تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 449 از 482 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    من یکسال هست داتک دارم. مشکل اصلیش برای من این هست که شب ها اینستاگرام خیلی کند میشه قبلا تلگرام هم این مشکل داشت. کندی سرعت جوریه که ترجیح میدم از ۵۱۲ مخابراتم استفاده کنم.

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نمیدونم چرا یه سری جبهه گیری میکنن!!!!!!!!! بد کاری کرده اومده نامحدود زده برای سرعت 16 مگابیت؟ یخورده قدرشناس باشید. هرکی بد کار کرد ( مثل آسیاتک و صبانت ) بکوبیدش ولی کسایی هم که به فکر ملت هستن ازشون تعریف کنید مثل داتک و فن اوا و پیشگامان.
    دوستان حتما دلایل خودشونو دارن ولی کلا ما دل خوشی از همچین وعده وعیدائی نداریم و اینجوری موقعهای معمولا یجای کار میلنگه (که شخصا امیدوارم نلنگه تا رقابت بیشتر شه بینشون)
    یه مثلی هست که میگه It's too good to be true !
    کسی نکوبید این شرکت و بقیه شرکت ها رو
    دستشونم درد نکنه به فکر ملت هستن ولی من منظورم یه چیز دیگه بود

منظورم اینه حتی با کیفیت ترین خط مسی رو داشته باشید و سرعت 16 رو داشته باشید باز این حجم اصلا کاربردی نیست ( در واقع اینجوری نمیشه و نویز خط به دلایلی همچون استحلاک سیم کشی و تجهیزات مخابرات راحت نمیشه به سرعت 16 رسید )
    اگه فیبر و یا VDSL با سرعت 50 و 100 مگ بود آره این حجم خوب بود

ولی این حجم تو این سرعت ناچیز عملا کاربردی نیست و شما مثلا بخوای 200 گیگ دانلود کنی نزدیک به 30 ساعت باید سیستم رو روشن بزاری

دقیقا به همین دلیل این حجم ها رو ارائه میدن چون میدونن مشترک اصلا نمیتونه از یه حجمی بیشتر استفاده کنه
    در واقع یه جور گول زدن و منحرف کردن مشترک هست

البته حجم ها فقط برای دانلود با سیستم نیست !
    با این حجم ها میشه IP TV استفاده کرد که چند ساله حسرتشو میخوریم
    اصلا بحث من دانلود نیست
    همون IPTV هم نهایت از سرعت 16 مگ استفاده میکنه دیگه ؟ درسته ؟
    پس بازم این حجم کاربردی نیست

بقیه حرفا رو 4 خط بالاتر زدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

البته حجم ها فقط برای دانلود با سیستم نیست !
    با این حجم ها میشه IP TV استفاده کرد که چند ساله حسرتشو میخوریم
    من قبلش گفتم برای 1 ترا روزی 5 ساعت میتونی با تمام سرعت کار کنی یعنی ip tv هم شاملش میشه دیگه طرف که 24 ساعته پای tv نیست این تب دانلود و حجم کم کم از بین میره وقتی ببینی که اینترنت پرسرعت با حجم زیاد در اختیار داری.

4. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

شانس منه تا از داتک تخلیه کردم و اومدم پارس آنلاین یهو حجماشو زیاد کرد

8 سال مشترکش بودم...فقط چون تعرفه های غیرحجمی که اول ارائه کرده حتی از صبانت هم بدتر بود درخواست جمع آوری دادم...

احتمالا خیلی ریزش مشترک (مثل خود من) داشته که همچین حجمایی ارائه کرده..

امیدوارم پارس حجماشو بالا ببره وگرنه با چه رویی برگردم داتک...
    دوست عزیز کیفیت سرویس دهی داتک چطور بود؟

سلام
    من یکسال هست داتک دارم. مشکل اصلیش برای من این هست که شب ها اینستاگرام خیلی کند میشه قبلا تلگرام هم این مشکل داشت. کندی سرعت جوریه که ترجیح میدم از ۵۱۲ مخابراتم استفاده کنم.

سلام , شما چه سرعتی دارید؟ و به غیر از بحث اینستا مشکل خاصی با داتک نداشتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

برای من ۸ مگ بسته بودن انقدر قطعی داشت گفتم رو ۴ مگ بستن خوب شد. مشکل کار نکردن قندشکن هم ندارم.

7. این کاربر از yasermoh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

دوست عزیز کیفیت سرویس دهی داتک چطور بود؟

سلام , شما چه سرعتی دارید؟ و به غیر از بحث اینستا مشکل خاصی با داتک نداشتید؟
    با اینکه 8 سال مشترکش بودم اما نمیتونم راجه به کیفیت و پایداری سرعتش در طول شبانه روز نظری بدم...

چون غیر از یکی دو ماه آخر، سرویس 128 کیلوبیت نامحدودشو داشتم (از سرویس های قدیمیش) ...عملا با اون سرعت نمیشد تست پینگ و امثالهم گرفت

ولی پشتیبانیش خوب بود...گرچه از لحاظ پنل کاربری و اپ اندروید و این چیزا به گرد پای پارس آنلاین که الان دارم نمیرسه...اما در کل شرکت بی آزاری بود به گفته دوستان

9. این کاربر از arya-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما با این هزینه 4 سال پیش میتونستی یک مگ مخابرات بگیری ولی موندی رو داتک ؟ و 512 رو ترجیح دادی؟

- - - Updated - - -

شما با این هزینه 4 سال پیش میتونستی یک مگ مخابرات بگیری ولی موندی رو داتک ؟ و 512 رو ترجیح دادی؟
    داتک اینترنتش اگه هیچی نداشته باشه لااقل ثبات اره تو منطقه ما.یعنی پیکنگ مناسب و قطع و وصلی نداره.اون موقع که همه کاربرا داشتن از مخابرات و شاتل و آسیاتک و غیره ناله میکردن و هی میگفتن مخابرات دزده و فلانی اونجوریه، من داشتم با نتم کارامو انجام میدادم.درسته سرعتش پایین بوده اما لااقل ثبات داره.درضمن من همیشه نتم نامحدود بوده و مثه دیگران دغدغه تموم شدن حجم و این داستانارو نداشتم.همین الانش هم مخابرات پشتیبانیه آشغالی داره و جوابای کاربراشو نمیده.من چرا باید سرویس به سرویسی تغییر بدم که این همه مشکلات نداره.شما الان شرکتا رو نگاه نکن.اون موقعی رو ببین که مه داشتن از دست این شکرتا و سرویس هاشون خون گریه میکردن

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[جای تاسف داره شرکت داتک از بدترین شرکتهای ایران هست و اینترنت کم سرعت بتون میده بعد که خوشحال هستی؟ شما باید هر چه سریعتر قطع اشتراک نمایید و این شرکت مطروط و رو به انحلال را رها سازید.
    جواب شما رو هم در ضمن جواب قبلی به دوستمون دادم.منم ایراداتی به داتک دارم.اما برای من ثبات در سرعت و پینگ خوب مهمتر از بقیه چیزاس.من تو این مدته خیلی کم به داتک برای قطعی و این مشکلات زنگ زدم.نه اینکه هر روز گوشی به دست هی با پشتیبانی صحبت کنم اونام یه مشت اراجیف تحویلم بدن.یه سری مسایل دیگری هم هست که من تغییر سرویس ندادم.پس بهتره آدم چیزی که درباره اش اطلاع نداره سکوت کنه

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال ..چرا شرکتها نمیان سرعتهای پایین رو نامحدود کنن ..مثل 2 مگ و چهار مگ.. چون با توجه به این سرعتها مشترک اگه شبانه روز هم پای سیستم بشینه نمیتونه از یه حجم خاصی ( مثلا 200 , 300) گیگ مصرف کنه یا مثلا یه نفر با سرعت 512 چقدر درماه میتونه مصرف کنه؟؟.. ولی میان سرعت 16 مگ رو که مشترک میتونه حجم بیشتری رو دانلود کنه نامحدود میکنن یا حجمهای 1 ترابایتی ارائه میدن
    Last edited by m123f; 28-12-2017 at 16:27.

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان عزیز یه سوال ..چرا شرکتها نمیان سرعتهای پایین رو نامحدود کنن ..مثل 2 مگ و چهار مگ.. چون با توجه به این سرعتها مشترک اگه شبانه روز هم پای سیستم بشینه نمیتونه از یه حجم خاصی ( مثلا 200 , 300) گیگ مصرف کنه یا مثلا یه نفر با سرعت 512 چقدر درماه میتونه مصرف کنه؟؟.. ولی میان سرعت 16 مگ رو که مشترک میتونه حجم بیشتری رو دانلود کنه نامحدود میکنن یا حجمهای 1 ترابایتی ارائه میدن
    چون میخوان مردم رو سوق بدن سمت سرعت 16 که گرونتره و طرف مجبور میشه ماهی 87 تومن پیاده شه
    و گرنه خیلیا حجم براشون از سرعت حیاتی تره و ترجیح میدن سرعت 4 مگ و 3 مگ داشته باشن با حجم زیاد و هزینه کمتر
    علاوه بر این اکثر خطهای کشور 16 مگ نمیکشه

14. 2 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •