اینترنت شبانه رایگانش مثل قبل اول از حجم کم میکنه و صبح بر میگردونه یا کلا کم نمیکنه ؟
پیش اومده که صبح بر نگردوونه و دزدی کنن؟
از ساعت 1 به بعده ؟
ممنون
اینترنت شبانه رایگانش مثل قبل اول از حجم کم میکنه و صبح بر میگردونه یا کلا کم نمیکنه ؟
پیش اومده که صبح بر نگردوونه و دزدی کنن؟
از ساعت 1 به بعده ؟
ممنون
نه من منظورم همون ریست عادی مودم بود تا ای پی های مختلف بگیره
خیلی عجیبه نکنه واقعا منطفه بندی کردن وشیرفلکه رو می بندن
من الان یه هفته اس همچین مشکلاتی دارم اصلا فول کانکشن نمیشه همش دو تا ببینم اگه اینجوریه همین هفته مخابرات رو تخلیه میکنم
والا اینجوری که من میبینم ، تنظیمات idm ات بهم ریخته و رفته روی 2 تا conections چون شماره 3 4 5 6 7 جلوش اصن ننوشته send یا disconent
برو تو اپشن بعد تو قسمت کانکشن max رو بزار رو 16 کانکشن !
موفق باشی
نه مشکل از اون نیست چون تو تنظیمات هم رو 16 کانکشن هست
کسی یه لینک از سرورهای داخلی نداره من برا تست بزنم برا دانلود؟
سلام
نه عزیز کلا کم نمیکنه , واسه من تا حالا پیش نیومده حجم و برنگردونن , به غیر از همون موقع که نگفته بودن شبانه رو برداشتن و از حجم همه کم کردن و دیگه هم حجم و برنگردوندن
اره از ساعت 1 تا 7 رایگان هست .
از سایت آپارات یه ویدئو دانلود کن سرورش داخلیه !
تنظبمات مودم و ریست کن , حالت و هم به Bridge تغییر بده , چون اینجوری سرعت کم باشه سریع
دیسکانکت میشی و دوباره وصل میشی , من بعضی وقتها که سرعت خوب نیست اینکارو میکنم و سرعت خوب میشه
زنگ زدم پشتیبانی خط رو ریست کردن سرعت خوب شد ولی بعد 1 ساعت دوباره سرعت همینطور شد لعنت به این اینترنت
چون لپتاپ دارم و فاصله از خط تلفن کمی زیاده نمیتونم تغییر بدم حالت رو
به هر حال این وضعه اینترنت ما
Last edited by D o l f i n; 30-08-2013 at 22:06.
من این پست ها رو برای خودم نمی زنم ها
میزنم که استفاده کنید
به صفحه 445 برو اونجا بهت گفتم چی کار کنی تا بتونی راحت همه سایت ها بری ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)