تقسیم بر 100![]()
تقسیم بر 100![]()
سلام. نمیشه حساب خونگی رو به 256 یا بلاتر ارتقا داد. باید یه حساب جدید به صورت مودم اشتراکی ثبت نام کنی. تو پست های قبلی این مطلب مطرح شده.
با سلام حساب من 6 ماه هست و 6.30 تموم ميشه براي شارژ مجدد 6 ماه چي كار بايد بكنم لطفا جواب منو بديد
سلام دوستان... ببخشید سرویس ا مگ نا محدود من حدود 6 روز پیش را افتاد و من هر روز ظهر ها و شب ها تو یه ساعت خاصی افت سرعت دارم مودمم بیرونیه از 4 چراغ 3 چراغ سیگنال روشنه مشخصات سیگنال هم به شرح زیر هستش
RSSI: -62.70 DBM
CINR: 28.98 DB
من اطمینان دارم که مشکل از من نیست هرچی تماس گرفتم با 707 میگن تماس میگیریم ولی خبری نمیشه خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه... تا سر ماه نشده اگه درست نشه refind کنم...
جدیدا چنین چیزی ممکنه
اپراتور 707 به من گفت این قانون جدیده که میشه
کار خاصی نکنید
اندازه پول 6 ماه حسابتون رو شارژ کنید خودش خودکار دوباره 6 ماهه فعال میشه
اوففففف
چه خبره اینجا
![]()
يعني دوباره بايد پول اضافي بدم؟ يعني غير از مودم بايد تمام هزينه ها رو دوباره بدم؟
ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯾﻔﺎﯼ ﺭﻭﺯ ﻣﯽﺷﻪ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮐﺮﺩ؟
ﻟﻄﻔﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ...
ماشالله این ایرانسل بدجور قاطی داره و سیستمشون چرت و پرته
من یکی از فیلم هایی که دانلود کردم فقط همون فیلم 12.4 گیگ بود اون وقت نوشته که تو تیر 7.5 گیگ دانلود کردی در حالی که من تو ماه تیر و مرداد بالای 100 گیگ دانلود کردم
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
بله میشه با وصل کردن آنتن خارجی ولی این آنتن در حال حاضر در هیچ جای ایران موجود نیست
از آنتن های روتر میشه استفاده کرد و حدود 20 هزار تومنه و دقیقا شبیه تقویت کننده مودم USB کار میکنن و قدرتشون 6dBi هستبله میشه با وصل کردن آنتن خارجی ولی این آنتن در حال حاضر در هیچ جای ایران موجود نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)