ممنون
راستش من داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم که به این پست شما برخوردم:
فکر کنم پست 4396 هست
میشه یه کم توضیح بدین؟
یه دنیا تشکر![]()
ممنون
راستش من داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم که به این پست شما برخوردم:
فکر کنم پست 4396 هست
میشه یه کم توضیح بدین؟
یه دنیا تشکر![]()
من از earpod آیفون استفاده کردم ولی اصلان جواب نیست. برای مثال پیش خودم فکر کردم Beats Powerbeats که تو بازار ایران از همه بیتس ها گرون تره، خوبه اما فک کنم این هدفونا فقط بیس خوبی دارند قابلیت تفکیک خوب ندارند.بعد دیدم یه هدفون دیگه هم هست تو بازار به اسم Harman kardon EI که اونم که با توجه به نموداراش نمیدونم به کار من میاد یا نه؟
درسته، نمره خوبی نداره. ولی در مقابل cx300 بهتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هرحال در نظر بگیرید که اگر از خارج کشور توانایی تهیه دارین، مطمئناً گزینه های دیگه ایی توصیه می شه که توی صفحه قبل معرفی کردم.
من هم مثل شما علاقه مند به سبک الکترونیک و ترانس و هاوس هستم
ولی فکر میکنم در مورد بیس پانچی دارید اشتباه میکنید و این بیس مناسب سبک الکترونیک نیست
تا اونجا که من صفحات این تاپیکو خوندم دوستان میگفتن هدفونهای t-jays بیس پانچی داره و بنده هم چند روز پیش یکی از این هدفونها رو در مجتمع پایتخت تست کردم.آهنگ مورد نظر هم از کارهای dj Armin van buuren که با بیس عمیق شروع میشد.اجرای بیس توسط این هدفون واقعا ضعیف و ناامید کننده بود و به نظرم اصلا نتونست از پس اجرای آهنگ اکترونیک مورد نظر بربیاد.
نه متاسفانه. دستم کوتاهه
این لینکو قبلا بررسی کردم. تو این چند روزه که دنبال ایرفون بودم کلی اصطلاحات جدید یاد گرفتم که خیلی خوبه.
متاسفانه این سایت هنوز یه رویو از cx300 II رو که گفته میشه 25 تا 30 درصد نسبت به نسخه اولیه بهبود داشته رو نذاشته. مدل اولیه cx300 این مشکل رو داشت که بیس قویش به تریبلش می چربید و آهنگ رو گنگ می کرد که با توجه به نقد هایی که خوندم مثل اینکه توی ورژن دوم cx300 این مشکل حل شده و این لینک هم فقط نسخه اول cx 300 رو داره. توی بقیه فروم هاشم نتونستم ریویو خوبی از نسخه دومش پیدا کنم
ولی در کل نمی خوام زیاد وسواس به خرج بدم. چون وسواس زیاد خرید رو دردناک می کنه و نمی ذاره آدم از جنس خریداری شده لذت ببره. واسه همین به زودی میرم و یه eph-50 یا cx300 II رو میگیرم. هر کدوم که شد ما را خوش آید فکر نکنم تفاوتشون اون قدر ها زیاد باشه.
فقط اینکه شکل eph-50 یه طور خاصیه که تا حالا تجربه استفاده ازشو نداشتم. نمی دونم توی گوش هام راحت هست یا نه و راحت بیرون می افته یا نه
ممنون rave جان![]()
راستش منم از اساتید همین سایت این مطلب رو خوندم که اگه بیس پانچی باشه، زودتر محو میشه و بنابراین توی آهنگ های شلوغ مثل الکترونیک تاثیر منفی روی فرکانس های بالاتر نمی ذاره و برعکس، بیس های بومی دیرتر محو میشن و فرکانس های بالاتر رو تحت تاثیر خودشون قرار می دن که یه چیز منفی هست
یعنی اگه جایی خوندیم که فلان هدفون با بیس قویش تریبل رو محو می کنه یا نا مفهوم می کنه احتمالا می شه گفت که بیس اون هدفون بومی هست
حالا ممکنه اشتباه از من باشه. اگه این طوره اساتید اصلاح کنن![]()
Last edited by whitewolf; 06-03-2014 at 23:54.
این تحلیل هم درسته ولی در نظر داشته باشد لذت بیس به بومی بودنشه به خصوص در آهنگ های الکترونیک که بیس از اجزای اصلیه آهنگه و با عدم اجرای صحیح اون شما لذتی از آهنگ نخواهید برد.همانطور که بنده در همان چند ثانیه اول متوجه شدم هدفون tjays به هیچ وجه از پس آهنگ الکترونیک مورد نظر برنیومد و البته قبلا هم به نتیجه مشابهی در مورد هدفون سنهایزر hd201 رسیده بودم که عملکرد خیلی ضعیفی در بیس داشت
به هر حال هیچ چیز بهتر از تجربه عملی نیست.اگر امکانش براتون هست یکی از هدفونهای t-jays رو با یک آهنگ الکترونیک که با بیس قوی شروع بشه تست کنید خودتان متوجه همه چیز خواهید شد.سعی میکنم آهنگ مورد نظرو برای استفاده دوستان آپ کنم
بله خب حرف شمام درسته و قبولش دارم
من خودم الکترونیک دوس دارم و بیس قوی که یه هدفون خوب با آهنگ های آرمین یا دیوید تولید می کنه رو با هیچی عوض نمی کنم
منتها هدفون هم باید آدم باشه دیگهمطمئنم قبول دارین که همینجوری بیس بیش از حدم آهنگ رو خراب می کنه. خلاصه هدفون داریم تا هدفون...هدفون بومی و پانچی داریم تا هدفون بومی و پانچی
آپلود کنین ما ام حتما استفاده می کنیم![]()
به نظرم خیلی ضعیفه در حد هدفون های خیلی معمولی !
کسی جایی تو تهران سراغ نداره که هدفون های ایرفون و داخل گوشی رو واسه تست گذاشته باشه یا حداقل اجازه تست یکی دو مذل رو بده؟
چون خدایی هر چقدرم آدم ریویو های خوب و مثیت بخونه بازم رضایت از صدا یه چیز سلیقه ای هست که واسه هر کسی متفاوت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)