تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 500 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها بخوام استرالیا مک بوک ایر بگیرم ارزونترین مدل 13 اینچ air چیه و کانفیگش چیه؟
    قیمتش استرالیا چنده؟
    13-inch : 128GB
    1.7GHz dual-core Intel Core i5
    processor
    4GB memory
    128GB flash storage1
    Intel HD Graphics 3000

$1,299.00

13-inch : 256GB
    1.7GHz dual-core Intel Core i5
    processor
    4GB memory
    256GB flash storage1
    Intel HD Graphics 3000

$1,599.00
    اگه فروشگاه رسمی اپل داشته باشه همین قیمته

مرسی. شما هم که مشهد هستید از کجا بگیرم؟
    از هرجا که ارزون تر بده

2. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آره متاسفانه همچین مشکلی هست
    فعلا تنها راهی که به ذهن من می رسه اینه که یه هارد 100 یا 120 حالا چه ساده چه اس اس دی گرفته شه جایگزین هارد فعلی بشه، بعد هارد فعلی رو با باکس مخصوص تبدیل به اکسترنال کرد
    هارد داخلی باشه واسه سیستم عوامل، و اکسترنال واسه اطلاعات
    اما خب دیگه یه چیز اضافه رو باید همه جا با خودمون بیاریم و ببریم
    حالا دارم تحقیق می کنم، لازم باشه تو فروم های خارجی هم می رم اما خیلی چشمم آب نمی خوره. مگر اینکه یه نرم افزار پارتیشن بندی باشه که هم به ان تی اف اس فرمت کنه هم به فرمت مخصوص مک. اگه همچین چیزی پیدا کنم شاید بشه حتی تا 4 تا پارتیشن هم ایجاد کرد
    ولی من یه جاهایی تو این سایتها نگاه کردم نوشته بود که یه جایی هست که علامت + رو میزنی یه پارتیشن جدید بهت میده اونجا میشه چندتا پارتیشن درست کرد.
    راستی موقع خرید مک به چه چیزایی باید توجه کرد؟؟ تا اونجایی که من دیدم تو نوع کارتن واسه 724 دیدم!!
    یه سی دی سیتم عامل مک هم باهاشه نه؟؟ با خود مکی که نصبه فرق میکنه؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی من یه جاهایی تو این سایتها نگاه کردم نوشته بود که یه جایی هست که علامت + رو میزنی یه پارتیشن جدید بهت میده اونجا میشه چندتا پارتیشن درست کرد.
    راستی موقع خرید مک به چه چیزایی باید توجه کرد؟؟ تا اونجایی که من دیدم تو نوع کارتن واسه 724 دیدم!!
    یه سی دی سیتم عامل مک هم باهاشه نه؟؟ با خود مکی که نصبه فرق میکنه؟؟
    هزارتا پارتیشن هم بخوای واسه مک می شه ساخت، با ویندوز مشکل پیدا می کنه
    در ساختار ویندوز کلا نمی شه بیش از 4 درایو پرایمری داشت (درایوی که می شه روش سیستم عامل نصب کرد) 2 تا درایو واسه مک و ویندوز ایجاد می کنی، پشت هر کدوم یه فضای چندصد مگی واسه اطمینان نگه می داره که ویندوز این 2 تیکه ی غیر قابل مصرف رو هم به عنوان یک درایو پرایمری می شناسه و به سقف 4 درایو مجاز می رسه. و این گونه ست که امکان اضافه کردن درایو بعدی وجود نداره مگر اینکه کلا یا قید ویندوز رو بزنی یا مک رو
    فقط دقت کن که جعبه باز نشده باشه و از خرید لپ تاپی که باز شده بود مطلقا خود داری کن
    نه هیچ فرقی نداره و بعدا هم که خودت نصب کنی می بینی همونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

هزارتا پارتیشن هم بخوای واسه مک می شه ساخت، با ویندوز مشکل پیدا می کنه
    در ساختار ویندوز کلا نمی شه بیش از 4 درایو پرایمری داشت (درایوی که می شه روش سیستم عامل نصب کرد) 2 تا درایو واسه مک و ویندوز ایجاد می کنی، پشت هر کدوم یه فضای چندصد مگی واسه اطمینان نگه می داره که ویندوز این 2 تیکه ی غیر قابل مصرف رو هم به عنوان یک درایو پرایمری می شناسه و به سقف 4 درایو مجاز می رسه. و این گونه ست که امکان اضافه کردن درایو بعدی وجود نداره مگر اینکه کلا یا قید ویندوز رو بزنی یا مک رو
    فقط دقت کن که جعبه باز نشده باشه و از خرید لپ تاپی که باز شده بود مطلقا خود داری کن
    نه هیچ فرقی نداره و بعدا هم که خودت نصب کنی می بینی همونه
    دوست عزیز از اینکه جواب میدی ممنونم.
    قسمت پارتیشنو اصلا نفهمیدم که چی گفتی اگه میشه واضح تر بگید ممنونم.
    من دو نوع کارتن دیدم واسه 724 یکیش شکل منظومست اون یکیش دقیقا یادم نیست فرق میکنن؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز از اینکه جواب میدی ممنونم.
    قسمت پارتیشنو اصلا نفهمیدم که چی گفتی اگه میشه واضح تر بگید ممنونم.
    من دو نوع کارتن دیدم واسه 724 یکیش شکل منظومست اون یکیش دقیقا یادم نیست فرق میکنن؟؟
    خلاصه و ساده بگم رو بیش از 2 پارتیشن حساب نکن. یکی واسه ویندوز یکی واسه مک
    حالا یه راه دیگه امروز تست کردم شاید بشه یه کم از ضررهاش جلو گیری کرد. یه برنامه دارم که 200 مگ حجمشه و رو یه سی دی نصب می شه. با این سی دی که بوت کنیم یه ویندوز اکس پی جمع و جور بوت می کنه.
    باید حدود 70 درصد هارد رو واسه ویندوز نگه داشت(البته دل بخواهیه ولی با چندتا دلیل بهتره که فضای بیشتر در اختیار ویندوز باشه) بعد از نصب کامل ویندوز و اعمال تمام تنظیمات و نصب فقط برنامه هایی که به صورت دائمی و روز مره استفاده می کنیم، سیستم رو ری استارت و با این سی دی بوت می کنیم. بعد از درایوی که ویندوز نصب شده، تمام محتویات اون درایو رو داخل یه پوشه کپی می کنیم. (البته باید حداقل 2 روز با اون ویندوز کار بشه که نسبت به سلامتش اطمینان حاصل شه که اگه ایرادی داره تو اون 2 روز خودشو نشون بده) بعد حالا هر فایلی که می خوایم تو همون درایو کپی می کنیم و پوشه بندی می کنیم و این فایل ها رو درون یک یا چند پوشه فقط و فقط در روت اون درایو قرار می دیم. نه در محل هایی مثل دسک تاپ یا مای داکیمنت. بعد اگر مثلا بعد از 2 ماه اون ویندوز دچار مشکل شد و نیاز به تعویض و نصب مجدد ویندوز بود، میایم اون سی دی رو دوباره می ذاریم تو لپ تاپ و با مینی ویندوز اکس پی بوت می کنیم، تمام فایل های درون درایو به استثنای اون پوشه ای که فایل های شخصیمون توشه رو پاک می کنیم و اون ویندوزی که قبلا ازش کپی گرفته بودیم رو تو روت درایو کپی می کنیم. اینجوری هم نصب ویندوز و برنامه ها و تنظیمات شخصی جمعا از حداقل یک ساعت به 4 الی 5 دقیقه کاهش پیدا می کنه، هم نیاز به فرمت کردن در حین نصب ویندوز که باعث پاک شدن کل اطلاعات اون درایو می شه از بین می ره که بتونیم با یک درایو به سر کنیم. اسم اون برنامه Hirens boot cd یا یه همچین چیزیه که اگه این روش کامل جواب داد یه لینک از سایتش پیدا می کنم اینجا می ذارم
    ------
    اون 2 تا عکسی که رو جعبه دیدی، اونی که عکس یه شفق قطبی به رنگ صورتی بنفش بوده با سیستم عامل اسنو لیوپارده و اون کهکشان آبی رنگ با سیستم عامل لاین. الان اسنو در اوج سلامت و شکوفایی قرار داره ولی لاین فعلا جای کار داره. البته خیلی فرقی نمی کنه از کدوم مدلش بخری چون در هر صورت باید اون نسخه دیگه رو هم تهیه کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

خلاصه و ساده بگم رو بیش از 2 پارتیشن حساب نکن. یکی واسه ویندوز یکی واسه مک
    حالا یه راه دیگه امروز تست کردم شاید بشه یه کم از ضررهاش جلو گیری کرد. یه برنامه دارم که 200 مگ حجمشه و رو یه سی دی نصب می شه. با این سی دی که بوت کنیم یه ویندوز اکس پی جمع و جور بوت می کنه.
    باید حدود 70 درصد هارد رو واسه ویندوز نگه داشت(البته دل بخواهیه ولی با چندتا دلیل بهتره که فضای بیشتر در اختیار ویندوز باشه) بعد از نصب کامل ویندوز و اعمال تمام تنظیمات و نصب فقط برنامه هایی که به صورت دائمی و روز مره استفاده می کنیم، سیستم رو ری استارت و با این سی دی بوت می کنیم. بعد از درایوی که ویندوز نصب شده، تمام محتویات اون درایو رو داخل یه پوشه کپی می کنیم. (البته باید حداقل 2 روز با اون ویندوز کار بشه که نسبت به سلامتش اطمینان حاصل شه که اگه ایرادی داره تو اون 2 روز خودشو نشون بده) بعد حالا هر فایلی که می خوایم تو همون درایو کپی می کنیم و پوشه بندی می کنیم و این فایل ها رو درون یک یا چند پوشه فقط و فقط در روت اون درایو قرار می دیم. نه در محل هایی مثل دسک تاپ یا مای داکیمنت. بعد اگر مثلا بعد از 2 ماه اون ویندوز دچار مشکل شد و نیاز به تعویض و نصب مجدد ویندوز بود، میایم اون سی دی رو دوباره می ذاریم تو لپ تاپ و با مینی ویندوز اکس پی بوت می کنیم، تمام فایل های درون درایو به استثنای اون پوشه ای که فایل های شخصیمون توشه رو پاک می کنیم و اون ویندوزی که قبلا ازش کپی گرفته بودیم رو تو روت درایو کپی می کنیم. اینجوری هم نصب ویندوز و برنامه ها و تنظیمات شخصی جمعا از حداقل یک ساعت به 4 الی 5 دقیقه کاهش پیدا می کنه، هم نیاز به فرمت کردن در حین نصب ویندوز که باعث پاک شدن کل اطلاعات اون درایو می شه از بین می ره که بتونیم با یک درایو به سر کنیم. اسم اون برنامه Hirens boot cd یا یه همچین چیزیه که اگه این روش کامل جواب داد یه لینک از سایتش پیدا می کنم اینجا می ذارم
    ------
    اون 2 تا عکسی که رو جعبه دیدی، اونی که عکس یه شفق قطبی به رنگ صورتی بنفش بوده با سیستم عامل اسنو لیوپارده و اون کهکشان آبی رنگ با سیستم عامل لاین. الان اسنو در اوج سلامت و شکوفایی قرار داره ولی لاین فعلا جای کار داره. البته خیلی فرقی نمی کنه از کدوم مدلش بخری چون در هر صورت باید اون نسخه دیگه رو هم تهیه کنی
    نمیشه اول تو مک مثلا از یه هارد 400 گیگ 4تا درایو 100 گیگ بسازیم بعد ویندوز نصب کنیم؟؟ اون وقت تو ویندوز فوقش 2تا از درایوارو می بینینم اما تو مک همه درایوامونو داریم!!!
    راستی تو مک نرم افزاری هست که بشه همین سون یا حتی ایکس پی رو بصورت مجازی نصب کنیم؟؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمیشه اول تو مک مثلا از یه هارد 400 گیگ 4تا درایو 100 گیگ بسازیم بعد ویندوز نصب کنیم؟؟ اون وقت تو ویندوز فوقش 2تا از درایوارو می بینینم اما تو مک همه درایوامونو داریم!!!
    راستی تو مک نرم افزاری هست که بشه همین سون یا حتی ایکس پی رو بصورت مجازی نصب کنیم؟؟
    نه نمی شه
    چون وقت نصب ویندوز خطا می ده و رو هیچ کدوم از درایوها نصب نمی شه
    بعد گفتم که بهتره فضای بیشتر بمونه واسه ویندوز چون مثلا اگه بخوای یه بازی نصب کنی بین 10 تا 20 گیگ فضا می خواد، بازی مخصوص مک هم انگشت شماره. بعد ممکنه با یه پلیر خاص راحت باشی و این پلیر نسخه ی مک نداشته باشه. حالا اینجا هم مثلا یه دی وی دی بریزی 4 تا 9 گیگ می شه. البته می گم همه ی اینا شخصی و سلیقه ایه.
    بعد یه مشکلی که هست، واسه نصب ویندوز یا شناسایی یه درایو تو ویندوز باید دوباره فرمتش کنیم. حالا بعدا اگه بخوای مک نصب کنی میاد این فرمت رو به حالت قبلی که خودش ساخته بر می گردونه و اطلاعات توش هوتوتو می شه
    مگر اینکه یه نرم افزاری باشه که هم به فرمت مک یعنی اچ اف اس هم به ان تی اف اس فرمت کنه. مثلا پارتیشن مجیک می دونم اون فضاهای اضافه رو ایجاد نمی کرد. اگه همچین چیزی پیدا بشه تا 4 تا درایو رو می شه داشت
    بله با برنامه ی پارالل می شه ویندوز مجازی تو مک نصب کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نه نمی شه
    چون وقت نصب ویندوز خطا می ده و رو هیچ کدوم از درایوها نصب نمی شه
    بعد گفتم که بهتره فضای بیشتر بمونه واسه ویندوز چون مثلا اگه بخوای یه بازی نصب کنی بین 10 تا 20 گیگ فضا می خواد، بازی مخصوص مک هم انگشت شماره. بعد ممکنه با یه پلیر خاص راحت باشی و این پلیر نسخه ی مک نداشته باشه. حالا اینجا هم مثلا یه دی وی دی بریزی 4 تا 9 گیگ می شه. البته می گم همه ی اینا شخصی و سلیقه ایه.
    بعد یه مشکلی که هست، واسه نصب ویندوز یا شناسایی یه درایو تو ویندوز باید دوباره فرمتش کنیم. حالا بعدا اگه بخوای مک نصب کنی میاد این فرمت رو به حالت قبلی که خودش ساخته بر می گردونه و اطلاعات توش هوتوتو می شه
    مگر اینکه یه نرم افزاری باشه که هم به فرمت مک یعنی اچ اف اس هم به ان تی اف اس فرمت کنه. مثلا پارتیشن مجیک می دونم اون فضاهای اضافه رو ایجاد نمی کرد. اگه همچین چیزی پیدا بشه تا 4 تا درایو رو می شه داشت
    بله با برنامه ی پارالل می شه ویندوز مجازی تو مک نصب کرد
    وای اینطوریه که خیلی واسه من بد میشه!!!! پس ایطوریه بهتر اینه که همون سون مجازی رو نصب کنم! فرقی که نمیکنه؟؟
    راستی هر زمان بخوام مک رو از نو نصب کنم از همون دیسک تو کارتن میشه دیگه نه؟ نصب درایوراش چه جوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

راستی من الان تو ویندوز از فیلتر شکن YOUR FEERDOM استفاده می کنم اگه آپل گرفتم ایا همینو یا یه فیلتر شکن دیگه ای رو می تونم نصب کنم؟ اگه میشه یه توضیح میدی ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

راستی من الان تو ویندوز از فیلتر شکن YOUR FEERDOM استفاده می کنم اگه آپل گرفتم ایا همینو یا یه فیلتر شکن دیگه ای رو می تونم نصب کنم؟ اگه میشه یه توضیح میدی ممنون.
    مک برنامه های فیلتر شکن مخصوص به خودشو داره و کلا برنامه ویندوز که با فرمت exe هستند برای مک ناشناس هستند.
    اما کلا دوره ی شیلتر شکن به سر اومده، یه چیز پی ان بگیری هم توی وین و هم توی مک راحت میشی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •