یعنی باتری مشکل داره؟نهههه اخه قبل از اپدیت اصلا اینطوری نبود بعد از اپدیت به 2.3 اینطوری شد..به نظرم مشکل از رامه...شیطونه میگه برم همون رام ارجینال سونی...مثل یه مرد...رام خوب کی سراغ داره؟ ..بجز ولف الان ولفم![]()
یعنی باتری مشکل داره؟نهههه اخه قبل از اپدیت اصلا اینطوری نبود بعد از اپدیت به 2.3 اینطوری شد..به نظرم مشکل از رامه...شیطونه میگه برم همون رام ارجینال سونی...مثل یه مرد...رام خوب کی سراغ داره؟ ..بجز ولف الان ولفم![]()
ظاهرا همه با باطری مشکل دارن !
مصرف باطریش خیلی بیشتر از 2.1 شده .
اینطور نیست. باتری من خیلی بهتر شده! رام اصلی 2.3 هست. تازه بعد از این که روتش کردم خیلی بهتر هم شده.
یک سوال داشتم: چطور میتونم برنامه هایی که مال خود گوشی هست مثل یوهو!تیوب وpostcard , غیره رو حذف کرد؟
با titanium backup میتونی من میگم مشکل از رام ولفه نظرتون چیه؟
نه والا.سراغ ندارم.گوشی دیک که کیفیت خوبی داشته باشه سخت گیر میاد.سلام
حامد این باطریهای قوی واسه اکس 10 سراغ داری؟
لینکی چیزی از فروشش؟
بله اومده.با آپدیت سرویس تست کنید.سلام دوستان کسی میدونه رام رسمی 2.3 عربی یا فارسی واسه X10 اومده ؟؟ من وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم میگه آپدیت موجوده ولی دانلود نمیکنه !! اگه پیشنهاد یا لینکی دارین ممنون میشم در ضمن فقط رام اصلی باشه
برعکس.من واسم بهتر شده ولی کم.مصرف زیاد 2 روز مصرف کم 3 روز با هر شارج دارمش.ظاهرا همه با باطری مشکل دارن !
مصرف باطریش خیلی بیشتر از 2.1 شده .
گوشی رو روت کنید و با برنامه ای مثل app remover میتونید پاکشون کنید.یک سوال داشتم: چطور میتونم برنامه هایی که مال خود گوشی هست مثل یوهو!تیوب وpostcard , غیره رو حذف کرد؟
والا من که مشکلی ندیدم.من میگم مشکل از رام ولفه نظرتون چیه؟
رام ولف همون رام اصلی هست.فقط یه سری چیزاش حذف شده.والا بالله اینطوریه
چیزی اضاف نکرده فقط کم کرده
منم ولف ریختم مصرف باطریش خیلی بهتر از میویی هست![]()
فکر کنم شما باتریتو کالیبره کنی درست بشهعنی باتری مشکل داره؟نهههه اخه قبل از اپدیت اصلا اینطوری نبود بعد از اپدیت به 2.3 اینطوری شد..به نظرم مشکل از رامه...شیطونه میگه برم همون رام ارجینال سونی...مثل یه مرد...رام خوب کی سراغ داره؟ ..بجز ولف الان ولفم
پیداش کردم آخر:
circular battery indicator:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=hamed1297;6363622]پیداش کردم آخر:
حامد جان کارش چیه ؟
رامش به دلم ننشست اخرش..یه طوراییه...با گرگ حال نمیکنموالا من که مشکلی ندیدم.
رام ولف همون رام اصلی هست.فقط یه سری چیزاش حذف شده.والا بالله اینطوریه
چیزی اضاف نکرده فقط کم کرده
کالیبره کردم..الان میزنم wisp battry رو توی xrecovery درصد باتری فرقی نمیکنه ..مگه نباید از فول بیاد پایینتر..نمیادفکر کنم شما باتریتو کالیبره کنی درست بشه
شکل باتری رو دایره ای میکنه؟پیداش کردم آخر:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)