سرعتش بین 180kb/s تا 200kb/s هست
اما یهر 30 تا 60 دقیقه سرعتش واقعی میشه یعنی 64kb/s و باید یک بار اینترنت رو قطع کنی و دوباره وصل بشی تا سرعتت بره بالا
اما با ترفندی که آقای maskot گفته این مشکل حل میشه
سرعتش بین 180kb/s تا 200kb/s هست
اما یهر 30 تا 60 دقیقه سرعتش واقعی میشه یعنی 64kb/s و باید یک بار اینترنت رو قطع کنی و دوباره وصل بشی تا سرعتت بره بالا
اما با ترفندی که آقای maskot گفته این مشکل حل میشه
کیفیت سرویس های نا محدود چطوره ؟میارزه ۱مگ بگیرم؟(۵۱۲ با ۱مگ خیلی فرق میکنه؟)
این که واسه سرویس نامحدود نوشتن ۱ به ۸ یعنی باقیه سرویسا ۱ به ۱ هست؟
لطفا اونایی که نامحدود دارن یه گزارشی بدن
منم شدیدم به یه پاسخ کامل نیاز دارم چون داره سرویسم تمام میشه میخام نامحدود بگیرم هر یک از دوستان اگه داره لطف کنه یکم توضیح بده سرعت چطوره دمتون گرم
دوست عزیز یه زحمت بکشید سه چهار صفحه اخر تاپیک رو مطالعه کنید هم به جوابتون می رسید هم نظر همه دوستان درباره سرویس هاشون مطلع میشید و می تونین انتخاب درست انجام بدین
داداش من به مشکل برخوردم ، چرا ایدی یاهوتو پیغام ندادی بهم ؟
منو داداشم دو تا اتاق جدا داریم ، داداشم کامپیوتر داره من لب تاپ ، مودم تو اتاق داداشم هست و کامپیوتر داداشم با کابل لَن به مودم کانکت هست ، من هم لب تاپ دارم تو اتاق خودم با وایرلس به مودم کانکت هستم.
تنظیمات مودم رو بریج هست، کانکت به مودم در هر دو سیستم برقرار هست (یکی با کابل لَن یکی هم با وایرلس) حالا میمونه کانکت به اینترنت :
رو ویندوز کامپیوتر داداشم یک کانکشن هست که وصل میشه به اینترنت
رو ویندوز لب تاپ منم یک کانکشن هست که وصل میشه به اینترنت
=======> هر وقت کانکشن کامپیوتر کانکت شد ، کانکشنی که رو لب تاپ هست کانکت نمیشه ارور 691 میده <===========
چطور میتونم همزمان هر دو سیستم (کامپیوتر داداشم و لب تاپ خودم ) رو از طریق بریج کانکت کنم؟
Last edited by evil_hackerz2000; 25-02-2013 at 21:22.
این صفحاتو خوندم ولی در مورد ۱مگ نامحدود چیزی ندیدم. بگزریم, من تو ساخت کانکشن مشکل دارم لطفا رهنمایی کنید:
![]()
آخرش خودم 256 نا محدود گرفتم سرعت دانلود با idm 100kb
با توجه به گفته دوستان 512 هم سرعت دانلود 200 kb
. احتمالا همینجوری تصاعدی بالا میره ،تازه اخبارم اعلام کرد که به مشترکین 2 نوع سرویس داده میشه
یا 1- سرعت بیشتر 2- حجم ترافیک بیشتر
ولی من مطمئنم از این کارشون پشیمون میشن چون ملت همه خوراکشون دانلوده حسابی سرعت ها پایین میاد پس از این فرصت استفاده کنین
در ضمن سرعت 256 بعد همون چند دقیقه به 35 kb تقلیل میابه
در ضمن اون راه حل دوستمون هم جواب داد دمت گرم![]()
درمورد طرح کمپین که میگید یه توضیح میدید ؟
منظور طرح های تشویقی یا هدیه هست؟
دوست عزیز من زیاد با ایدیم ان نمی شم بهتره همینجا تو فروم یا پیغام خصوصی کارتون رو بگین تا اگه تونستم کمکتون کنم
مودم فقط رو یه کامپیوتر به اینترنت می تونه وصل بشه شما دو راه داری یکی اینکه مودم رو در حالت pppoe قرار بدی که در اون صورت مشکل کانکت کردن حل میشه ولی اگه نا محدود داشته باشی دیگه نمیتونی از ترفند استفاده کنی و باید برا رفع محدودیت هر بار مودم رو خا موش روشن کنی یا بری تو تنظیماتش از اونجا دیسکانکت کنی
اما راه دوم اینه که کامپیوترتون رو با هم شبکه کنید یه کارت شبکه وایرلس برا pc می خرید و pc و لپ تاپ رو با هم شبکه می کنید سپس با یکی از کامپیوتر ها به اینترنت وصل می شید و کانکشن اینترنت رو share می کنید و تو کامپیوتر دیگه default gateway رو ip کامپیوتری که به اینترنت وصله رو می دین که در این صورت هر دو کامپیوتر اینترنت دار می شن
البته این دو راهی بود که به ذهن من رسیده اگه دوستان راهه دیگه هم بلدند دوستمون رو راهنمایی کنن
Last edited by maskot; 25-02-2013 at 22:31.
سلام_ من برای کار با این برنامه (alarm clock pro) به یه مشکلی برخوردم
فایلی رو که گفته بودید با دقت با فرمت bat ذخیره کردم
تو قسمت open a file نمی تونم فایل که با فرمت bat ذخیره کردم انتخاب کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)