تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 503 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

والا خانواده با ماشین کارکرده کاملا مخالف هستند ، تصمیم گرفتم که ماشین صفر بگیرم ، احتمالا سمند،فروش فوری که فقط ef7 داره درسته؟؟
    که اونم از تو سایتش که میرم زده ظرفیت رنگ تکمیل شده!!!!! به نظر شما اصلا میشه اینجوری خرید کرد؟؟ یعنی اینترنتی؟؟تا حالا کسی بوده اینجوری خرید کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟ یا باید برم نمایندگی ها رو زیر و رو کنم؟؟؟
    ممنونم که وقت گذاشتید
    براي خريد ماشين عجله نكنيد ارزون تر خواهد شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

2

آخه پراید چی داره که شرف داشته باشه به تیبا؟؟؟تعادل تیبا اصلا با پراید قابل مقایسه هست؟؟؟هندلینگ پراید؟؟؟...تیبا مخلوط ال90 وریو و پراید هست و درکل توی رنج قیمتش جالبه و کم مصرف هم هست..MVM چی داره که 20 بدهی بالاش!!!!آدم توش میخاد بالا بیاره،ولی اتاق تیبا لااقل جادارتره و میشه توش نفس کشید
    اگه صفر میخری بنظرمن تیبا بهتره!!!چرا ایشون هزینه های احتمالی ماشین دسته دو را در نظر نمیگیرن!!!!ماشین صفر لااقل دلت خوشه اگه موتورش ایرادی داشت گارانتی یک کاریش میکنه ولی کارکرده چی؟؟؟آخه ریو کارکرده بخره که فردا روزی کلی پول قطعه بده که اونم بزور گیر میاد،..اگه کارکرده میخری لااقل همون206 یا پژو وسمند بخر که همه چی اش راحت گیرمیاد
    اول اینکه من نمیخوام اصلا و ابدا از پراید دفاع بکنم... و چیزی مسخره تر از این وجود نداره ... فقط نظر شخصیمو گفتم ... و شخصا حاضرم سوار پراید بشم اما تیبا میبینم اصلا حالم بد میشه ... چندش آوره برام ... اکثرا" هم دیدم با من موافقند و تیبا رو اصلا ماشین حساب نمیکنند .... چیزی هم که من متوجه شدم اینه که افرادی که تیبا سوار میشند فقط به دلیل اینکه با پول کمتر خواستند ماشین دیگه ای بجز پراید و پیکان و هر چی که قبلا داشتند سوار بشند و جدیدتر باشه ! توی پست قبلیم هم گفتم از همه ی ماشینای ایرانی بدم میاد و حالم بهم میخوره .... باور کن من از 80 درصد خودروهای خارجی موجود در ایران هم حتی خوشم نمیاد ...!

برای تیبا (صفر) 3 4 تومن باید بیشتر از خرید یه پراید صفر بدی
    فروش دست دوم نداره و در مقابلش پراید بیشترین و سریع ترین فروش رو داره ....
    دیزاین تیبا =
    سر و صدا داخل ماشین خیلی زیاده... علاوه بر صدای موتور ، کلاج و فرمون و کمک ها و .... هم صدا میده ، سرعت های بالا صدای باد هم میپیچه .
    کلاج و فرمون سفته
    کیفیت داشبورد و ادوات داخلی مزخرف تر و زشت تر از پراید....
    هیچکدوم از درهاش چفت بسته نمیشه ، همیشه فکر میکنی بازند !!!!
    ترمز abs ـش هم من شنیدم مشقیه. هم چنین از افرادی که این ماشین داشتند شنیدم بدنه نیز بسیار ضعیفه و مخصوصا سپرها بسیار آسیب پذیره یعنی از این نظر هم برتری ای به پراید نداره... از کولر و بخاریشم بعضا" گلایه مند هستند.
    قطعاتش از پراید گرون تر و نایاب تره
    به رغم گفته ی شما در سرعتهای بالا اصلا هم تعادل خوبی نداره ...
    از نظر فنی هم بجز حجم و قدرت موتور برتری آنچنانی ای به پراید نداره ... امکانات هم نداره آخه ...

شما هم از نوع لحنتون من حدس میزنم خودتون تیبا دارید و تعصبی ناشی از اینکه ماشین خودتونه دارید !

اولین بار هم هست که میشنوم اسم تیبا رو در کنار ال 90 میارند ! اصلا ال 90 و ریو یک خودروی جهانی محسوب میشند و در همه ی جای دنیا بازار داشته اند .... اما تیبا؟! به ریو هم ربطی نداره! (بجز کمی تشابه قطعاتی) فقط چون تولید تیبا تقریبا هم زمان با توقف تولید ریو بوده سایپا اینو جایگزین اون کرده .... که جایگزین بسیار بدی هم بوده ... و قیمتشون کاملا گویای امر هست .... ریو مدل آخرش 90 در حدود 30 و بالاتر فی میخوره اما تیبا 93 صفر کیلومتر 23 24 میشه ... تیبا رو حتی جایگزین و نوع پیشرفته ی پراید هم نمیشه محسوب کرد ... پراید اصل و نسب داره .... و اصالت و گذشته اش به فورد فستیوا دهه ی 80 برمیگرده ... البته پراید محصولی بوده که کمپانی های دیگه هم مدلی از این خودرو رو داشتند .... شرکت مزدا با نام مزدا 121 و کیا پراید ...و در همون دهه 80 از NCAP مجوز تردد در اروپا را داشته اما هیچوقت هیچ سازمان ایمنی بین المللی تیبا رو در حدی ندونسته که حتی تستش کنه .... تیبا ماشینیست من درآوردی که هیچ جا بجز ایران اسمش به گوش جهانیان نخورده و از خودروسازان ملعون ایران که اوج هنرنماییشون فروش خدا تومن ماشینای با تکنولوژی 20 سال گذشته ی فرانسه (و نه با قطعات اصل بلکه تقلبی و چینی و آآشغال) به ملت بخت برگشته ی ایرانیه ... در حالیکه همون ماشینو به عراقیهای عزیز دل عاغا با قیمت دهها برابر پایین تر میدهند و بماند که کیفیت ماشین های صادراتی ایران خودرو و سایپا با کیفیت ماشینایی که برای مصرف کننده ی ایرانی ساخته میشه دارای تفاوتیست چشمگیر ...

چرا ایشون هزینه های احتمالی ماشین دسته دو را در نظر نمیگیرن!!!
    چون دوستمون گفته بود پولش 23 24 هست و بجز پراید که الان دارند و میخوان عوضش کنند + تیبا + ام وی ام 110 گزینه ای در این رنج قیمت نمیمونه که بخواد در موردش صحبت بشه .... و مدلهای پیشنهادی به ایشون میشه مدلای چند سال کارکرده ی ماشینهایی که در موردشون بحث شد ...
    Last edited by banii; 08-05-2014 at 20:06.

3. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان بحثهاي مقايسه اي و كل كل كردني رو فراموش كنيد. همه نظرات راجع به خودرو ها داده شد.

موضوع اصلي گم ميشه.

قيمتها ظاهرا درحال تنزله درسته

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان بحثهاي مقايسه اي و كل كل كردني رو فراموش كنيد. همه نظرات راجع به خودرو ها داده شد.

موضوع اصلي گم ميشه.

قيمتها ظاهرا درحال تنزله درسته
    تو این چند روز گذشته ماشین قیمتش نرم تر شده
    دلیل اصلیش هم نبودن خریدار توی بازاره
    قیمت یکباره میلیونی بالا رفت و بازار فعلی کشش چند باره افزایش قیمت را نداشت
    الان فقط تنها کسانی خرید دارند که واقعا ماشین لازمند
    از طرفی قیمت طلا و ارز هم کمی در حال پایین اومدنه که توی بازار بی تاثیر نبوده ,مخصوصا استفاده خودروسازان از ارز مبادله ای برای تولید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

با نهایت بودجه 25تومن 206 تیپ2 مدل 88 یا ریو 88 یا سمند lx مدل 90 .206 تیپ 5 ام که تو مدل 87 این خیلی سخت گیر میاد. خرج و مصرف ماشینم بذام مهمه.چی بگیرم بهتره ؟لطفا یکی یه تو ضیح کامل بهم بده؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_es66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    در قفس تن (مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک)

پيش فرض

من 30 تومن دارم میخوام 206 بگیرم چه تیپی با این قیمت مناسبه مدل 89 90

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

با نهایت بودجه 25تومن 206 تیپ2 مدل 88 یا ریو 88 یا سمند lx مدل 90 .206 تیپ 5 ام که تو مدل 87 این خیلی سخت گیر میاد. خرج و مصرف ماشینم بذام مهمه.چی بگیرم بهتره ؟لطفا یکی یه تو ضیح کامل بهم بده؟؟

206 :

اگه جوون پسند بودن و زیبایی داخلی و خارجی ماشین برات مهمه 206 همون تیپ 2 ـش هم بهتره ...
    تیپ 5 همون طور که خودتون گفتید این قیمتی سخت پیدا میشه و با کارکرد بیشتر... بهتره سراغش نرید

ریو :

ریو مصرف کمی داره ، استهلاکش کمه اما قطعاتش کمی گرونه و کمی نایاب این یعنی اگه به خرج بیفته پس ماشین کم خرجی هم نیست... (ولی استهلاکش از 206 پایینتره ! )
    با موتور 1500 سی سی و 16 سوپاپ از 206 (تیپ 2) 8سوپاپه 1400 سی سی شتاب مقبول تری رو برای شما به ارمغان میاره...
    در این ماشین داشبورد و ادوات داخلی ماشین بسیار خشک و بی کیفیت و ساده هستند و ممکنه بعد از مدتی از داشتن این ماشین حس خوبی نداشته باشید از نشستنش ... که از این نظر امتیاز رو باید به 206 و گزینه ی دیگتون سمند داد...

سمند : با توجه به اینکه مصرف کم ماشین براتون مهمه بهتره کلا حذفش کنید از مواردتون
    بجاش بهتره به 405 موتور tu5 فکر کنید .

اگه توضیحات بیشتر لازم دارید بهتره گوگل یک سرچ بکنید میتونید مقایسه ی همه ی ماشینای تولید داخل رو ببینید ....

9. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امروز یکی از آشناهامون که کارش خرید و فروش ماشین هست گفت که همسایشون میخواد ماشینشو بفروشه،
    رفتم دیدمش،206 تیپ 2 مدل 84 رنگ نقره ای با کارکرد واقعی 93000 تا بدون رنگ و خط و خش، واقعا رنگ ماشین خیلی زنده بود،میده 21500 حالا شاید کمتر هم بده،اون دوستمون هم که کارش ماشینه تاییدش کرده بدفرم!!!! یعنی با این دوستمون 20 تا 206 دیده بودیم از هر کدوم یه ایرادی میگرفت اما حالا مدام از این تعریف میکنه،نظر شما چیه؟؟؟اگر واقعا ماشین سرپایی باشه ارزش داره با این قیمت؟؟؟بعدا بخوام بفروشم چقدر ضرر میکنم؟؟
    ممنونم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

امروز یکی از آشناهامون که کارش خرید و فروش ماشین هست گفت که همسایشون میخواد ماشینشو بفروشه،
    رفتم دیدمش،206 تیپ 2 مدل 84 رنگ نقره ای با کارکرد واقعی 93000 تا بدون رنگ و خط و خش، واقعا رنگ ماشین خیلی زنده بود،میده 21500 حالا شاید کمتر هم بده،اون دوستمون هم که کارش ماشینه تاییدش کرده بدفرم!!!! یعنی با این دوستمون 20 تا 206 دیده بودیم از هر کدوم یه ایرادی میگرفت اما حالا مدام از این تعریف میکنه،نظر شما چیه؟؟؟اگر واقعا ماشین سرپایی باشه ارزش داره با این قیمت؟؟؟بعدا بخوام بفروشم چقدر ضرر میکنم؟؟
    ممنونم
    واسه مدل 84 قیمت بالاست دوست عزیز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

تیپ 2 مدل 88 و شاید اگر خوش شانس باشی و فروشنده واقعی به پستت بخوره 89 میتونی بخری. به ماشین دیگری فکر نکن. اگر خواستی مدل بالاتر سوار شی 405 مدل 91 بخر

13. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •