البته این گفته مال یوزف گوبلز...وزیر تبلیغات هیتلر هست.
البته این گفته مال یوزف گوبلز...وزیر تبلیغات هیتلر هست.
اندیشه،اندیشه هیتــــلر است و گوبلز فقط مطیع امر او.....
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با کسی......
نلسون ماندلا
«بههنگام صلح،
پسران، پدران خود را به خاک میسپارند؛
در زمان جنگ،
پدران، پسران خودرا.»
* هرودوت
اگر واقعاَ خدايی وجود دارد، واگر اين خدا خدای واحدی است، در اين صورت همه چيز در اختيار اوست، واگر چيزی بنام شر در روی زمين وجود دارد نمی بايد گفت او اجازه آنرا داده است، بلکه می بايد گفت که او خود آنرا خواسته است، و خدايی که خودش شر را خواسته باشد خدايی ناپذيرفتنی است. اين عذر بدتر از گناه که شر کيفری است که بخاطر نافرمانی آدم و حوا در بهشت نسيب فرزندان آدم شده است مشکلی را حل نمی کند، زيرا اگر آدم گناه نخستين را مرتکب شد، برای اين بود که خدا خود اجازه آنرا داده بود، و بنابرين خودش آنرا خواسته بود. در اين صورت اين چه جور خدای مقتدر و عادل و رحيمی است که خواسته است آفريده او مرتکب گناه شود تا وی را بابت آن مجازات کند؟ آيا صحيح تر نيست که اين خدا بپذيرد که عامل اصلی نابسامانی های مادی و نابسامانی های معنوی در روی زمين خود اوست؟
فرانتس بوهل
«امروز به شما میگویم ای دوستان من، که با وجود دشواریها و محدودیتها، من هنوز رویایی دارم...
رویایی دارم که روزی این ملت به پا خیزد و در معنی کیش حقیقیاش زندگی کند؛ و این حقیقت را بدیهی بداند که همهٔ مردم با هم برابرند.
رویایی دارم که روزی، فرزندان بردههای سابق و فرزندان بردهداران سابق به روی تپههای سرخرنگ جورجیا کنار هم برادرانه بنشینند.
رویایی دارم که روزی ایالت میسیسیپی نیز که از داغ بیعدالتی و ستم در رنج است، تبدیل به واحهٔ آزادی و عدالت شود.
رویایی دارم که روزی چهار کودک من در جامعهای زندگی کنند که نه بر مبنای رنگ پوستشان، که بر اساس شخصیتشان ارزیابی شوند.»
* مارتین لوتر کینگ، سخنرانی در واشنگتن دی سی ۱۹۶۳. بخش مشهور «رویایی دارم» از سخنرانی در میدان لینکلن.
Last edited by Leyth; 01-04-2011 at 17:05.
من ترجیح می دهم در جایی که مرگ حکمرانی میکند عشق و زندگی کنم نه اینکه در یک جای ابدی بدون عشق زندگی کنم
رابرت گرین اینگرسال
من ترجیح می دهم در جایی که مرگ حکمرانی میکند عشق و زندگی کنم نه اینکه در یک جای ابدی بدون عشق زندگی کنم
رابرت گرین اینگرسال
دفتری که از یاد خدا خالی باشد محکمه ای است که در آن قاضی وجود ندارد.
اگر مي خواهيد در زندگي، دوستان وفادار و ياران غمخوار داشته باشيد، كم و خيلي دير با مردم دوست شويد.
هرشل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)