تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 1049 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

14 حیف !!!

صدارو می تونید داشته باشید ولی به صورت دوکاناله یعنی اتصال همون فیش سفید و قرمز.

سلام و عیدتون مبارک

حیف واقعا
    مستر رایان عزیز این 5580 واقعا جمع و جور و امکانات خوبی داره بلوری ، سه بعدی ، 1000 وات خروجی صدا و از برند معروف فیلیپس که به نظرم نسبت به قیمتش کارایی خیلی خوبی داره
    RS 33 که گفتین خیلی عالیه اما زیادی بلندگوهاش خشنه و شاید حرفه ای تر و قیمت بالاتر که از انتخابش منصرف شدم

پس یعنی هیچ جور نمیشه صدای 5 تا رو داشت ؟ مبدل اپتیکال به کواکسیون داریم ؟ اینجور چیزی ؟!!!

یه سوال دیگه وقتی سینما خانگی را با HDMI به تی وی وصل میکنیم صدای تی وی رو با همون کابل اچ دی ام آی از بلندگوهای سینما خانگی داریم یعنی HDMi تی وی علاوه بر نقش ورودیش از سینما خانگی ، نقش خروجی صدا به بلندگوها هم داره ؟ یا نه باز صدا رو باید از طریق اپتیکال یا کواکسیون از تی وی به سینما خانگی انتقال داد ؟

ممنون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام و عیدتون مبارک

حیف واقعا
    مستر رایان عزیز این 5580 واقعا جمع و جور و امکانات خوبی داره بلوری ، سه بعدی ، 1000 وات خروجی صدا و از برند معروف فیلیپس که به نظرم نسبت به قیمتش کارایی خیلی خوبی داره
    RS 33 که گفتین خیلی عالیه اما زیادی بلندگوهاش خشنه و شاید حرفه ای تر و قیمت بالاتر که از انتخابش منصرف شدم

پس یعنی هیچ جور نمیشه صدای 5 تا رو داشت ؟ مبدل اپتیکال به کواکسیون داریم ؟ اینجور چیزی ؟!!!

یه سوال دیگه وقتی سینما خانگی را با HDMI به تی وی وصل میکنیم صدای تی وی رو با همون کابل اچ دی ام آی از بلندگوهای سینما خانگی داریم یعنی HDMi تی وی علاوه بر نقش ورودیش از سینما خانگی ، نقش خروجی صدا به بلندگوها هم داره ؟ یا نه باز صدا رو باید از طریق اپتیکال یا کواکسیون از تی وی به سینما خانگی انتقال داد ؟

ممنون
    سلام.عید شما هم مبارک.
    مبدل اپتیکال به کواکسیال و یا بلعکس هست ولی نمی دونم تو ایران هم گیر میاد یا نه.در مورد کیفیت تبدیلش هم چیزی نمی دونم.

در صورتی که سینما خروجی hdmi 1.4 و تی وی هم ورودی 1.4 داشته باشه میشه.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

10 5581 و 5582 ورودی اپتیکال رو داره

سلام.عید شما هم مبارک.
    مبدل اپتیکال به کواکسیال و یا بلعکس هست ولی نمی دونم تو ایران هم گیر میاد یا نه.در مورد کیفیت تبدیلش هم چیزی نمی دونم.

یه سوال این نسخه ی 1.3 یا 1.4 اچ دی ام آی مربوط میشه به خود پورت ورودی اون یا کابلش و یا هردوش

منظورم اینه که مثلا ورودی یا خروجیش همیشه یکسانه و این کابله که 1.3 یا 1.4 بودنش رو تعیین میکنه یا نه علاوه بر اینکه خود کابل باید 1.4 باشه خود ورودی یا خروجی اچ دی ام آی هم نسخه ی خاصی داره

مستر رایان عزیز ، امروز داشتم یه مقاله میخوندم از تجربیات شخصی در مورد سینما خانگی و . . .
    اونی که نوشته بود تاکید داشت که در انتخاب سینما خانگی باید روی ورودی و خروجیهاش خیلی حساس بود و گزینه ای رو انتخاب کرد که حتما حداقل یه ورودی اپتیکال داشته باشه که میبینم کاملا درست گفته
    و به همین خاطر از خرید 5580 منصرف شدم و دنبال 5581 و 5582 هستم

راستی فیلیپس 5581 و 5582 رو هم تولید کرده که ورودی اپتیکال و کواکسیال رو توام داره من الان تو سایت فیلیپس فرانسه تمام مشخصات هر دوش رو خوندم پلیرش هم بر خلاف 5580 که حالت نقره ای براق رو داشت نوک مدادی به اصطلاح خودم طرح چوب هستش
    اطلاعی دارید ایران هستش یا نه و با چه قیمتی ؟

ممنون

داره خودمونی میشه pouyan33's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.عید شما هم مبارک.

سینما خانگی من هم به این صورت بود ولی چند وقت پیش خود به خود صدا از lcd سونی ex70046 به سینما خانگی سام d455 نمیده مشکل از کجاست

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

یه سوال این نسخه ی 1.3 یا 1.4 اچ دی ام آی مربوط میشه به خود پورت ورودی اون یا کابلش و یا هردوش

منظورم اینه که مثلا ورودی یا خروجیش همیشه یکسانه و این کابله که 1.3 یا 1.4 بودنش رو تعیین میکنه یا نه علاوه بر اینکه خود کابل باید 1.4 باشه خود ورودی یا خروجی اچ دی ام آی هم نسخه ی خاصی داره

مستر رایان عزیز ، امروز داشتم یه مقاله میخوندم از تجربیات شخصی در مورد سینما خانگی و . . .
    اونی که نوشته بود تاکید داشت که در انتخاب سینما خانگی باید روی ورودی و خروجیهاش خیلی حساس بود و گزینه ای رو انتخاب کرد که حتما حداقل یه ورودی اپتیکال داشته باشه که میبینم کاملا درست گفته
    و به همین خاطر از خرید 5580 منصرف شدم و دنبال 5581 و 5582 هستم

راستی فیلیپس 5581 و 5582 رو هم تولید کرده که ورودی اپتیکال و کواکسیال رو توام داره من الان تو سایت فیلیپس فرانسه تمام مشخصات هر دوش رو خوندم پلیرش هم بر خلاف 5580 که حالت نقره ای براق رو داشت نوک مدادی به اصطلاح خودم طرح چوب هستش
    اطلاعی دارید ایران هستش یا نه و با چه قیمتی ؟

ممنون
    خود کابل نیازی نیست 1.4 باشه.البته بحث کابل ها خیلی گستردست.ورژن 1.4 در اصل برای انتقال تصاویر 3D ساخته شد ولی الان کابل 1.3 هم تصاویر 3D رو انتقال میده و چنتا از دوستان دارن استفاده می کنند.
    Last edited by mr_rayan; 31-08-2011 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

دوستان بهترین عکس مفهومی از مبدل اپتیکال به کواکسیال :

8. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

يك مطلب بسيار آموزنده براي دوستاران صدا از جناب برزين

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کابل 1.3 سه بعدی انتقال میده اما فقط تا کیفیت 720p

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کابل 1.3 سه بعدی انتقال میده اما فقط تا کیفیت 720p
    1.3تصوير فول ال چي را انتقال ميده! صداي 5.1 dts hdو كلا صداي چند كانال اچ دي را انتقال نمده!

13. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pouyan33's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سینما خانگی سامسونگ d455 وقتی LCD سونی مدل EX700 46 تصویری پخش میشه صدا از سینما خانگی شنیده میشه چند وقت پیشه خود به خود قطع شد صدا فقط از lcd شنیده میشود مشکل از کجاست
    1 تنظیمات چک کردم جواب نگرفتم
    Last edited by pouyan33; 02-09-2011 at 21:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •