میشه منظورت رو واضح بیان کنی دوسته من.چه برنامه ایی؟
میشه منظورت رو واضح بیان کنی دوسته من.چه برنامه ایی؟
در پستهای قبل گفتم اما
1 . تمام دیمو های بازی رو بیبینی
2 . در تولد تمام افراد شرکت کنین و بهشون کادو بدین
3 . تمام احالی به شما اعتماد داشته باشن
4 . تمام 10 توتفرنگی قدرتی رو گرفته باشین
5 . بچه دار شده باشین و قلبش کامل باشه و راهم بره و ....
که در پستای قبل در بارش گفتم
من این برنامه که گفتید دانلود کنید نصب کردم تنظیماتش هم مثل عکس هاس فقط تو تنظیم cdrom تو تا عکس هست که نمی دونم کدومش درسته هر کدوم هم می زنم بازم ارور میده
میشه بهم بگید کجا اشتباهه؟
راستی یه چیز جالب
تو لوح خانه نوشته بعد از سه سال پدر بزرگت میاد و میگه که میخای بری شهر یا نه و از این حرفا
به نظر من پدربزرگش مرده آخه اگه واقعا زنده بود چرا تو عروسیش نمیاد؟
حالا من یه فرضیه دارم
اون کسی که آخر سه سال میاد باید پدر پوری باشه یعنی شوهر همون زنه که مرغ می روشه(ببخشید اسمش یادم نبود)
تو بازی هم میگه که اون هر روز میره شهر
کسی هست که با پوری ازدواج کرده؟
شاید باید با پوری ازدواج کنی بعد پدر اون میگه که بیا بریم شهر
نظر شما چیه؟
سلام ایمان هارویست مون
بازگشت تو بهت تبریک می گم و خوشحالم که بهمون سر زدی
احتمالا صفحات که نبودی یه نگاهی انداختی
ما الان دنبال 12 درصدبقیه بازی هستیم گرچه چیزای که گفتی به ما تو بازی کمک می کنن
ولی هیچ کدوم به ما 12 درصد نمی دن ویا بهتر بگم به طور مستقیم به اون 12 درصد ربطی ندارن
عضویت دوستان جدید رو تبریک میگم .
بازگشت دوباره ی دوست عزیز هاروست مون ایمان رو هم خوشامد میگم .
شاید ایشون منو نشناسن ولی وقتی من به صورت میهمان تو این تاپیک میومدم میدیدم که ایشون چقدر زحمت میکشن .
خوب بریم سر اصل مطلب
[QUOTE][درسته ، پدربزگش مرده ، ولی نه به خاطر اینکه تو عروسشی نمیاد ، چون با همین دلیل میتونیم بگیمQUOTE]راستی یه چیز جالب
تو لوح خانه نوشته بعد از سه سال پدر بزرگت میاد و میگه که میخای بری شهر یا نه و از این حرفا
به نظر من پدربزرگش مرده آخه اگه واقعا زنده بود چرا تو عروسیش نمیاد؟
اصلا چرا پدر پاپوری تو عروسی دخترش شرکت نمیکنه ؟
ممنون فرضیه جالبیه .ولی دوست عزیز من اولین بار با پاپوری ازدواج کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد .حالا من یه فرضیه دارم
اون کسی که آخر سه سال میاد باید پدر پوری باشه یعنی شوهر همون زنه که مرغ می روشه(ببخشید اسمش یادم نبود)
تو بازی هم میگه که اون هر روز میره شهر
کسی هست که با پوری ازدواج کرده؟
شاید باید با پوری ازدواج کنی بعد پدر اون میگه که بیا بریم شهر
البته ممکنه حق با شما باشه چون همونطور که گفتم اولین بار بود که بازی میکردم و خیلی چیزارو رعایت نکرده بودم و درصدم زیاد بالا نبود .
اگرم قرار باشه که همچین اتفاقی بیفته (رفتن به شهر ) به نظر خودم شهردار این کارو میکنه .
شما یکی دوبار دیگه امتحان کن دقیقا مثل عکسا عمل کن درس می شه
من خودم چندین بار اون رو نصب کردم 80 درصد موارد هم بدونه ارور بوده
من وقتی PS 1 ندارم به جه دردم می خوره ؟
چجوری می تونم این بازی رو رو PC انجام بدم ؟
سلام سلام سلام ...
1-من یه چیز عجیبی که دیدم که gray همون شاگرد اهنگره ساعته 8:40 روز 28بهار سال اول طبقه 4 غار ابشار بود منم رفتم پیشش خواستم یک سنگ معدن به اون بدم که دیدم هیچی نمیگیره شما هم اینو دیدید
2-کی این کارو انجام داده
در سال دوم مادر بزرگ Ellen در يكی از فصول هر هفته از شما نوعی پشم ميخواهد، اگر شما آنها را برای مادر بزرگ Ellen تهيه كنيد در فصل بهار سال سوم الهه لباس در كنار خانه شما ظاهر شده و شما به همراه او به جايی ناشناخته ميرويد و دوباره به تپه مادر برميگرديد كه او بشما لباسهای Work Cloth( لباس كار)- Party Cloth( لباس مهمانی)- Woo Cloth( لباس خواستگاری)- Doit Cloth ( لباس سياه) را ميدهد. شما بايد در روزهای تولد افراد وقتی ميخواهيد به آنها هديه بدهيد با لباس مهمانی هديه داده و در موقع كار لباس كار و بطور خودكار در زمستان لباس سياه را ميپوشيد و در روز تولدتان و همچنين در روز 14 زمستان لباس خوستگاری را بپوشيد. اگر اين كارها را بدرستی انجام دهيد مادر بزرگ Ellen برای شما و سگتان كفش پشمی ميدوزد كه در خانه آنرا ميپوشيد.
به نظر شما این واقعیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ورژن دختره،پیرزنه ازم خواست که براش کاموا ببرم،ولی من اشتباه کردم و بهش ندادم،دیگه هم نتونستم این دمو رو ببینم.در سال دوم مادر بزرگ Ellen در يكی از فصول هر هفته از شما نوعی پشم ميخواهد، اگر شما آنها را برای مادر بزرگ Ellen تهيه كنيد در فصل بهار سال سوم الهه لباس در كنار خانه شما ظاهر شده و شما به همراه او به جايی ناشناخته ميرويد و دوباره به تپه مادر برميگرديد كه او بشما لباسهای Work Cloth( لباس كار)- Party Cloth( لباس مهمانی)- Woo Cloth( لباس خواستگاری)- Doit Cloth ( لباس سياه) را ميدهد. شما بايد در روزهای تولد افراد وقتی ميخواهيد به آنها هديه بدهيد با لباس مهمانی هديه داده و در موقع كار لباس كار و بطور خودكار در زمستان لباس سياه را ميپوشيد و در روز تولدتان و همچنين در روز 14 زمستان لباس خوستگاری را بپوشيد. اگر اين كارها را بدرستی انجام دهيد مادر بزرگ Ellen برای شما و سگتان كفش پشمی ميدوزد كه در خانه آنرا ميپوشيد.
به نظر شما این واقعیت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)