی از اطراف شنیده نمیشه و سکون کامل که احساس لذت بخشی هست بوجود میاد . برای مراقبه و مدیتیشن هم خیلی خوبه
    یکی جواب ما رو یه ک مضفاف و با توضیحات مناسب بده ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چاکرتیم
    والا آقا رضا ما سر این داستان هدفون خریدن خیلی به شما زحمت دادیم. همش هم به در بسته میخوردیم دیگه اعصاب من تعطیل شده بود
    در مورد Burn in اش راستش من اطلاعاتی ندارم، یادمه یک بار فرموده بودید که باید با صدای مونو برن این بشه و ... اگر میشه یکم در این مورد توضیح بدید که اصلا برا اینکه من خریدم هم برن این لازم هست یا نه؟
    بعد راستش این دقیقا چیزی نیست که من میخوام هرچند از خریدم واقعا راضی ام چون نسبت به پولی که دادم محصول رویایی ای خرید کردم، ولی خب نسبت به آهنگهایی که من گوش میدم S5 واقعا بهترین گزینه نیست، (ولو اینکه کلا از نظر نسبت قیمت به کارایی شاید بهترین چیزی باشه که تو بازار ما موجوده) واسه همین شاید se215 رو سفارش بدم حالا بقول شما یکم زمان بگذره ببینیم چطور میشه

چاکریم خلاصه
    چاکریم
    به قول شما والا دوباره سنگ قلاب شدید به سمت من که (:
    حداقل میزاشتی دو روز بگذره بعد . . .

خارج از شوخی:
    جنس صدای تمام محصولات Klipsch با بیس قوی و بوومی هست که این بیس توی X10 به حدی قوی میشه که من نوعی که الکترونیک هم گوش میکنم از صداش لذت نبردم فقط بیس، بوووووووووم بووووووووووم مید خیلی ضعیف و بدون جزییات و های بسیار ضعیف هر چند که الکترونیک همچین جزییاتی هم نداره ولی نه دیگه اینقدر بدون جزییات که صدا صاف باشه

به هر حال با توجه به نوع درایور این دسته هدفونها یک کمی به Burn in نیاز دارند به خصوص اینکه این نوع درایور ها باید Surround درایورشون خوب نرم بشه تا صدای دلچسبی ازشون شنیده بشه
    چندین بار گفتم اما برای تجربه:
    هدفونهای زیر 200 تومن زیاد به burn in دقیق و حساب شده نیاز ندارند ولی اگه همه چیز اصولی انجام بشه اشکالی هم نداره ولی این همه زحمت و وقتی که میزارید ممکنه راندامان خوبی نداشته باشه و خسته کننده به نظر برسه

اما بهتره که صدا توی حالت مونو باشه و ولوم متوسط و اینکه هدفونهای با بیس قوی نیاز دارند به تراک الکترونیک با بیس قوی نگران نباشید تا دلتون بخواد با کیفیت MP3 320 توی نت و مجانی برای دانلود هست فرقی نمی کنه چی باشه کیفیت بالاتر نیازی نیست و اتفاقآ برای این مرحله باید از کیفیت پایین استفاده کرد.
    که این هم نکته کلیدی دومی از اون مواردی که گفتم بعدآ میگم

چرا باید باید از تراک کیفیت پایین استفاده کرد:
    تراکهای کیفیت پایین اغلب سطح سیگنالشون با اعوجاج بسیار شدید هست که Clip شده و به همین خاطر هر از چند ثانیه ای یه شوک اساسی به درایوری که دیافراگمش داره وسط راه به سمت بیرون یا داخل حرکت میکنه باعث میشه همونجا یه مکث یا به اصلاح سکته بزنه و این باعث میشه Spider های دیافراگم به اون سفتی مناسب برسند چون Spider ها به سختی قابل کنترل هستند و معمولآ خیلی راحت از این مرحله فرار میکنند و با انجام این مرحله شما صاحب یه درایور با Spider فیکس شده و Center خواهید شد

نتیجه شد:
    1. صدای مونو برای اینکه هر دو درایور یه سیگنال رو دریافت کنند
    2. صدای کیفیت پایین برای اینکه درایور از نظر مکانیکال تحت فشار قرار بگیره
    3. بعدآ میگم

به هر حال بهتر بودقبل از انتخاب و خرید یه سرچ کوچولو توی نت درباره جنس صدای این هدفون میکردید
    باز هم تا جایی که در توان باشه کمک میکنم تا نتیجه دلخواهتون رو بگیرید البته امیدوارم این بار درس گرفته باشید که نباید عجله کرد و کم حوصله گی میشه پشیمونی و هدر دادن هزینه

در آخر تفاوت کیفیت قبل از بعد از Burn in برای Klipsch به این بستگی داره که هدفون چه تارخی از ساختش گذشته باشه و اینکه برای اطمینان 24 ساعت صبر کنید تا Burn in این هدفون به پایان برسه

شما هم موفق باشید.

7. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یکی جواب ما رو یه ک مضفاف و با توضیحات مناسب بده ممنون میشم
    دوست عزیز جواب شما رو دادم و اگه کسی از دوستان تجربه ای در این مورد داشت به شما کمک کرده بود
    به هر حال برای تکرار:
    شما با توجه به بودجه خودتون می تونید از:
    1. هدفونهای توگوشی
    2. هدفونهای با نویز کنسلینگ اکتیو
    3. هدفونهای با نویز کنسلینگ پسیو

به ترتیب اولویتی که لیست شدند استفاده کنید.

که هدفونهای تو گوشی موجود اغلب می تونن حدود 20db صدای محیط اطراف رو کاهش بدن ولی هدفونهای با نویز کنسلینگ اون هم از نوع اکتیو می تونن این ضریب حذف رو به 50db برسونن که این مورد دوم نمونه همون سمعکی هست که برای کسانی که از این مشکل دچار ناراحتی هسند ولی با قیمتی در حد 1 میلیون تومن استفاده میشه و برای ساختش باید حتمآ تشریف بیرد پیش یه آیولوژیست تا متناسب با قدرت شنوایی شما تمام تنظیمات فیزیکی و نرم افزاری اونها رو انجام بده و ترجیحآ اگه دوست دارید این کار رو بکنید پیش یک فوق تخصص برید تا از طرف اون معرفی بشید چون ریسک نتیجه این کار بسیار بالاست و هزینه از دست رفته شما به هیچ عنوان عودت نمیشه
    تمام مراحل اون به چند جلسه حضوری ختم میشه و زمان بر نیست.

ولی باز هم با توجه به تجربه:
    اینکه مشکل یا ناراحتی شما بخش عمده اون برمیگرده به تنبلی بخش تفکیک صوتی مغز و شما عملآ با این دسته ابزارها این بخش بسیار مهم از مغز رو برای همیشه تنبل خواهید کرد و بهتره که بهش عادت بدید که باید بشنوه، باید تفکیک کنه، باید تشخیص بده مثل روز اولی که هنگام تولد کنار شما به عمد سرو صدا میکردند که این بخش از مغز شما از روز اول فعال بشه و حالا شما باید خودتون اینکار رو بکنید نه . . .

ببخشید بابا بزرگی شد اما هدفونهای تو گوشی مدلهای ارزون قیمت 20 تومن داره تا . . . و هدفونهای نویزکنسلینگ اکتیو هم از 80 تومن داره تا . . .

برای راهنمایی بیشتر بهتره که بودجه و استفاده جانبی (غیر از حذف صدای محیط پیرامون) خودتون رو از این هدفون جدید بفرمایید

شما هم موفق باشید.

9. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عکس از قابش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودش:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    عکس از کنترلرش:
    کد:
    کد:
    عکس از فیشش:
    کد:
    راستی، اگه کسی از دوستان خواست قبل از اینکه بخره امتحان کنه، میتونیم قرار بزاریم تو تهران که تست کنه و خرید مطمئن تری داشته باشه.
    چاکریم
    آقا حسابی مبارکه،عجب عکس های خوفی گرفتی! بک گراندش منو کشته! کاش از جعبه هم عکس میگرفتی! من هم کلی رویوو تو سایتا از صداش شنیدم ولی عجیبه خیلیاشون گفته بودند زیر 100 دلار هدفونی بهتر از این ساخته نشده! و تازه گفته بودند خیلی از هدفونای گرون قیمت تر از خودشو هم با کیفیتش شرمنده میکنه! نگفتی پلیرت چیه؟ با چه اکولایزری گوش میدی؟ شاید با تغییر اکولایزر بتونی صدای داخواه رو بگیری!

11. 3 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فکر نکنم S5 با S4 از جهت نوع و کیفیت صدا فرق زیادی بکنه. هر چی تو نت گشتم چیز زیادی نتونستم پیدا کنم.

درباره مه شکن ( چراغ قوه قابش )نگفتی (آدم رو یاد این چراغ قوههای دست فروشهای مترو میندازه که انقدر تو چشمت میندازن تا مجبور بشی بخری)
    از من میشنوی دربارش تا یک ماه دیگه حداقل نمیشه نظر قطعی داد.
    آره منم جایی ندیدم مقایسه کرده باشه، همه جا سرسری نوشته بودن تقریبا همونه

چراغ قوه اش هم چیز خاصی نیست کاربردش نمیدونم دقیقا چی میتونه باشه! حالت sos هم داره lol

به هر حال بهتر بودقبل از انتخاب و خرید یه سرچ کوچولو توی نت درباره جنس صدای این هدفون میکردید
    باز هم تا جایی که در توان باشه کمک میکنم تا نتیجه دلخواهتون رو بگیرید البته امیدوارم این بار درس گرفته باشید که نباید عجله کرد و کم حوصله گی میشه پشیمونی و هدر دادن هزینه

در آخر تفاوت کیفیت قبل از بعد از Burn in برای Klipsch به این بستگی داره که هدفون چه تارخی از ساختش گذشته باشه و اینکه برای اطمینان 24 ساعت صبر کنید تا Burn in این هدفون به پایان برسه

شما هم موفق باشید.
    خیلی ممنون بابت راهنمایی های دقیقتون

راستش تو نت که زیاد گشته بودم و از شما و بقیه دوستان هم چیزایی شنیده بودم و میدونستم کلیپش چطور صدایی قراره داشته باشه... ولی اونقدرام پشیمون نیستم ... با قیمت خیلی خوبه محصول خیلی خوبی خریدم که خب استفاده هم داره صد در صد برام، ولی شاید خب یک هدفون دیگه برای یک سری دیگه آهنگام داشته باشم بد نباشه نمیدونم شایدم M50 گرفتم دقیقتر آهنگ گوش کردن رو گذاشتم برا خونه

چاکریم
    Last edited by musketeer; 08-11-2011 at 00:19.

13. 5 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا حسابی مبارکه،عجب عکس های خوفی گرفتی! بک گراندش منو کشته! کاش از جعبه هم عکس میگرفتی! من هم کلی رویوو تو سایتا از صداش شنیدم ولی عجیبه خیلیاشون گفته بودند زیر 100 دلار هدفونی بهتر از این ساخته نشده! و تازه گفته بودند خیلی از هدفونای گرون قیمت تر از خودشو هم با کیفیتش شرمنده میکنه! نگفتی پلیرت چیه؟ با چه اکولایزری گوش میدی؟ شاید با تغییر اکولایزر بتونی صدای داخواه رو بگیری!
    چاکریم
    آره دوربین خوبی داشت این دوستم منم شدیدا سوء استفاده گر فرصتو مغتنم شمردم و ... بک گراندشم از این دفتر پاپکوهاس
    جعبه اش که خب دقیقا چیزیه که تو سایتش هست:
    کد:
    فردا خودم هم یک عکس اضافه میکنم ازش به زیر همون پست.
    پلیرم آیتاچ نسل2 هست... Sana Fuze هم دارم که خب فرصت نشده به اون وصل کنم تست کنم..

حالا بیشتر ور میرم بهش به نتیجه دیگه ای رسیدم میگم

15. 3 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حتما با fuze هم تستش کن ! راستی من جایی شنیدم تا 150 ساعت هنوز صداش عوض میشه ! البته برا s4 که فکر نکنم خیلی با این فرقی داشته باشه .

17. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چاکرتیم
    والا فرقش با S5 که فقط توی کنترلرش هست.. روی کنترلرش کم و زیاد کردن صدا داره و دگمه play/pause که اگر 2بار فشار بدید میزنه آهنگ بعدی و اگر 3بار فشار بدید میزنه آهنگ قبلی! میکروفون هم که خب داره. عکساش رو پایین همین پست میزارم.
    ولی با S4 راستش نمیدونم، چون نداشتم و امتحان هم نکردم.. ولی مثل اینکه خیلی فرق نمیکنن از نظر صدا...
    در مورد فیک بودنش، خیلی بعید میدونم فیک باشه، هرچند قیمتش فوق العاده خوبه

آره واقعا این ماه تا حالا 2تا خبر خوب بهم رسیده، یکی شنبه شب که شما اینو معرفی کردی، یکی هم یکشنبه شب که فهمیدم 2شنبه یعنی امروز تعطیله با همون گارانتی که شما فرموده بودید گرفتم. بسته بندی و محتویاتش که دقیقا مثل چیزیه که تو سایتش زده. ریویو هم من جدی در این سطح و سطوح نیستم امروز هم فرصتی دست نداد آهنگ باهاش گوش بدم، ولی همون چند دقیقه ای که گوشیدم هنوزم به نظرم میاد صدای خیلی شفافی نداره، ولی بیس خیلی خوب و قوی و گرم، هرچند اضافه ای داره. البته شاید خیلیا خوششون بیاد ولی برای من اینکه صدا شفاف باشه خیلی مهمتره. یک سری هم عکس گرفتم پایین این پست میزارم شاید به درد بخوره

والا آقا رضا ما سر این داستان هدفون خریدن خیلی به شما زحمت دادیم. همش هم به در بسته میخوردیم دیگه اعصاب من تعطیل شده بود
    در مورد Burn in اش راستش من اطلاعاتی ندارم، یادمه یک بار فرموده بودید که باید با صدای مونو برن این بشه و ... اگر میشه یکم در این مورد توضیح بدید که اصلا برا اینکه من خریدم هم برن این لازم هست یا نه؟
    بعد راستش این دقیقا چیزی نیست که من میخوام هرچند از خریدم واقعا راضی ام چون نسبت به پولی که دادم محصول رویایی ای خرید کردم، ولی خب نسبت به آهنگهایی که من گوش میدم S5 واقعا بهترین گزینه نیست، (ولو اینکه کلا از نظر نسبت قیمت به کارایی شاید بهترین چیزی باشه که تو بازار ما موجوده) واسه همین شاید se215 رو سفارش بدم حالا بقول شما یکم زمان بگذره ببینیم چطور میشه

چاکریم خلاصه

محتویات جعبه اش، خود ایرفون ها هست، یک قاب حمل و نقل و 4جفت سری اضافه و یک گیره که به لباس وصل بشه. قابش خیلی جالب و خوش ساخته من خیلی ازش خوشم اومد! روش چراغ قوه هم داره lol

دیشب خونه دوستم بودم از دوربینش سوءاستفاده کردم یک تعدادی عکس از S5 گرفتم، گفتم شاید بدرد بقیه هم بخوره میزارم اینجا. یکم کیفیتشون رو کم کردم اگر کیفیت بالاترش لازم بود بفرمایید در خدمتم
    (بجای اون خط تیره ها بزارید: shahr**sakhtafzar بدون اون 2تا ستاره وسط! نمیدونم چرا فیلتر میکنه اینو!)
    عکس از قابش:
    کد:
    خودش:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    عکس از کنترلرش:
    کد:
    کد:
    عکس از فیشش:
    کد:
    راستی، اگه کسی از دوستان خواست قبل از اینکه بخره امتحان کنه، میتونیم قرار بزاریم تو تهران که تست کنه و خرید مطمئن تری داشته باشه.
    چاکریم
    دمت گرم بابت عکس ها اخ اخ گفتی تست من شدیدن پایه قرار گزاشتنم هر جا خواستی من میام

19. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •