در ویندوز 7 تو این آدرس
تو ویندوز اکس پی هم آدرسش شبیه همینه بگردی پیداش میکنی تو my documentکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ویندوز 7 تو این آدرس
تو ویندوز اکس پی هم آدرسش شبیه همینه بگردی پیداش میکنی تو my documentکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون لینک مود برای FPS خرابه. من همه تنظیماتو تو سیستم ردیف کردم اعم از آخرین نسخه درایور و پچ 1.0.0.4 فقط همین مود رو کم دارم.
لطفا لینک دانلودو بذارین
از کجا پیدا کنم این کرک و پچ رو لینک میدی.نمیتونم 1000 تا صفحه بخونم.
سلام جدیدن تا از رمز خون و اصلحه استفاده میکنم دوربین عین حالت مستی دور سرم میچرخه و سوار هر وسیله ی نقلیه که میشم همون موقع دود میکنه وخودش گاز میده میره
عجب...............!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by Amir Hossein; 28-02-2010 at 16:39.
آقا یکی بگه این patch 1.4 لینکش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
خیلی ممنونم.
پچ 1.0.4.0 به همراه کرک
حالا یه نفر لینک دانلود مود برای افزایش FPS رو بده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم مود افزایش fps میخوام
آقا مطمئنم كه ميدونيد اگه روي shortcut بازي كه توي desktop هست راست كليك كنيد و بريد به properties و آدرس بازي رو تغيير بدين مثلا اگه اينجوري هست
"D:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe"
اگه ram شما 4 'گيگا بايت باشه ميتونيد از ram به گرافيك قرض بدين و اينجوري كنيد
""D:\Program Files\RockStar\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 2.0
و availablevidmem رو هرچي كه دوست دارين بذارين (يعني آخرين حد گرافيك رو كه مثلا 1 گيگ هست رو شما 2 گيگ كنيد
البته اون كه نوشته 2.0 رو ميتونيد اگه 512 مگا بايت گرافيكتونه تنظيم كنيد به مثلا 1.0 و وقتي توي بازي ميخوايد گرافيكتونو تنظيم كنيد اونحا ديگه نمي نويسه 400/512 مينويسه 400/1000
آره دوست من
تو قسمت Option\Graphic قبلش می نویسه مثلا 1000MB. ولی بعد از ایجاد فایل commandline.txt ایجاد -availablevidmem 3 داخلش می تونید اون رو خیلی بیشتر کنید
مال من که اینجوری شده
Last edited by Booseh_ye_Irani; 01-03-2010 at 17:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)