تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 645 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه سوال ببخشید اگه خیلی پیش پا افتاده هست:

من اگه یه لپ تاپ بگیرم با عمر باتری خیلی کم مثلا 6 سل با نهایت 2 ساعت عمر.یعنی مثلا مدل SONY F116 FG/B میتونم خودم باتریش رو عوض کنم مثلا یه 12 سل بزنم؟یا فقط باتری 6 سل بهش میخوره و باید از انتخاب یه همچین مدلی دست بردارم.

نه دوست من شما مختارید هر باتری که بخواهید رو ی لپ تاپ بگذارید

2. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام.
    من یه لپتاپ ASUS N61JV دارم که یه مشکل براش ایجاد شده! وقتی که دستگاه گرم شده و میخوام ریستارت کنم دیگه بالا نمیاد و چراغ caps lock , num lock روشن میشه و فن با سرعت بالا کار میکنه اما تصویر نمیده. باید چند بار خاموش روشن کنم تا تصویر بیاد. بایوس رو هم آپدیت کردم اما نشد. به نظر شما مشکل چیه ؟!؟؟!؟!؟
    بایوستان مشکل دارد.

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

پيش فرض

سلام دوست من گارانتی تعویض داره ولی تموم شده.راستی من الان فکر کنم مشکل اینو کاملا متوجه شدم من وقتی به اینترنت وصل میشم این مشکل براش پیش میاد چون دیروز کلا به اینترنت وصل نشدم هنگ نکرد والا من خودم موندم چه مرگشه امروز تا به اینترنت وصل شدم هنگ کرد اول فکر کردم مال LAN باشه ولی با ایرانسلم وصل شدم هنگید با آنتی ویروس هم چک کردم ویروس نداره یک راه حل پیشنهاد بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام اگر ممکنه زود بمن جواب بدین خواهشن. من مدل لب تابم HP Pavilion dv2000هستش از زمانی که ویندوز سون ریختم از هندس فری ان نمیتوانم استفاده یعنی هر موقع وصلش میکنم هم از لب تاب صدا پخش میشه وهم از گوشی هندس فری لطفا منو راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    برنامه Acer ePower Management رو نصب کنید، گزینه ای داره به اسم Turn Off Monitor

سلام
    خیلی عجیبه من این برنامه رو دانلود و نصب کردم اما نمیدونم چطوری واردش بشم.نه توی صفحه دسکتاپ آیکونی چیزی هست نه توی استارت منو و نه توی taskbar
    لطفآ بفرمایید چکار باید بکنم؟مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بایوستان مشکل دارد.
    آخه وقتی بردم گارانتی ، بایوس رو آپدیت کرد اما درست نشد!!! لپ تاپ موند تا چک کنند. امروز دوباره رفتم گارانتی گفتش که گرافیک مشکل داره ، شنبه بیاید و یک مدل بالاترشو ببرید. من فکر کنم N61JV ها از اول مشکل داشتن!!
    نظر دوستان در مورد Asus X64JQ چیه ؟! از جند نفر سوال کردم گفتن که مشکلی نداره.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من ايسر 5738z دارم
    دكمه دارن اينا بنام پاور منيجر يا گرين پاور كه گرافيكشو ميخوابونه تا باتري بيشتر عمر كنه
    حالا
    تو ايكس پي كه داشتم اين كار ميكرد
    بعد سون ريختم تو سون همينطور روشن مونده بود
    دوباره ديروز ايكس پي ريختم توش كار ميكرد بدون نصب هيچونه درايوري
    امروز سون ريختم دوباره تو سون اصلا كار نميكنه و همينطور روشن مونده
    نكته دوم
    من براي نصب ايكس پي هاردمو روي حالت IDE قراردادم حالا كه سون ريختم و اونو برميگردونم روي AHCPI ويندوزم بالا نمياد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوست من گارانتی تعویض داره ولی تموم شده.راستی من الان فکر کنم مشکل اینو کاملا متوجه شدم من وقتی به اینترنت وصل میشم این مشکل براش پیش میاد چون دیروز کلا به اینترنت وصل نشدم هنگ نکرد والا من خودم موندم چه مرگشه امروز تا به اینترنت وصل شدم هنگ کرد اول فکر کردم مال LAN باشه ولی با ایرانسلم وصل شدم هنگید با آنتی ویروس هم چک کردم ویروس نداره یک راه حل پیشنهاد بدین
    یه بار بایوس هم آپدیت کن ضرر نداره ببین چی میشه

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    خیلی عجیبه من این برنامه رو دانلود و نصب کردم اما نمیدونم چطوری واردش بشم.نه توی صفحه دسکتاپ آیکونی چیزی هست نه توی استارت منو و نه توی taskbar
    لطفآ بفرمایید چکار باید بکنم؟مرسی.
    بله من تست کردم ظاهرا با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی مشکل داره و اجرا نمیشه ، باید منتظر باشیم پک اصلاحی رو ایسر ارائه کنه .
    من سعی میکنم روی 32 بیت هم نصب کنم ببینم همین مشکل رو داره یا نه .

11. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بله من تست کردم ظاهرا با ویندوز 7 نسخه 64 بیتی مشکل داره و اجرا نمیشه ، باید منتظر باشیم پک اصلاحی رو ایسر ارائه کنه .
    من سعی میکنم روی 32 بیت هم نصب کنم ببینم همین مشکل رو داره یا نه .
    ممنون از رسیدگی سریع.پس فعلآ برنامه رو ریمو کنم؟ یک سوال مبتدیانه.من توی کنترل پنل ویندوز 7 قسمت add or remove programs رو پیدا نمیکنم که بخوام این برنامه رو آنیستال کنم.این قسمت در کنترل پنل ویندوز 7 به چه اسمی هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •