تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 720 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام .اقا خیلی ممنون بابت لینکا . میشه یه دستگاه بلوری خوب معرفی کنی که ما بریم سراغش . واقعا خوب حالا که قراره پول داده بشه بزار خوبشو بگیریم . بعدش کدوم یکی از این لینکایی که دادید فروشندش بهتره و دیتاش بیشتر و کلا به نفع مشتری کار میکنه . ازشون هاردی بگیرم بهتره نه ؟؟؟

آقا یه سوال دیگه یکی از دوستان لینک قیمت های سری 2012 پاناسونیک رو گذاشتند از استاتید اهل فن میشه کمک بخوام که یه حساب کتاب سر انگشتی بکنن و قیمت ها رو به تومن خودمون بگن تا یه مقایشه کوچیک بتونیم داشته باشم .
    Panasonic 2012 Plasma HDTV Prices Leaked?
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

65″ VT50: $3999
    55″ VT50: $2499
    65″ GT50: $3499
    60″ GT50: $2599
    55″ GT50: $2099
    50″ GT50: $1799
    65″ ST50: $2999
    60″ ST50: $2099
    55″ ST50: $1699
    50″ ST50: $1399
    60″ UT50: $1799
    55″ UT50: $1399
    50″ UT50: $1099
    42″ UT50: $799

اینم بهم کمک کنید بیشتر ممنون میشم . من الان دیگه خرید 42vt30 قطعی شده برام . حالا اگر حساب حساب کنم مثلا اگر الان مثلا این سری 2012 تو بازار بود و من میخواستم بخرم بهتر بود همین 42vt30 رو بخرم یا مثلا 50st50؟؟؟؟
    اساتید میشه قیمت ها رو به حال حاظر به صورت تقریبی به پول خودمون برای این تی وی ها بزارید که مزنه کمی دستمون بیاد .از نظر کیفیتی vt30 بالاتره یا st50 .حالا ما دیگه اسمی از vt50 نمیبریم دلیلش اینکه قده این حرفا نیستیم .تشکر فراوان .
    در مورد دستگاه بلوری شما اول بودجه را مشخص کنید .

در مورد فرو شندگان من خودم به شخصه قبلا از اولی خرید کردم و خیلی راضی بودم . از اون 2 نفر دیگه خرید نکردم
    فقط اینکه لیست کدومشون کاملتره مهم نیست مهم اینه که کدومشون بیشتر فیلم هایی که شما بخواهین رو داشته باشن . لیست هر 3 تاشونو بگیرین و مقایسه کنید . در ضمن در مورد مارک بلوری هم قبل خرید سوال کن .

در مورد اینکه روی هارد بهتره یا روی دیسک بستگی داره ... روی هارد بگیرید با وجودی که الان قیمت هارد 2 برابر شده هنوز از روی دیسک یکم ارزون تره ولی خوب دیسک رو راحت با بلوری پلیر تماشا می کنید ولی از روی هارد یا باید از یک کامپیوتر یا لپتاپ مناسب ( با کارت گرافیک بالا جهت پخش 3ِd استفاده کنید . تازه خروجی 3d از روی pc دردسر داره) یا از یک مدیا پلیر قوی که بتونه ایمیج بلوری یا فولدر بلوری رو از روی هارد منودار پخش کنه.به طور کلی برای 90% مردم الان خرید روی دیسک به صرفه تره چون این دردسر هارو نداره

قیمت های مدل 2012 پاناسونیک هنوز مشخص نیست چون هنوز عرضه نشده و اعداد اون لینک هم اون هم فقط حدس و گمانه . تا این مدل ها به ایران برسه حدود 1 سال زمان مونده ( خیلی زود بیاد آخر تابستونه ) تا اون موقع هم که قیمت دلار ممکنه سر به جهنم بزنه .

2. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مطلبی در مورد نوع خاصی از فن ها به نام فنهای بدون پره یا bladless fan که تکنولوژی بسیار جالبی داره رو خوندم که گفتم بد نیست اینجا بذارم
    این نوع فن ها که اولین بار در سال 2009 توسط James Dyson ساخته شد به Dyson Air Multiplier هم معروفند و در ساخت اونها پره یا Blade استفاده نشده!

نحوه کار این فنها در شکل زیر کاملا توضیح داده شده :

این فن ها میتونن به راحتی تا 25 لیتر بر دقیقه فلوی هوای خروجی داشته باشند.
    البته سایز این فنها تا جایی که من دیدم بزرگ بودند و در حد فن هایی که بشه پشت TV کار گذاشت ندیدم ولی اگه ساخته شده امیدوارم پاناسونیک در تلوزیون های خود ازین گونه فن ها استفاده کنه
    اینروهم اضافه کنم که این تکنولوژی اینقدر جا افتاده و معمول شده که حتی در ایران(!) هم میتونید اینگونه فن هارو خریداری کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جناب Alucard اگه توضیحی دارند خوشحال میشم.
    Last edited by arash_a59; 09-02-2012 at 18:53.

4. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یعنی اگه زیرنویس نباشه باز گزینه زیرنویس به صورت off میاد ولی قابل تغییر نیست. پس یک کاستی دیگه سریR مشخص شد! از زیرنویس هم زدن!!! میشه این زیرنویس رو دانلود کنید مطمئن بشم از جانب زیرنویس مشکلی نیست. لطفاً یه عکس از منوی زیرنویس بگیرید ببینم دقیقاً همون جایی هست که من چک میکنم.

خیلی ممنونم.
    یه پست نوشتم ارسال هم کردم ولی نوشت بعد از تایید مدیر ثبت خواهد شد ئالا این چی بود دیگه نمیدونم
    مدیرا لطف کنن ائن پست رو تایید کنن
    تو اون پست این فیلم که از تی وی خودم بود و با اون زیر نویسی که دادی رو برات گذاشتم فقط چون زیر نویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد اگه خواستی بده با زیرنویس انگلیسی برات تست کنم

6. 4 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

ممنونم جناب unepus . .
    میشه شما یه چند تا بلوری پلیر خوب معرفی کنید از ارزون ترینش تا گرون ترینش اونایی که به درد بخورترن . اومدم براتون پیغام خصوصی بزارم که نشد . میشه اسم تمام فیلم های دو بعدی و سه بعدی بلوری که بهنظرتون جالب و قابل دیدن بود رو بهم معرفی کنید میخوام از همون لینک اولی خرید کنم . فقط تا جایی که میشه فیلم خانوادگی باشه . اگر گزینه ای بود که واقعا عالی بود ولی برای خانواده مناسب نبود ممنو نمیشم زحمت بکشید و ذکر کنید . عذر میخوام . زیاد عجله ای نیست هر وقت که حوصله داشتید . تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

[QUOTE=siamak_mu;6828697]بله کلاً پلاسما رو نمیشه مانیتور کرد.
    این مشکل تو VT30 کمتر از پلاسماهای قدیمی تر دیده میشه. فقط تا 100-200 ساعت اول من به چشم دیدم سریع جا مینداخت ولی بعدش یه بازی فوتبال بشینی با لوگوی ثابت شبکه سه ببینی مشکلی پیش نمیاد. در واقع خیلی کم پیش میاد که ساعت ها یه تصویر ثابت بمونه رو صفحه. شما فیلم هم ببینید وسطش پیام بازگانی میره و لگو حذف میشه. فوتبال هم همین طور بین دو نیمه پیام هست. نوار مشکلی بالا و پایین فیلم هم برای یه فیلم سینمایی مشکلی ایجاد نمیکنه اگه نشه 2-3 تا فیلم پشت سر هم.
    قبل من قیمت کف خریدم 2880 الآن دوستان میگن تا 3750 رفته. برید سایت بانیان نمایندگی های خیابون جمهموری زنگ بزنین قیمت بگیرید.
    این تلویزیون وای فای داخلی نداره و از طریق دانگل USB امکان پذیر هست که تو ایران نیست اگه هم باشه بالای 150 تومن باید مایش باشه با این وضع دلار. ولی من تجربه ام رو از وایرلس با سینما خانگی بگم که برای 1080 مناسب نیست. برای 720 جواب میده. 1080 هم شاید اگه خیلی مودم نزدیک باشه جواب بده چون من با سیگنال نصف تست کردم و فاصله تقریباً 10 متری با مودم.
    فقط HX925 میتونه با VT30 رقابت کنه.

اقا اگه شده نزدیک 4 تمن پس تا قیمت HX925که زیاد فاصلهی نداره.تو کانفیگ داستگاه که نوشته داره وای فای داره
    البته اینو نوشته Wireless LAN Adaptor!
    ایا اون سونی که گفتید THX داره؟
    شما واس فای رو چطوری شیر کردید SAMBA یاFTP?
    یه سوال خارج از گوود/دلار برای کیا شده 1225 تمن؟اینکه رو هیچ قیمتی تاثیر نذاشته؟ کلا منتظر کاهش قیمت این دستگاها نباشیم؟

9. 2 کاربر از remix.hotel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این زیر نویسی که گذلشتیو من همنام با فیلم underwrold3 کردم و زدم تو پوشه ای که اکه فیلم توشه ولی چون زیرنویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد والا انگلیسی ها رو قشنگ و درست میاره
    رو فارسیشم دارم کار میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم میگم
    اینجا دوتافیلم هست که یکیش تو پوشش زیر نویس نداره و فقط فیلمه و اون یکی فیلم ,تو پوشش زیر نویسی که گفتی رو گذاشتم
    اگه خواستی با زیر نویس انگلیسی هم تست کنم بگو
    بابت عکس پنجره هم که افتاده تو تلوزیون پیشاپیش شرمنده نخواستم بزارم عصر جواب بدم
    یه پست نوشتم ارسال هم کردم ولی نوشت بعد از تایید مدیر ثبت خواهد شد ئالا این چی بود دیگه نمیدونم
    تو اون پست این فیلم که از تی وی خودم بود و با اون زیر نویسی که دادی رو برات گذاشتم فقط چون زیر نویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد اگه خواستی بده با زیرنویس انگلیسی برات تست کنم
    دوست عزیز یه دنیا ممنونم. نخیر نیازی نیست با همین فیلمی که گرفتید همه چی برام روشن شد. برای سری R گزینه زیرنویس وجود نداره! حالا چرا... خدا میدونه. اون گزینه های دیگه هست ولی زیرنویس نیست.
    خیلی زحمت کشیدی دوست خوبم پنجره هم مشکلی نبود اصل ماجرا برام مهم بود که به خوبی فیلم گرفته بودید. امیدوارم از تلویزیونتون نهایت لذت روببرید.

اقا اگه شده نزدیک 4 تمن پس تا قیمت HX925که زیاد فاصلهی نداره.تو کانفیگ داستگاه که نوشته داره وای فای داره
    البته اینو نوشته Wireless LAN Adaptor!
    ایا اون سونی که گفتید THX داره؟
    شما واس فای رو چطوری شیر کردید SAMBA یاFTP?
    یه سوال خارج از گوود/دلار برای کیا شده 1225 تمن؟اینکه رو هیچ قیمتی تاثیر نذاشته؟ کلا منتظر کاهش قیمت این دستگاها نباشیم؟
    خوب داره ولی برای سری R حذف شده و باید جدا خریداری بشه. روی سری های اروپایی موجود هست. من برای سینما خانگی به صورت معمولی که یک فولدر رو شیر میکنیم شیر کردم! هم کامپیوتر های دیگه روی شبکه میتونن فولدر رو ببینن هم دستگاه بلوری پلیر.
    برای از ما بهترون!

11. 4 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام یعنی اگه زیر نویس فارسی باشه پخش نمیکنه مگه منو فارسی نداری
    یا فونت فارسی نمیخونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خوب داره ولی برای سری R حذف شده و باید جدا خریداری بشه. روی سری های اروپایی موجود هست. من برای سینما خانگی به صورت معمولی که یک فولدر رو شیر میکنیم شیر کردم! هم کامپیوتر های دیگه روی شبکه میتونن فولدر رو ببینن هم دستگاه بلوری پلیر.
    برای از ما بهترون! [/QUOTE]
    اقا همشو که جواب ندادی

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اقا همشو که جواب ندادی
    اگه منظورتون مد THX هست نمیدونستم که جواب ندادم. جایی ندیدم گفته باشن داره. تو تاپیک HX925 سؤال بفرمایید بهتر جواب خواهید گرفت.

15. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راهنمای فارسی بلوری پلیر BDT-110 پاناسونیک موجوده ؟؟ درضمن مگه این دستگاه نباید ژاپنی باشه (پشتش نوشته ساخت چین!!!)؟؟

17. این کاربر از mvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •