دوستان برای مدل دوگانه سوز چه روغنی پیشنهاد می کنین؟
تسمه تایم در چه کیلومتری باید عوض بشه؟
دوستان برای مدل دوگانه سوز چه روغنی پیشنهاد می کنین؟
تسمه تایم در چه کیلومتری باید عوض بشه؟
به کمک گوشه گیر پلاستیکی ( تعمیر موبایلی ها و ساعت فروش ها استفاده میکنن) از کنار باز میشه
البته قبل از اون باید قسمت سویچ رو از ریموت جدا کنید
سلام
دوستان خواهش میکنم کامل و دقیق راهنماییم کنید بینم باید چکار کنم.
ماشینم EF7 دوگانه هست با کارکرد 200 هزار کیلومتر .مدل 90
5.5 لیتر روغن ریختم تو ماشین ماه گذشته و گیج روغن دقیقا روی F بود حالا بعد از 4 هزار کارکرد گیج روغن بین F و L هست (دقیقا وسط) ماشین روغن ریزی نداره .روغن سوزی هم من نمیدونم چطوری باید تشخیص بدم . آیا این طبیعی هست که سطح روغن روی گیج دقیقا وسط F و L هست یا نه ؟
البته چند وقت پیش شمع و انژکتور ماشین رو تمیز کردم روی شمع هام روغن بود که تعمیر کاره گفت روغن زیاد ریختی و گفت مشکلی نداره .
حالا اگه مشکل از رینگ و پیستون باشه :
1- هزینه یه ست کامل رینگ و پیستون چنده ؟
2-دستمزد تعویض رینگ و پیستون چنده ؟
3-آیا باید قطعات دیگه ای رو هم همرااه رینگ و پیستون عوض کنم ؟
4-چون سرسیلند باز میشه باید واشر سرسیلندر روهم تعویض کنم ؟
5-هزینه خرید واشر سرسیلند و دستمزدش چند ؟(تراشکاری هم نیازه ؟ اگه اره هزینش چنده ؟)
ماشینم راحت روشن میشه و شتاب و دور موتورمم بدک نیست و مشکلی باهاش ندارم .
![]()
خیر طبیعی نیست5.5 لیتر روغن ریختم تو ماشین ماه گذشته و گیج روغن دقیقا روی F بود حالا بعد از 4 هزار کارکرد گیج روغن بین F و L هست (دقیقا وسط) ماشین روغن ریزی نداره .روغن سوزی هم من نمیدونم چطوری باید تشخیص بدم . آیا این طبیعی هست که سطح روغن روی گیج دقیقا وسط F و L هست یا نه ؟
این موتور هر 8000 کیلومتر بین 0.2 تا 0.3 لیتر روغن کم می کنه که زاتش همین هست ولی ماشین شما ظاهرا بیش از 0.5 لیتر کم کرده که به نظر زیاد میاد
البته به نوع و کیفیت روغن هم بستگی داره چون اگر روغن تقلبی استفاده کنید بسیار بیشتر کم می کنه
هزینه تعمیر و قطعات موتور ملی بالاست و متاسفانه تعمیر کار هم برای این موتور کم هست1- هزینه یه ست کامل رینگ و پیستون چنده ؟
2-دستمزد تعویض رینگ و پیستون چنده ؟
3-آیا باید قطعات دیگه ای رو هم همرااه رینگ و پیستون عوض کنم ؟
4-چون سرسیلند باز میشه باید واشر سرسیلندر روهم تعویض کنم ؟
5-هزینه خرید واشر سرسیلند و دستمزدش چند ؟(تراشکاری هم نیازه ؟ اگه اره هزینش چنده ؟)
ماشینم راحت روشن میشه و شتاب و دور موتورمم بدک نیست و مشکلی باهاش ندارم .
به نظرم شما تا قطعا مطمئن نشدی که مشکل از چی هست اصلا پای تعمیر و باز شدن موتور را به میان نیار
اول از همه از روغن ، جنس و کیفیتش شروع کن
ضمن اینکه موتور تا باز نشه نمیشه تشخیص داد که چه چیزهایی باید تعویض بشه ولی در صورت روغن سوزی واشر سر سیلندر ، ریگ و پیستون ، واشر ساق سوپاپ باید حتما تعویض بشه و در مورد تعویض یا تراشکاری سرسیلندر نمیشه نظر داد و باید حتما باز بشه
باز هم میگم تا نظر 10-15 تا مکانیک خبره را نگرفتی موتور را باز نکن
دوست عزیز بابت پاسختون ممنونم .
