تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 602 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راستیتش، برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع هستش. حتی اگر خودم هم به هدفونی گوش داده باشم، حتماً نظر ljokerl رو هم ذکر می کنم.
    جوکر به cx300 نمره پایینی داده و این در حالی که توی پست بالا، eph-50 و eph-20 رو به عنوان انتخاب های مناسبی توی بازه قیمتیشون معرفی کرده. ولی باز هم این رو در نظر بگیر، ما در مورد هدفون، 2 تا مطلب مجزا داریم، یکی کیفیت صدای هدفون و اونیکی سبک صدای هدفون (بحث کمیت و کیفیت هستش.).
    هر چند یاماها و سنهایزر توی این دو مدل، سبک صدای نزدیکی دارن، ولی مقدار بیس سنهایزر بیشتره مثل اینکه.
    ممنون
    راستش من داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم که به این پست شما برخوردم:

من اون هدفون رو چیز خاصی در موردش نخوندم، ولی یکی از افراد خیلی معتبری که می شناسم به مدل eph50 نمره بدی داده بود. هرچند همون فرد به eph100 نمره خیلی خوبی داده بود.
    فکر کنم پست 4396 هست

میشه یه کم توضیح بدین؟
    یه دنیا تشکر

2. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من از earpod آیفون استفاده کردم ولی اصلان جواب نیست. برای مثال پیش خودم فکر کردم Beats Powerbeats که تو بازار ایران از همه بیتس ها گرون تره، خوبه اما فک کنم این هدفونا فقط بیس خوبی دارند قابلیت تفکیک خوب ندارند.بعد دیدم یه هدفون دیگه هم هست تو بازار به اسم Harman kardon EI که اونم که با توجه به نموداراش نمیدونم به کار من میاد یا نه؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون
    راستش من داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم که به این پست شما برخوردم:

فکر کنم پست 4396 هست

میشه یه کم توضیح بدین؟
    یه دنیا تشکر
    درسته، نمره خوبی نداره. ولی در مقابل cx300 بهتره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به هرحال در نظر بگیرید که اگر از خارج کشور توانایی تهیه دارین، مطمئناً گزینه های دیگه ایی توصیه می شه که توی صفحه قبل معرفی کردم.

5. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت armin_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

rave
    برای سبک الکترونیک و ریتم های تند فکر کنم بیس پانچی مناسب هست دیگه درسته؟ پس با این اوصاف شما چی پیشنهاد میدین؟
    من هم مثل شما علاقه مند به سبک الکترونیک و ترانس و هاوس هستم
    ولی فکر میکنم در مورد بیس پانچی دارید اشتباه میکنید و این بیس مناسب سبک الکترونیک نیست
    تا اونجا که من صفحات این تاپیکو خوندم دوستان میگفتن هدفونهای t-jays بیس پانچی داره و بنده هم چند روز پیش یکی از این هدفونها رو در مجتمع پایتخت تست کردم.آهنگ مورد نظر هم از کارهای dj Armin van buuren که با بیس عمیق شروع میشد.اجرای بیس توسط این هدفون واقعا ضعیف و ناامید کننده بود و به نظرم اصلا نتونست از پس اجرای آهنگ اکترونیک مورد نظر بربیاد.

7. 2 کاربر از armin_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درسته، نمره خوبی نداره. ولی در مقابل cx300 بهتره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به هرحال در نظر بگیرید که اگر از خارج کشور توانایی تهیه دارین، مطمئناً گزینه های دیگه ایی توصیه می شه که توی صفحه قبل معرفی کردم.
    نه متاسفانه. دستم کوتاهه
    این لینکو قبلا بررسی کردم. تو این چند روزه که دنبال ایرفون بودم کلی اصطلاحات جدید یاد گرفتم که خیلی خوبه.
    متاسفانه این سایت هنوز یه رویو از cx300 II رو که گفته میشه 25 تا 30 درصد نسبت به نسخه اولیه بهبود داشته رو نذاشته. مدل اولیه cx300 این مشکل رو داشت که بیس قویش به تریبلش می چربید و آهنگ رو گنگ می کرد که با توجه به نقد هایی که خوندم مثل اینکه توی ورژن دوم cx300 این مشکل حل شده و این لینک هم فقط نسخه اول cx 300 رو داره. توی بقیه فروم هاشم نتونستم ریویو خوبی از نسخه دومش پیدا کنم
    ولی در کل نمی خوام زیاد وسواس به خرج بدم. چون وسواس زیاد خرید رو دردناک می کنه و نمی ذاره آدم از جنس خریداری شده لذت ببره. واسه همین به زودی میرم و یه eph-50 یا cx300 II رو میگیرم. هر کدوم که شد ما را خوش آید فکر نکنم تفاوتشون اون قدر ها زیاد باشه.
    فقط اینکه شکل eph-50 یه طور خاصیه که تا حالا تجربه استفاده ازشو نداشتم. نمی دونم توی گوش هام راحت هست یا نه و راحت بیرون می افته یا نه
    ممنون rave جان

9. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من هم مثل شما علاقه مند به سبک الکترونیک و ترانس و هاوس هستم
    ولی فکر میکنم در مورد بیس پانچی دارید اشتباه میکنید و این بیس مناسب سبک الکترونیک نیست
    تا اونجا که من صفحات این تاپیکو خوندم دوستان میگفتن هدفونهای t-jays بیس پانچی داره و بنده هم چند روز پیش یکی از این هدفونها رو در مجتمع پایتخت تست کردم.آهنگ مورد نظر هم از کارهای dj Armin van buuren که با بیس عمیق شروع میشد.اجرای بیس توسط این هدفون واقعا ضعیف و ناامید کننده بود و به نظرم اصلا نتونست از پس اجرای آهنگ اکترونیک مورد نظر بربیاد.
    راستش منم از اساتید همین سایت این مطلب رو خوندم که اگه بیس پانچی باشه، زودتر محو میشه و بنابراین توی آهنگ های شلوغ مثل الکترونیک تاثیر منفی روی فرکانس های بالاتر نمی ذاره و برعکس، بیس های بومی دیرتر محو میشن و فرکانس های بالاتر رو تحت تاثیر خودشون قرار می دن که یه چیز منفی هست
    یعنی اگه جایی خوندیم که فلان هدفون با بیس قویش تریبل رو محو می کنه یا نا مفهوم می کنه احتمالا می شه گفت که بیس اون هدفون بومی هست
    حالا ممکنه اشتباه از من باشه. اگه این طوره اساتید اصلاح کنن
    Last edited by whitewolf; 06-03-2014 at 23:54.

11. 2 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت armin_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

راستش منم از اساتید همین سایت این مطلب رو خوندم که اگه بیس پانچی باشه، زودتر محو میشه و بنابراین توی آهنگ های شلوغ مثل الکترونیک تاثیر منفی روی فرکانس های پایین تر نمی ذاره و برعکس، بیس های بومی دیرتر محو میشن و فرکانس های پایین تر رو تحت تاثیر خودشون قرار می دن که یه چیز منفی هست
    حالا ممکنه اشتباه از من باشه. اگه این طوره اساتید اصلاح کنن
    این تحلیل هم درسته ولی در نظر داشته باشد لذت بیس به بومی بودنشه به خصوص در آهنگ های الکترونیک که بیس از اجزای اصلیه آهنگه و با عدم اجرای صحیح اون شما لذتی از آهنگ نخواهید برد.همانطور که بنده در همان چند ثانیه اول متوجه شدم هدفون tjays به هیچ وجه از پس آهنگ الکترونیک مورد نظر برنیومد و البته قبلا هم به نتیجه مشابهی در مورد هدفون سنهایزر hd201 رسیده بودم که عملکرد خیلی ضعیفی در بیس داشت
    به هر حال هیچ چیز بهتر از تجربه عملی نیست.اگر امکانش براتون هست یکی از هدفونهای t-jays رو با یک آهنگ الکترونیک که با بیس قوی شروع بشه تست کنید خودتان متوجه همه چیز خواهید شد.سعی میکنم آهنگ مورد نظرو برای استفاده دوستان آپ کنم

13. 2 کاربر از armin_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این تحلیل هم درسته ولی در نظر داشته باشد لذت بیس به بومی بودنشه به خصوص در آهنگ های الکترونیک که بیس از اجزای اصلیه آهنگه و با عدم اجرای صحیح اون شما لذتی از آهنگ نخواهید برد.همانطور که بنده در همان چند ثانیه اول متوجه شدم هدفون tjays به هیچ وجه از پس آهنگ الکترونیک مورد نظر برنیومد و البته قبلا هم به نتیجه مشابهی در مورد هدفون سنهایزر hd201 رسیده بودم که عملکرد خیلی ضعیفی در بیس داشت
    به هر حال هیچ چیز بهتر از تجربه عملی نیست.اگر امکانش براتون هست یکی از هدفونهای t-jays رو با یک آهنگ الکترونیک که با بیس قوی شروع بشه تست کنید خودتان متوجه همه چیز خواهید شد.سعی میکنم آهنگ مورد نظرو برای استفاده دوستان آپ کنم
    بله خب حرف شمام درسته و قبولش دارم
    من خودم الکترونیک دوس دارم و بیس قوی که یه هدفون خوب با آهنگ های آرمین یا دیوید تولید می کنه رو با هیچی عوض نمی کنم
    منتها هدفون هم باید آدم باشه دیگه مطمئنم قبول دارین که همینجوری بیس بیش از حدم آهنگ رو خراب می کنه. خلاصه هدفون داریم تا هدفون...هدفون بومی و پانچی داریم تا هدفون بومی و پانچی
    آپلود کنین ما ام حتما استفاده می کنیم

آخر فروم باز Alishmas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مبارک باشه
    دقیقا مشکلتون با بیسش چیه؟
    به نظرم خیلی ضعیفه در حد هدفون های خیلی معمولی !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی جایی تو تهران سراغ نداره که هدفون های ایرفون و داخل گوشی رو واسه تست گذاشته باشه یا حداقل اجازه تست یکی دو مذل رو بده؟
    چون خدایی هر چقدرم آدم ریویو های خوب و مثیت بخونه بازم رضایت از صدا یه چیز سلیقه ای هست که واسه هر کسی متفاوت هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •