معمولاً تمامی نمایندگی های سامسونگ دارن.
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا هم اونا رو داره.
البته چون تازه اومده، ممکنه هنوز خیلی از جاها نداشته باشند.
معمولاً تمامی نمایندگی های سامسونگ دارن.
فروشگاه اینترنتی دیجیکالا هم اونا رو داره.
البته چون تازه اومده، ممکنه هنوز خیلی از جاها نداشته باشند.
دوستان میخام تب 4 10.1رو بالاخره بخرم فقط دیجی گارانتی لایف سرویس داره کسسی از این گارانتی خبر داره چجوریه خدماتش و....؟
راستی این برنامه ای کهگفتیو من هرچی سرچ کردم با گوشیم پیدا نکردم تو سامسونگ اپز همون گلکسی اپز فرقی نداره جفتشون یکیه بیئ زحمت اگه شما داری رو دستگاهت یک بک آپ ازش برام بگیر بزار اینجا
مرسی
یک برنامه خارق العاده به نام Hword 2014 وجود داره که می تونید از Galaxy App دانلود کنید.
بدون شک و به جرعت می تونم بگم بهترین نرم افزار جهت ویرایش فایل های ورد است. توجه
داشته باشید که این برنامه فقط در دیوایس های Samsung قابل اجراست. این نرم افزار به
شدت شبیه به Microsoft Office Word 2013 می باشد. با خرید یک داک کیبورد، به راحتی اون
رو به یک لپ تاپ فوق العاده تبدیل کنید!!
Last edited by amin1374; 26-09-2014 at 10:24.
دوستان نظرتون در مورد خربد Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition 3G - 16GB چیه؟ شنیدم لگ و هنگ و داغ کردن داره ؟ 10 اینج مناسب تا 1400 -1500 به نظرتون کدومه ؟
سلام،
یه تبلت میخوام که:
- برای Data Transfer ، نه لزوماً برای برقراری تماس، سیم کارت بخوره.
- Display کیفیت خوبی داشته باشه.
- هنگ نکنه.
- بیشتر استفاده برای وایبر، فیسبـوک، ایمیل و ...
- دوربینِ خوب (زیاد برام مهم نیست، اما به عنوان آخرین ملاکِ انتخاب در نظر گرفته بشه).
بودجه: زیر یک میلیون تومان.
من میخوام یه تبلت 8 اینچی مدل ایسوس me181 با قیمت 620 بخرم
کاربردم هم فقط مطالعه هستش
به نظر شما این تبلت با صفحه 8 اینچ برای من کافیه؟ به مشکل نمیخورم؟
مدل بهتری سراغ دارید تو این رنج قیمت؟
با سلام...
دوستان نظرتون در مورد تبلت Tab S 8.4 LTE - 16GB چی هستش؟
من بیشتر برای استفاده های اینترنتی و وبگردی + تماس های اینترنی میخوام حالا شاید یکم بازی هم کردیم دیگه
آیا این تبلت به واسطه ی اینکه 8 هسته ای هستش ، امکان داره مثلا تحت استفاده ی مداوم مثلا یکساعته داغ کنه و...؟
بعد به نظرتون دوستان ارزش داره برای sony z3 compact صر کنم یا برم همینو بخرم؟
z3 compact که 4.6 اینچه و تب اس تبلت 8 اینچ!
وبگردی و اینترنت تو صفحه بزرگتر لذت بخش تر ، راحت تر و بهتره!
Last edited by Iloveu-ALL; 27-09-2014 at 23:59.
سلام
با توجه به اینکه تبلتی میخواید که با قیمت زیر 1 تومن، دوربین خوبی هم داشته باشه؛ Huawei Mediapad X1 رو پیشنهاد میکنم. صفحه اش 7 اینچی هست و میشه حتی به جای گوشی ازش استفاده کرد.
میگن رابط کاربریش کمی Lag داره که شنیدم با آپدیت به Android Kitkat درست میشه.
اگر فقط برای مطالعه میخواید، چرا کتابخوان نمی خرید؟
من منظورم
Sony Xperia Z3 comapct Tablet که صفحش 8 اینچه ولی تراکم پیکسلیش 283 هستش که تقریبا 70 تا از تب اس کمتره
در مورد تب س من فقط میرسم داغ کنه ، چون 8 هسته ای هستش ، کسی از دوستان تجربه ای داره در این مورد؟!
Last edited by Eliminal; 28-09-2014 at 08:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)