اگه منظورتون توی جواب هست به نظرم باز هم اشتباه داده بنده خدا قاطی کرده![]()
اگه منظورتون توی جواب هست به نظرم باز هم اشتباه داده بنده خدا قاطی کرده![]()
اره به گمونم قاطی کرده بنده خدا
با maple زدم یه چیز دیگه داد (دو خط نوشته بود)
با تشكر از شما دوست عزيز
پس دامنه ميشه تمام اعداد حقيقى به غير از اعداد بين 2 و 3 , درسته ؟
يه سوال ديگه
فرض كنيم كه به ما اين تصوير رو دادند و از ما محيط و مساحت هشت ضلعى و محيط و مساحت نيم دايره ها رو بخواهند
همينطور كه تو شكل معلومه اندازه طول و عرض ( كه يك مستطيل رو تشكيل ميدهند داده شده ) در هر زاويه هم يك مثلث متساوى الساقين با زاويه 90 درجه وجود داره من يك محاسباتى كردم اگه ميشه دوستان يك نظرى بدهند ممنون ميشم
اول محيط هشت ضلعى هست بعد مساحت اون بعد محيط نيم دايره و بعد مساحت نيم دايره ها (بايد مفدار آخر رو در 4 ضرب كنيم تا واسه 4 تا نيم دايره بدست بياد)
اگه اين محاسبات درسته راهى وجود داره كه مساحت هشت ضلعى از اين كمتر هم حساب بشه ( كمترين مقدار ممكن )
Last edited by siyanor; 04-05-2012 at 23:46.
لطفاً دستوری رو که به متمتیکا دادین، عیناً اینجا کپی پیست کنین.
سلام.
من شکلی نمیبینم.
نمیدونم این مشکل منه یا همگانیه چون مدتیه که برخی تصاویر رو اصلا در این فروم نمیبینم
موفق باشین.
91/2/15
سلام
من دو تا عكس رو يه جا ديگه براتون آپلود كردم
![]()
سلام بفرمایید
این سوال
و اینم جوابی که میده
بعد میبخشید شما روشی بهتر از روشی که اقا حمید تو صفحه ی قبلی گفتن به ذهنتون نمیرسه؟
دوستان کسی نیست کمکم کنه.والا بیچاره میشم کسی کمکم نکنه.این درس برای من خیلی تازه هست و هنوز دستم نیفتاده.
خب باید براکت بذارید، نه پرانتز:
نه.
سلام
ممنونم.
مساحت هشت ضلعی برابر میشه با مساحت مستطیل منهای 4 برابر مساحت یکی از مثلثها یعنی:
محیط هشت ضلعی هم برابر میشه با محیط مستطیل منهای 4 برابر محیط یک مثلث به علاوه ی 8 برابر طول وتر یک مثلث. یعنی:
اما از طرفی باید شعاع دایره رو بر حسب x پیدا کنیم. از اونجایی که مثلثهای گوشه ای قائم الزاویه ی متساوی الساقین هستند، پس مطمئنا وتر مثلثها، قطر دایره محیطی میشن (چرا؟) پس شعاع هر یک از دایره ها برابر میشه با نصف طول یکی از وترها یعنی برابر با:
پس مجموع مساحت 4 تا نیمدایره ی موجود برابر میشه با مساحت دو دایره با شعاع:
محیط نیمدایره ها هم با این توضیحات برابر میشه با:
---------------------
کمترین مقدار مساحت هشت ضلعی، طبق فرمول به دست اومده، به ازای بیشترین مقدار x ممکن به دست خواهد اومد. بیشترین مقدار x در اینجا برابر با 20 میتونه باشه. البته اگر x=20 باشه اونوقت هشت ضلعی تبدیل به شش ضلعی میشه. اما میشه فرض کرد که مساحت هشت ضلعی به طور حدی هنگامی که x از سمت چپ به 20 میل میکنه، کمترین مقدار خودش رو داره:
امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه
موفق باشین.
91/2/17
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)