سال های قبل عیدیش چی بوده؟؟؟؟
سال های قبل عیدیش چی بوده؟؟؟؟
20 گیگ هدیه در ازای خرید 30گیگ
راه هاي رسيدن به خدا خيلي زياده
اول كه دوستان گفتن وصل باشي يكي وارد بشه ديسكانكت ميشي.
دوم اينكه هر كي وصل بشه توي پروفايل پارس هست اكانت شما رو هكيده پارس آنلاين كه نپكيده
بابك جان يعني احساس ميكني در اون لحظه كه وصلي يكي ديگه هم وصله؟
احساس ميكني يكي ديگه از يه جايي ديگه وصل شده سرعتش به اندازه سرعت شماست و سرعت شما رو آورده پايين؟ پاسخ روشن است شما دچار توهم شده ايد![]()
اینو توضیح میدی محمد جان.بالاتر از سطح دانشجویی ما بود.
![]()
نه ، یعنی وقتی میرم حساب رو چک میکنم میبینم ، یه چند دقیقه ای افتاده تو ساعتهایی که من اصلا کانکت نشدم
،
راهی نداره بفهمم کیه ؟ پشتیبانی گفت پسوردو عوض کن
اختيار داريد
منظور اين حقير اين بود كه هر كس با اكانت شما وصل بشه توي پارس ثبت ميشه مگه اينكه كسي بره خود پارس رو ه ك كنه كه اثري ازش باقي نمونه![]()
مرسی جیگر. حالا توضیحت زیر دیپلم بود که متوجه شدم.![]()
سلام
واقعا برای نمایندگی های پارس در شهرستان ها متاسفم
یارو به من می گه که 128 سرعت دانلود به من80 میده ولی امروز که سرویس 512 گرفتم دیدم 70 هم نمیده
به تهران تلفن زدم گفت که به من اشتباه (دروغ) گفتن
ولی به نظر من نمایندگی شهرستان درست گفته کم هم گفته
چون من 256 دارم و سرعت دانلودم از 180 کمتر نمیشه
من الان یک هفته هست که سرویسم تموم شده و با اکانت یکی دیگه از دوستان کانکت میکنم
چون قصد تعویض سرویس رو داشتم و بجای دوره 6 ماهه تقاضای 3 ماهه کردم گفتند برو بانک پول بریز و یا اینکه خودت حظوری بیا اینجا ولی به علت مشغله کاری نرسیدم برم
فعلا که خط رو از رانژه در نیاوردن و فکر کنم قبل از اینکه بخوان اینکار رو انجام بدن خودشون با من تماس میگیرن درسته؟
الان تو گزارش مصرف من زده مدت زمان استفاده 186 روز یعنی از 181 روز 5 روز هم گذشته ، حالا وقتی سرویس رو تمدید کنم این 5 روز هم از اشتراک دوره بعد کسر میشه و یا کلا صفر میشه و مثلا از تاریخ 15/12/89 به بعد که سرویس رو تمدید کردم محاسبه میشه؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)