سلام، سال نو بر همه شما مبارک.
با حدود یک میلیون چه LCD بگیرم. لطفا مارک و مدل را بگویید. اولویت ها به ترتیب:
کیفیت تصویر خوب.
ورودی USB که تقریبا همه فرمتها را پخش کند.
40 تا 43 اینچ
اگر DVBT داشته باشد خیلی بهتر است.
ممنون
سلام، سال نو بر همه شما مبارک.
با حدود یک میلیون چه LCD بگیرم. لطفا مارک و مدل را بگویید. اولویت ها به ترتیب:
کیفیت تصویر خوب.
ورودی USB که تقریبا همه فرمتها را پخش کند.
40 تا 43 اینچ
اگر DVBT داشته باشد خیلی بهتر است.
ممنون
-فكر ميكنم گزينه مورد نظر شما تقريبا SAMSUNG C550 باشه ومدل بعدي LG LD470 البته در مورد USB اين مدل مطمئن نيستم
-در مورد ----T هم مدل هاي بالاتر اين سري ها قابليت رو دارند منتها با بودجه وهزينه شما سراغ 37 بايد برين
آقا ابی دست رو دلمون نذار، متاسفانه اطلاعات فروشنده ها کولاکه، فوق فوقش به شما بتونن سایز دستگاه رو اعلام کنن و اینکه LED یه یا LCD یا PLASMA، بیشتر از اون دیگه چیزی نمی دونن.
متوجه هستم مهدي جان چي ميگين
تعدادي از مدل ها ----T دارند و توي تاپيك مربوطه دوستان هستند ميتونيد مدل دقيق رو بپرسين و وقت خريد هم همون مدل رو سفارش بدين
ممنونم از بابت راهنمایی توناز قتمتش خبر درین؟
ابی جان من حدود 20 صفحه ای از تاپیک رو خوندم, ظاهرا موضوع خیلی مشخص نیست و احتمال نداشتن تیونر دیجیتال خیلی بیشتره, می گم به نظرت چطوره برم سراغ HX800 که لااقل تکلیف تیونرش مشخصه؟
اخرين قيمتي كه من از pk550 داشتم نزديك 1.5 بود عزيز
فكر ميكنم صرف نداشتن تيونر ديجيتال باعث بشه نظرتون عوض بشه زياد كار منطقي نيست
پنل ازشمندي هست و در رنكينگ جايگاه بهتري نسبت به hx داره (نظر شخصي)
با اين حال اگر براتون مهم هست hx هم با قيمتي كه شما ميتونيد تهيه كنيد از .. توجيه پذير ميشه
سلام
آقا ابي عزيز آخه رقابت اين دو تا توي ذهن من هم خيلي تنگاتنگه، يه تغيير كوچيك كفه ترازو رو به نفع يكي از دو تاسنگينتر مي كنه، حالا در هر صورت فقط به خاطرحرف شما دارم مي رم سامسونگو بگيرم
، ديگه حالا خوب و بدش به پاي شماست، اگه راضي نبودم ميام مشهد هم ميرم زيارت هم ضررمو از شما مي گيرم
آقا سپاسگذارم![]()
سلام دوستان
بعد از مشورت کردن با دوستان به نتیجه رسیدم که یا V20 بگیرم یا VT20 ولی آخرین لحظه یه چیزی دیدم تو این لینک :این چی می گه دیگه؟ این سایت اصلا اعتبار داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی بد گفته ..؟ یعنی این همه اختلاف...؟!چون اغلب دوستان اینجا فکر کنم از ای ن مدل تی وی راضی بودند!!!!!
داستان چیه کسیه می دونه؟
مرسی
---------- Post added at 08:35 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------
برای محاسبه ی نسبت فاصله و اندازه تلوزیون این سات درسته می گه؟
موتوشکرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)