تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 1185 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

والا من هرجا رفنم همه از بوشون خوششون اومده . حتی یکی از دوستان داره هر وقت میاد پیشم می ره من نمی زنم ببینم بوش چطور می بینم گردو خاک بلند می شه . من که قبولش دارم . اما دلم نمیاد 180 190 پول پاش بدم .
    پخش بو رو گفتم

خب معلومه اینقدر نمیارزه.

راستی کپیه آلور اسپرت هم چند تا شرکت زدن ولی زمین تا آسمون فرق دارن.

2. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پخش بو میخوایی فقط آرامیس
    یاتاقان هم خوبه
    پولو سبز و جاز هم خوبن
    می تونین یه عکس بهم بدین از این آرامیس . بوش چه سبکیه . امروز یه خانمی ازکنارم رد شد دیوونم کرد . روم نشده برم بپرسم عطرش چیه . اگه می پرسیدم همین امشب می خریدمش. واقعا دیوونه کننده بود . بوش شبیه بوی بولگاری - الور - جیو بود . اما بیشتر به بولگاری نزدیک بود . خنک بود . اما محشر . من دنبال اینن عطر خیلی گشتم اما تا امروز روم نشده از کسی اسمش رو بپرسم .
    Last edited by r0ot$harp; 21-02-2012 at 01:23.

4. 5 کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

لانویت تقلبی داره ولی لانویت ل پرفیوم تقلبی نداره. (یعنی من ندیدم)
    کارن هم فکر نمیکنم تقلبی داشته باشه.
    کدوم دو ساعت ماندگاری نداشت؟ اگر منظورت لانویت پرفیوم هست که باید بگم اشتباه میکنی. چون من دارم و اول فکر میکردم موندگاری نداره و یک بار بعد از 6-7 ساعت یکی بم گفت عجب بویی میدی؟ چی زدی؟
    اونوقت بود که خیلی خوشحال شدم
    هم لانویت هم کارن دوتاشو تست گرفتم هر کدوم از یه مغازه..اونی کارن داشت مطمئن تر به نظر می اومد خود ادکلن هم بهش نمی اومد تقلبی باشه ولی موندگاریش خیلی کم بود..قیمت هم 65 تومن میداد..لانویت هم که اصلا موندگاری نداشت. قیمتشم که گفت مطمئن شدم اصل نیست.لانویت 30 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. 4 کاربر از farina1709 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

راستی این رو هم برای خانوم خریدم lalique-le-parfum-for-women . بوش معرکست مخصوصا برای کسانی که دوست دارند جذب مونث بشند :XXXX . اما احساس نمی کنم پخش بوش زیاد باشه . با 3 اسپری بوی زیادی از خودش بلند نمی کنه . اما بوش عالیه .

باتشکر

---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

فکر می کنید برای دیوونه ای مثل من که با این بو ها حال می کنم و دوست دارم پخش وحشی داشته باشه کدوم ازاینا بهتر هست ؟؟؟
    دور از جون.اونجور باشه که من از شما بدترم.

ولی اون دیزل Diesel Only the Brave موندگاریش خیلی خوبه.

ریو ریو هم یه زمان 196 تومن من خریدم.الان احتمالا 22 تومن باشه ولی پخش بوش خیلی خوبه.

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

می تونین یه عکس بهم بدین از این آرامیس . بوش چه سبکیه . امروز یه خانمی ازکنارم رد شد دیوونم کرد . روم نشده برم بپرسم عطرش چیه . اگه می پرسیدم همین امشب می خریدمش. واقعا دیوونه کننده بود . بوش شبیه بوی بولگاری - الور - جیو بود . اما بیشتر به بولگاری نزدیک بود . خنک بود . اما محشر . من دنبال اینن عطر خیلی گشتم اما تا امروز روم نشده از کسی اسمش رو بپرسم .
    آی گفتیمنم چند بار این مساله برام پیش اومده.

زنونه هایه وود رو بو کردی؟

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

هم لانویت هم کارن دوتاشو تست گرفتم هر کدوم از یه مغازه..اونی کارن داشت مطمئن تر به نظر می اومد خود ادکلن هم بهش نمی اومد تقلبی باشه ولی موندگاریش خیلی کم بود..قیمت هم 65 تومن میداد..لانویت هم که اصلا موندگاری نداشت. قیمتشم که گفت مطمئن شدم اصل نیست.لانویت 30 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    من خودم همیشه یک یا دو مرجع دارم برایه خودم که میرم ادکلن تست میکنم که میدونم ادکناش اصله.ولی دو

بار بیشتر ازشون نخریدم.فقط کارم اینه که میرم نمونه اصلی رو بو میکنم و بعد دوره میفتم تو مغازه هایه دیگه و

با اون نمونه اصلی مطابقت میدم و هر کدوم اصلی بود و قیمتش پایینتر بود میخرم

8. 7 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دور از جون.اونجور باشه که من از شما بدترم.

ولی اون دیزل Diesel Only the Brave موندگاریش خیلی خوبه.

ریو ریو هم یه زمان 196 تومن من خریدم.الان احتمالا 22 تومن باشه ولی پخش بوش خیلی خوبه.

---------- Post added at 01:29 AM ---------- Previous post was at 01:26 AM ----------

آی گفتیمنم چند بار این مساله برام پیش اومده.

زنونه هایه وود رو بو کردی؟
    نه اما زنونه های وود بوی سرد دارن ؟؟؟ این محشر بود . با من 2 متری فاصله داشته اما به محظ ورودش روانیم کرد . تورو خدا دوستان یه همفکری بدین . در مورد عطر زنونه سرد . با پخش روانی ککننده . بوش شبیه بولگاری بود.

---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

این ریو ریو یه عکس یا اسم لاتین می ده آقا؟؟؟

10. 4 کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مدل پرفیوم رو میداد30؟ بعید میدونم حتما منظورت لانویت معمولی بود. چون اون تقلبی داره.

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

بوش چوبی تند و چرمی هست. ادکلنی برای استفاده رسمی هست. قدیمی هست و بو های قدیمی طرفداران خاص خودشون رو داره
    گروه بویایی: وودی-چایپر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 7 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مدل پرفیوم رو میداد30؟ بعید میدونم حتما منظورت لانویت معمولی بود. چون اون تقلبی داره.

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

بوش چوبی تند و چرمی هست. ادکلنی برای استفاده رسمی هست. قدیمی هست و بو های قدیمی طرفداران خاص خودشون رو داره
    گروه بویایی: وودی-چایپر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا دستت درد نکنه . نه من با این بو ها حال نمی کنم . در مورد اون عطر زنانه که بالا توضیح دادم . خیلی گیر کردم روش . بوش من و دیوونه کرد اما اسمش رو نمی دونم . بوش شبیه بولگاری بود . خنک بود . اما پخش بوش دیوانه کنندست.

14. 4 کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان عزیز potion از کمپانی دسکوارد2 رو عطر افشان اورده ولی لاکردار 132

16. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

نه اما زنونه های وود بوی سرد دارن ؟؟؟ این محشر بود . با من 2 متری فاصله داشته اما به محظ ورودش روانیم کرد . تورو خدا دوستان یه همفکری بدین . در مورد عطر زنونه سرد . با پخش روانی ککننده . بوش شبیه بولگاری بود.

---------- Post added at 01:34 AM ---------- Previous post was at 01:33 AM ----------

این ریو ریو یه عکس یا اسم لاتین می ده آقا؟؟؟
    وود زنونه رو تست نکردم هیچکدوم رو.ولی باید داشته باشه.

شاید از همون بولگاری بوده؟

................................

Rio by Rio collection

18. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

گوچی راش چطوره بچه ها موندگاری ؟ پخش بو ؟ رایحه ؟ رنج سنی ؟

20. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •