پخش بو رو گفتم
خب معلومه اینقدر نمیارزه.
راستی کپیه آلور اسپرت هم چند تا شرکت زدن ولی زمین تا آسمون فرق دارن.
پخش بو رو گفتم
خب معلومه اینقدر نمیارزه.
راستی کپیه آلور اسپرت هم چند تا شرکت زدن ولی زمین تا آسمون فرق دارن.
می تونین یه عکس بهم بدین از این آرامیس . بوش چه سبکیه . امروز یه خانمی ازکنارم رد شد دیوونم کرد . روم نشده برم بپرسم عطرش چیه . اگه می پرسیدم همین امشب می خریدمش. واقعا دیوونه کننده بود . بوش شبیه بوی بولگاری - الور - جیو بود . اما بیشتر به بولگاری نزدیک بود . خنک بود . اما محشر . من دنبال اینن عطر خیلی گشتم اما تا امروز روم نشده از کسی اسمش رو بپرسم .
Last edited by r0ot$harp; 21-02-2012 at 01:23.
هم لانویت هم کارن دوتاشو تست گرفتم هر کدوم از یه مغازه..اونی کارن داشت مطمئن تر به نظر می اومد خود ادکلن هم بهش نمی اومد تقلبی باشه ولی موندگاریش خیلی کم بود..قیمت هم 65 تومن میداد..لانویت هم که اصلا موندگاری نداشت. قیمتشم که گفت مطمئن شدم اصل نیست.لانویت 30 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دور از جون.اونجور باشه که من از شما بدترم.
ولی اون دیزل Diesel Only the Brave موندگاریش خیلی خوبه.
ریو ریو هم یه زمان 196 تومن من خریدم.الان احتمالا 22 تومن باشه ولی پخش بوش خیلی خوبه.
---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------
آی گفتیمنم چند بار این مساله برام پیش اومده.
زنونه هایه وود رو بو کردی؟
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
من خودم همیشه یک یا دو مرجع دارم برایه خودم که میرم ادکلن تست میکنم که میدونم ادکناش اصله.ولی دو
بار بیشتر ازشون نخریدم.فقط کارم اینه که میرم نمونه اصلی رو بو میکنم و بعد دوره میفتم تو مغازه هایه دیگه و
با اون نمونه اصلی مطابقت میدم و هر کدوم اصلی بود و قیمتش پایینتر بود میخرم![]()
نه اما زنونه های وود بوی سرد دارن ؟؟؟ این محشر بود . با من 2 متری فاصله داشته اما به محظ ورودش روانیم کرد . تورو خدا دوستان یه همفکری بدین . در مورد عطر زنونه سرد . با پخش روانی ککننده . بوش شبیه بولگاری بود.
---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------
این ریو ریو یه عکس یا اسم لاتین می ده آقا؟؟؟
مدل پرفیوم رو میداد30؟ بعید میدونم حتما منظورت لانویت معمولی بود. چون اون تقلبی داره.
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
بوش چوبی تند و چرمی هست. ادکلنی برای استفاده رسمی هست. قدیمی هست و بو های قدیمی طرفداران خاص خودشون رو داره
گروه بویایی: وودی-چایپر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دستت درد نکنه . نه من با این بو ها حال نمی کنم . در مورد اون عطر زنانه که بالا توضیح دادم . خیلی گیر کردم روش . بوش من و دیوونه کرد اما اسمش رو نمی دونم . بوش شبیه بولگاری بود . خنک بود . اما پخش بوش دیوانه کنندست.
دوستان عزیز potion از کمپانی دسکوارد2 رو عطر افشان اورده ولی لاکردار 132![]()
وود زنونه رو تست نکردم هیچکدوم رو.ولی باید داشته باشه.
شاید از همون بولگاری بوده؟
................................
Rio by Rio collection
گوچی راش چطوره بچه ها موندگاری ؟ پخش بو ؟ رایحه ؟ رنج سنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)