تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 451 اولاول ... 349399439445446447448449450451 آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

1

اگر از وقتی خریدینش تاحالا باز نشده برای تمیز کردن گرد و خاک و تعویض خمیر سیلیکون، حتما این کار رو بکنین تا دمای قطعات بیان پایین. برای چک کردن هم میتونین نرم افزار hwmonitor نصب کنین تا دمای قطعات رو ببینین. عکسش رو ابنجا بذارید تا بهتون بگم مشکل داره یا نه.
    به عکس از تب health نرم افزار hdtune هم قرار بدید.
    من یک بار خودم پشتش را باز کردم و قسمت فنش را با فوت تمیز کردم که خیلی هم خاک اومد بیرون . دقیقا کجاها باید خاکش گرفته بشه؟

دو تا عکسی را که خواسته بودین گذاشتم. هنگ کردن کامپیوتر زمان خاصی نداره. مثلا ممکنه 5 دقیقه بعد از دوشن شدن که سیستم خنکه هنگ کنه و یا 2 ساعت بعدش.
    نظرتون چیه؟

Last edited by farshad.l.1988; 30-12-2014 at 13:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

راستی این قضیه event viewr هم بگین فکر کنم خیلی بتونه کمک کنه. چطور میتونم آخرین اتفاقی که تو کامپیوتر افتاده را قبل از هنگ کردن تو این برنامه ببینم؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دمای 70 درجه برای بیکاری زیاده. خمیر سیلیکونش باید عوض بشه.
    عکس از تب health نرم افزار hdtune نداشتید.
    event viewr رو هم توی start سرچ کنین بالا میاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دمای 70 درجه برای بیکاری زیاده. خمیر سیلیکونش باید عوض بشه.
    عکس از تب health نرم افزار hdtune نداشتید.
    event viewr رو هم توی start سرچ کنین بالا میاد.
    ممنون بابت پاسختون. پست قبلی را ویرایش کردم و عکس hdtune را گذاشتم.
    این دما باید حدود چند باشه؟
    یعنی گیر کردن لب تاپ به خاطر اینه؟ آخه اگه دما بالا باشه، خوب فن بیشتر کار میکنه و دستگاه را خنک میکنه. این طور نیست؟
    خمیر سیلیکون پاور را خودم میتونم عوض کنم یا باید ببرم بیرون؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با توجه به عکسی که گذاشتید هاردتون مشکلی نداره.
    دما هم برای لپتاپ های جدید در حالت بیکاری حدود 40 هست ولی این لپتاپ شما که منم تا پارسال داشتم دماش باید در حالت بیکاری حدود 58 تا 62 باشه.
    از event viewer دنبال دلیل هنگ بگردید. برای تعویض خمیر سیلیکون هم خودم فکر کنم تو همین تاپیک توضیح داده بودم قبلا باید پیداش کنین. این عبارت رو تو گوگل سرچ کنین ویدیوی آموزش هم هست
    asus n61jq disassembly

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یادش بخیر حدودای سال 89 بود فکر میکنم خریدم این لپ تاپ رو.. این تاپیک چه شورو و حالی داشت..

تو فکر یه سری ارتقاء هستم..

1- تعویض هارد با SSD و استفاده از هارد قبلی با HDD CADDY ، چند تا مدل با ظرفیت 256 تو ذهنم هست.. ببینم چی میشه..

2- ارتقاء رم با یه کیت 2x4G DDR3 1333 که امیدوارم بشه چیز خوبی تو بازار پیدا کرد..

بعضی وقتا به این فکر میکنم که یه لپ تاپ جدید بخرم.. ولی هرچی میگردم.. کمتر به نتیجه می رسم ! منم که حساس

از طرفی پولش رو هم ندارم.. بعد میگم نکنه PC بهتر باشه.. آخه تو این چند سال.. شاید کمتر از 30 مرتبه لپ تاپم رو بردم بیرون !! PC هم خیلی بهتره در کل.. ولی هذینه اش زیاده نسبتا..

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    من دومین نفری بودم تو این کلوپ که ان 61 خریدم
    و بعد از اون هم 2 تا دیگه خریدم
    میدونم که همگی وفادارید و دوست ندارید جایگزین کنید:؛)
    اما الحق الان که مدل فول اچ دی ایسر رو دارم واقعا ازش راضیم

بی دردسر و خوب و پرکار بوده
    به شمام پیشنهاد میکنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام مجدد. بالاخره من مجبور شدم برای مشکل هنگ کردن سیستمم که تو چند تا پست قبل توضیح دادم، برم پیش یک تعمیرکار وارد. پس از دو روز بررسی متوجه شد که مشکل از چیپ گرافیکش بوده و گفت که باید اون را حرارت بده. الان چند روزه که دارم باهاش کار میکنم ومشکلی نداره. بهم پیشنهاد داد که چون n61jq لب تاپ خیلی گرمی هست، یکی از فیشهای فن لب تاپ را بکشم بیرون تا فن لب ناپ یکسره بشه و همیشه با حداکثر دور کار کنه. الان که یکسرش کردم، صدای فن اذیت میکنه. میخواستم از دوستان با تجربه بپرسم که
    1. آیا این کار لازمه؟ یعنی اگه به صورت عادی از این لب تاپ استفاده کنم، با توجه به اینکه چیپ گرافیکش حرارت دیده ممکنه بازم با مشکل برخورد کنم؟
    2. راهی هست که بتونم سرعت فن را خودم کنترل کنم؟ (نرم افزار speedfan را تست کردم و cpu fan را نمیشناسه).
    Last edited by farshad.l.1988; 21-04-2015 at 12:18.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام مجدد. بالاخره من مجبور شدم برای مشکل هنگ کردن سیستمم که تو چند تا پست قبل توضیح دادم، برم پیش یک تعمیرکار وارد. پس از دو روز بررسی متوجه شد که مشکل از چیپ گرافیکش بوده و گفت که باید اون را حرارت بده. الان چند روزه که دارم باهاش کار میکنم ومشکلی نداره. بهم پیشنهاد داد که چون n61jq لب تاپ خیلی گرمی هست، یکی از فیشهای فن لب تاپ را بکشم بیرون تا فن لب ناپ یکسره بشه و همیشه با حداکثر دور کار کنه. الان که یکسرش کردم، صدای فن اذیت میکنه. میخواستم از دوستان با تجربه بپرسم که
    1. آیا این کار لازمه؟ یعنی اگه به صورت عادی از این لب تاپ استفاده کنم، با توجه به اینکه چیپ گرافیکش حرارت دیده ممکنه بازم با مشکل برخورد کنم؟
    2. راهی هست که بتونم سرعت فن را خودم کنترل کنم؟ (نرم افزار speedfan را تست کردم و cpu fan را نمیشناسه).
    سلام
    فکر میکنم ریبال کردن چیپ گرافیک رو و تا جایی که من اطلاع دارم احتمال اینکه دوباره مشکل برگرده زیاده ولی خب این تنها راهه.
    هرچی دما پایین تر باشه بهتره.
    با نرم افزار نمیشه کنترل فن لپتاپ رو بدست گرفت.
    تا جایی که یادمه در تنظیمات گرافیکش میشه بین حالت performance و power saving یکی رو انتخاب کرد. در حالت کم مصرف گرافیک، کلاک هسته پایین میاد و دماش کمتر میشه. توصیه میکنم این کار بکنین

10. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    فکر میکنم ریبال کردن چیپ گرافیک رو و تا جایی که من اطلاع دارم احتمال اینکه دوباره مشکل برگرده زیاده ولی خب این تنها راهه.
    هرچی دما پایین تر باشه بهتره.
    با نرم افزار نمیشه کنترل فن لپتاپ رو بدست گرفت.
    تا جایی که یادمه در تنظیمات گرافیکش میشه بین حالت performance و power saving یکی رو انتخاب کرد. در حالت کم مصرف گرافیک، کلاک هسته پایین میاد و دماش کمتر میشه. توصیه میکنم این کار بکنین
    ای بابا. حدود 150 تومان خرج گذاشته رو دستم و بازم احتمال خراب شدنش زیاده ؟ بهم گفت که میتونم هم چیپش را عوض کنم ولی هزینش زیاده. اگه چیپش را عوض کرده بودم بهتر بود؟ کلا علت به وجود اومدن این مشکل چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •