دوستان اگه شما جای من بودید کدوم یک از شهرهای اطراف تهران رو برای تحصیل انتخاب می کردید؟(قم.سمنان زنجان.قزوین.کاشان و....) همه این دانشگاهها رو قبول میشم
دوستان اگه شما جای من بودید کدوم یک از شهرهای اطراف تهران رو برای تحصیل انتخاب می کردید؟(قم.سمنان زنجان.قزوین.کاشان و....) همه این دانشگاهها رو قبول میشم
سلام
یه سوال خیلی خیلی مهم
پسر منطقه 1 با رتبه 3100 it تهران قبول میشه؟
خواهش مبکنم جئاب بدید
بچه ها چمران هم ظرفیت دخترها برگشت و کار مارو سخت تر کرد!!
مهندسی معماری خوبه؟چه جور رشته ایه؟؟؟بنظرتون روزانه متالوژی بهتره یا شبانه برق و مکانیک؟؟؟؟؟؟؟اولویت کدوم باشه بهتره؟
1.برق و مکانیک و عمرن روزانه 2شبانه همینا 3.متالوژی روزانه 4.مهندسی کامپیوتر بعد معماری نمی دونم!!!!کمک.
مهندسی کامپیوتر بهتره یا معماری؟؟؟
تفاوت مهندسی برق الکترونیک و قدرت چیه؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بازار کار کدوم بهتره؟؟؟حیطه کاری هر کدوم چیه؟؟؟؟؟از ته دل کمک میخوام لطفا جامع شرح بدین!شما کار به علاقه من نداشته باشین نظر خودتونو بگین.![]()
چرا اینقدر سر در گمیتنها کسی که میتونه این انتخاب ها رو انجام بده خود تویی.در مورد برق باید بگم که اگه می خوای بری و یه لیساننس برق بگیری نرو ولی اگه برق رو با تمام وجود بخونی و از 0تا 100 (نه فقط درس دانشگاه بلکه مهارتهاه رو )رو یاد بگیری خیلی خوبه .
به حتم قزوین و زنجان رو بزن.اگه میتونی قم بری اونجارم بزن
زدندنش که می زنم ولی می خوام بهترینش رو انتخاب کنم
سلام کارت ثبت علاقه مندی پیام نور رو گرفتم حالا باید کجا ثبت کنم؟
سلام
با رتبه 7700 رشته تجربی منطقه یک کدوم دانشگاه بین الملل در رشته های پزشکی یا دندانپزشکی قبول میشم؟(البته بجز چابهار و آبادان)
معدل دیپلم:50/17
معدل کل:50/19
با تشکر
پسرم با یه وجب ریش
پرستاری که نه!
علوم تغذیه چطوره؟
دام پزشکی هم پول داره ولی خب با سرو کله ات با دامه!
رادیولوژی چطوره؟
سلام انتخاب رشته فعال شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم علاقه مندی رو ثبت میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)