روغنم سوپر پیشتاز 10w40 اصل بود .
همین هایی که گفتین اگه بخوام تعویض کنم چقد باهم میوفته ؟ میخوام یه قیمتی فعلا دستم باشه .
چون شهرستان هستم تعداد تعمیرکار این ماشین خیلی کمه .
بنظرتون واسه تعمیر ببرم نمایندگی ایرانخودرو بهتر نیست ؟(هم از لحاظ هزینه هم از نظر تخصص؟)
طبق تجربه تعمیر کار نمایندگی متاسفانه اکثرا آکاتورهایی هستند که میان نمایندگی چند ماه کار می کنند و تجربه به هم می زنند و بعد هم میروند برای خودشون مغازه باز می کنند
متاسفانه رقم دقیق ندارم ولی زمانی که کفار اینترنت را برای گمراهی ما به راه انداختن که دیگه شما نباید از من سوال کنید
سایت زیر را یک سری بزنید حدودی قیمت ها دستتون میاد
البته این یک نمونه هست و بازم بگردید بیشتر به قیمت ها آشنا میشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد روغن هم دوست داشتم توصیه کنم که یکبار هم روغن تمام سنتتیک را روی این موتور امتحان کنید ولی نمی دونم وضعیت جرم و لجن درون موتور شما به چه صورت هست پس فعلا بلاتکلیف باشه
ضمنا این روغن متاسفانه علی رقم کیفیت خوبش زیاد روی این موتور خوب عمل نکرده
مال من که مالتی پلکسه سوییچش شبیه ۲۰۶ ه. یه پیچ داره. بعد هم باید با یه جسم نوک تیز و تخت خار ه رو آزاد کنید دیگه.
ضمنا این روغن متاسفانه علی رقم کیفیت خوبش زیاد روی این موتور خوب عمل نکرده[/QUOTE]
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روغن سوپر پیشتاز نفت پارس یکی از بهترین روغنهای موجود در بازاره . اینو شما از کجا میگید که روی این موتور خوب کار نکرده !؟
منظورم اینه که تجربه شخصیتونه یا از کسی نقل قول کردین ؟
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روغن سوپر پیشتاز نفت پارس یکی از بهترین روغنهای موجود در بازاره . اینو شما از کجا میگید که روی این موتور خوب کار نکرده !؟
منظورم اینه که تجربه شخصیتونه یا از کسی نقل قول کردین ؟[/QUOTE]
در مورد روغن موتور اصلا نمیشه به تجربه شخصی استناد کرد و باید بر اساس آنالیزهای دقیق صحبت کرد
روغن سوپر پیشتاز (البته از نوع نیمه سنتتیک) از محصولات شرکت نفت بهران هست(نه پارس)
متاسفانه در چند سال اخیر که تحریم ها شدت گرفتن ادتیوهای شرکت نفت بهران از اروپا به سمت هند و چین تغییر جهت دادند و همین مساله باعث افت کیفیت و ایجاد لجن در محفظه و متعلقات موتور اتومبیلهایی که از این برند استفاده می کنند(به نسبت بسیار بیشتر نسبت به سایر تولید کننده های داخلی) شد
در حال حاضر دو شرکت دیگه داخلی یعنی شرکت نفت پارس و شرکت نفت ایرانول محصولات بسیار با کیفیت تری نسبت به بهران در رده متوسط عرضه می کنند
در مورد روغن موتور اصلا نمیشه به تجربه شخصی استناد کرد و باید بر اساس آنالیزهای دقیق صحبت کرد
روغن سوپر پیشتاز (البته از نوع نیمه سنتتیک) از محصولات شرکت نفت بهران هست(نه پارس)
متاسفانه در چند سال اخیر که تحریم ها شدت گرفتن ادتیوهای شرکت نفت بهران از اروپا به سمت هند و چین تغییر جهت دادند و همین مساله باعث افت کیفیت و ایجاد لجن در محفظه و متعلقات موتور اتومبیلهایی که از این برند استفاده می کنند(به نسبت بسیار بیشتر نسبت به سایر تولید کننده های داخلی) شد
در حال حاضر دو شرکت دیگه داخلی یعنی شرکت نفت بهران و شرکت نفت ایرانول محصولات بسیار با کیفیت تری نسبت به بهران در رده متوسط عرضه می کنند[/QUOTE]
چند روز دیگه میخوام برم تعویض روغن. چی بریزم تو این موتور. ریسنگ؟ سوپر پیشتاز؟ ایساکو طلایی؟ پارس پایا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)