نه فکر نمیکنم بر حسب معدل باشه.به هر حال ربطی نداره.اگه طرف معدل بالا باشه ولی ادم نباشه بازم نمیزاره که خوب امتحان بدی
اتفاقا خیلی باحاله.الان یه جورایی دلقک دانشگاس و همه دوسش دارن.یکی دیگه از دوستامم با دمپایی اومده بود.من خودم تی شرت پوشیده بودم.نمیدونم حالا شما اگه دختری که خداییش ضایعس اما برای پسرا نه اصلا هم ضایعه نیست.بعد دوستم تازه میگفت که جایی که امتحان میخواستم بدم مجبور بودم با مترو برم.فکر کن با اون تیپ و قیافه رفته سوار مترو هم شده.ولی کلا میگم خیلی از لحاظ لباس اون روز به خودت سخت نگیرید.یه لباسی باشه که راحت باشه دیگه
به قول این بچه محلمون فکر نمیکنم که به معدل ربط داشته باشه
من اینقدر خونده بودم این تاریخ ادبیات رو که همه حفظ بودم حتی اونایی که معروف نبودن
خداییش اگه میرفتم مشاور میشدم شک ندارم که مشاور خوبی میشدم
هنوز هم کانال 7 که ساعت 7 یه مسابقه میزاره که سوالاش از درسای دبیرستانه میتونم جواب بدم با اینکه 3-4 ساله از کنکور من میگذره.
راستی اون موقع این برنامه مشاوره که از کانال 7 شبا ساعت 9 میداد و یه مشاوره جوونی بود که مشاوره میداد هم مشاور خوبی بود.نمیدونم هنوز هم هست یا نه
فقط توکلتون به خدا باشه.من بر حسب وظیفه ای که معلم ریاضیم روی دوشمون گذاشته بود 2نفر رو کمک کردم که به همین شیوه خودم برن دانشگاه.خداروشکر که قبول شدن و راضین.جدیدا هم یه نفر رو فرستادم که در مدرسه علامه طباطبایی درس بخونه
اگه سوالی بود در خدمتیم