چرا سرعت اومده پایین اینقدر؟
چرا سرعت اومده پایین اینقدر؟
امشب از شبهای رویایی ندا هست
من میخوام هر شب با تو باشم ندا
بچه ها برای من از ساعت 6 عصر تا 12 شب دایما هر 5 دقیقه قطع و باز وصل میشه . کلافه شدم . باید چکار کنم؟
لحظه ای که اینترنت شما قطع میشه چراغ ADSL روی دستگاه شما ثابت است یا چشمک زن ؟
برای منم از جمعه تا امروز در بازه زمانی صبح تا ظهر وقتی دیسکانکت میکنم دیگه به سختی وصل میشه و ارور 691 میده!چرا؟
نزدیک به 1 ماهه از من این جوریه
زنگ زدم پشتیبانی جواب داد؟:
روتر شما رو کانکت میبینه پس نمیتونید دوباره کانکت بشید مودم رو خاموش کنید یک ربع دیگه روشن کنید
البته من با یک ری استارت مشکلم حل میشه
شما ممکنه با لاگ آف هم مشکلت حل میشه
من از بریج استفاده میکنم و عموما دو یا سه تا سیستم کانکت هستیم اگه یکی دیس بشه بخواد دوباره کانکت بشه همه باید دیس بشن از اول تا بشه کانکت شد
کلا روتر هاشون خیلی حساسن
به نظر من این خوبه مانع از دزدی اکانت میشه(البته این نظر شخصیه نه تخصصی
همون لحظه که داره قطع میشه 4 تا لامپ مودم تبدیل به 3 تا لامپ میشه . و بعد از 1 دقیقه باز دوباره میشه 4 تا ..
چراغ adsl قطع میشه
من سرویس 128 صبا رو دارم، 6 ماهه اول خوب بود و تو سرویس شبانه با سرعت تقریبا 45 -50 دانلود میکردم، ولی بعد ازون سرعت اومده روی میانگین 10 الی 12 !!!! یعنی خیلی بتونم شبی دانلود کنم، 200 مگه!!! واقعا ... شرافت داره به این صبانت!
با سلام . آقا ما از ش ا ت ل سرویس میگیریم ؛ چند ماهه که خون به دلمون کرده و بیچاره شدیم . من شیرازم میخوام از صبا بگیرم.شهرک گلستان هستم منطقه غدیر . نظر شما چیه؟سرویس های شبانه خیلی برام مهمه.لطفا بفرمایید راضی هستید؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)